Vergeving : de essentie van geluk

EBW1-7-14

Vandaag werd ik herinnerd aan een aantal vervelende inzichten, maar wel vol inhoud.

Het was voor mij tegelijk een herinnering dat het tijd is om verder te vergeven. Naar de mensen en situaties waarbij ik leefde in dit leven, maar ook in andere levens die in het nu terugkomen in vage en pijnlijke gevoelens.

Elke keer dacht ik dat ik er al was, maar hoe meer ik oplos hoe minder zwaar het telkens terugkeert. Vanmorgen werd ik boos op iemand die me aansprak op iets onbenulligs. Maar ik wist, vanwege wat het met me deed, dat er onvergiffenis achter dit gevoel zat. De soort pijn vertelde me dat dit uit een vorig leven kwam, en dan ben je ineens overvallen. Daar sta je dan met je hart in je hand!

Het was een gevoel van onderdrukking, het niet ‘mogen of kunnen’ spreken. Ik voelde me zelfs verstikt omdat ik (toen der tijd in de karmische situatie) iets moest aanzien en niks kon doen om er iets aan te veranderen. Het voelde heel oneerlijk. En zo voelde ik me vanmorgen ook t.o.v. iemand die me gewoon maar wat advies gaf. Ik schopte ertegenaan en voelde dat iets me opgelegd werd. Terwijl het was bedoeld om me te helpen. Een diep gevoel van verdriet nam het over in mij en een gevoel van depressie was al binnengesijpeld. Ondertussen weet ik dat depressie voor een deel een eigen maaksel is geweest, als vluchtroute, wat me nu eigenlijk niet meer dient.

Ik vind het belangrijk dit te delen met jullie. Je kan gewoon je eigen soort pijn invullen in mijn tekst. Het is bij iedereen anders. Het effect kan dwang, twijfel, enz… zijn. Maar lieve mens het is wel degelijk mogelijk om hier vanaf te komen. Het gaat om laagjes pellen als van een ui. En één manier om je los te maken van dergelijke gevoelens is door vergeving.

Het enige wat me dus nog te doen stond vanmorgen was de moed te vinden om de karmische verbinding letterlijk door te snijden. Dat wil dan natuurlijk zeggen dat de confrontatie met de huidige situatie (het advies) me juist heeft geholpen om het onverwerkte aan de oppervlakte te brengen. Een kadootje dus, maar waarvan de strik nog in prikkeldraad gewikkeld zit. Je bent bang om het weg te halen, en zo voelt het ook.

En toch is er een manier om het kadootje zelf te openen. Voorheen wist ik niet dat ik dat met een vergevingssessie kon doen en liep ik veel te lang rond met een rot en verslagen gevoel. In de tijd van vóór mijn contact met de Engelen sleurde ik mezelf naar een plek toe die me inspiratie gaf. Ook sowieso een goeie zet alhoewel het langer duurde om te helen. Maar de combinatie van de vergevingssessie en de inspiratieplek werkt fantastisch! De meeste keren is het zo dat je middels deze techniek de energetische koorden snijdt die al jaren geleden zijn gevormd tussen jou en bv. een familielid (vader, moeder, ook al is deze overleden). En deze kunnen zich opnieuw hervormen waardoor je ze herhaaldelijk moet weghalen. Als je aan deze persoon/situatie denkt en het doet nog pijn dan is dat een gevoel van onvergeven zaken. Je voelt in een vergevingssessie bij de eerste vraag al direct waar het over gaat. Het is niet zo dat je wederom doorheen al die pijnlijke ervaringen moet, maar dat we wel de energetische koorden kunnen weghalen. Dat doe ik met AartsEngel Michaël.

Vandaag heb ik dat ook weer voor mezelf gedaan. De energetische kracht van koorden snijden in vergeving is erg bevrijdend. Ook jij kan koorden van onvergiffenis en pijn doorsnijden met AartsEngel Michaël zijn snijdend zwaard van Licht. Zo open je voor jezelf de deur naar vrijheid !

AEM

 

Voor meer info over vergevingssessies :

klik hier.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Engelenboodschap, Healing, Vergeving. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s