Het koningschap voorbij

Over: Voorbij de aardse illusie naar het Zelf

Laat ons geen verkeerde interpretaties meer maken van Verlichting, zoals dat al eeuwenlang het geval was via religie en het ego van superioriteit. Verlichting heeft niks te maken met beter of gelukkiger worden, het is aan jou en mij om te verbrokkelen wat niet waar is. Doorheen de façade van pretentie kijken. De volledige uitroeiing van alles wat we hebben ingebeeld dat waar is (materiële wereld). Het is daarom zo ontzettend moeilijk om over de ziel(-epijn) te praten, al praten wel al over onze lichamelijke pijn. Bevindt zich veel dichter bij de materie en dus makkelijker om over te praten!

Zullen we samen het voorbeeld geven?

Durven we elke pijn delen?

Ook al betekent dat dat je je huidige vrienden verliest?

Kijk paarden lenen zich momenteel geheel open om via mij te praten en geven hun emoties vrij als voorbeeld dat wij dat nu ook mogen doen. Hierbij zal alle pijn kunnen verwerkt worden en zal Verlichting ook voelbaar worden bij jou!!! Want het is nooit zo geweest dat wij zouden moeten leven conform aan een systeem van hiërarchie en er dan ook een keer Verlichting volgt. Dat is een valse belofte, ingevoegd door een oude en lang overleden garde van zelfverkozen illuminatie. In spirituele essentie heeft dit systeem geen enkele kracht meer, net als ook ons land niet meer samengehouden wordt door een koning of koningin.

voice

Wij kunnen prima verbinden door elkaars voorbeeld te zijn en elkaar te inspireren. Zoals vandaag toen ik even bloed ging prikken in het ziekenhuis. Openlijk beantwoordde ik de vraag van de jonge verpleegkundige.

‘Wat voor werk doet u mevrouw?’, begon ze haar interactie met mij uit vriendelijkheid.

Ik zei: ‘spiritueel coach’.

‘Wat is dat dan en wat kunt u dan bij mij zien? vroeg ze. ‘Ik heb maar weinig tijd, maar het interesseert me dusdanig!’ riep ze opgewekt.

Ik vertelde haar dat ik vier jaar geleden Engelen op mijn pad kreeg en sinds die tijd ik mijn intuïtie via de Engelen ben gaan ontwikkelen, helderwetend ben.

‘Wat is helderwetend?’ vroeg ze.

‘Nou dat je dingen vaak gewoon weet!’

‘Kan je een voorbeeld geven?’ Ging ze snel na elkaar door!’

‘Dat je soms naar mensen kijkt en weet hoe ze zijn of denken en wat hun levensituatie is, zonder dat je dat daarom altijd vertelt uiteraard!’

Toen gebeurde iets, een soort van ‘ik weet genoeg’!

De energie ging zo razend snel, dat ik uit ervaring wist dat het hier zou stoppen! Ook de snelle interactie wees op een gestuurd contact waarbij energie zijn werk deed!

En wat moet ‘ik’ van mezelf weten? vroeg ze.

Ik zei wat ik ‘voelde’ (want je hebt altijd een 2de ondersteunend kanaal, bij mij is dat heldervoelendheid): ‘ je bent een soort AardeEngel (dewelke zou ik moeten uitzoeken) en je bent niet iemand die blij wordt om in bedrijven te gaan werken als je je niet kan bezighouden met dingen die er werkelijk toe doen. Namelijk met het levensdoel waarvoor je hier bent gekomen. Verder speelt je nieuwsgierigheid een belangrijke rol en je ben eigenlijk ontzettend klaar om dit levensdoel uit te voeren. Vaak hebben mensen nog dingen uit te klaren, maar bij jou zie ik dat helemaal niet. Je bent zelfverzekerd en puur om je ding te gaan doen!!!’

Ze stond recht, zelfvoldaan en nam afscheid.

En zo gaat dat vaker, de meeste ontmoetingen gebeuren terstonds en als mensen weer verder gaan heb je ze eigenlijk al geraakt in wat ze op dit moment horen te weten. Ze gaan snel weg omdat ze even iets moeten verwerken waarvan ze moeten bekomen. Dat kan zijn op een vraag die ze al uitgestuurd hebben in het universum en deze door mij mocht beantwoord worden of je hebt zonet iets nieuws aangedragen die bij ze binnenvalt als een steen. Je hebt dan zonet iemand op zijn pad gezet. Vertrouw er dan op lieve hooggevoelige medemens dat mensen niet ondankbaar doen door weg te gaan, maar ze een streling hebben gekregen van hun Goddellijke Zelf. Een realisatie dat het hun Zelf is dat verbonden is met God. Van jouw BeschermEngelen naar hun BeschermEngelen. Zo wordt informatie uitgewisseld, welteverstaan beschermd door de Wet van Vrije Wil. Zo’n interactie kan er mogelijks voor zorgen dat de nieuwsgierigheid naar meer zicht opwerpt. Of misschien is dit een gebeurtenis dat iemand nooit meer vergeet. En vaak is het zo dat iedere buurman een leraar kan zijn, het is een illusie te denken dat dat enkel vertegenwoordigt wordt door het gezin waarin je opgroeit mocht je dat daar nog tevergeefs willen zoeken (of in blijft hangen zelfs al zijn vader of moeder reeds overleden). Er is geen verschil, de ziel leeft voort.

Je kan ervan uitgaan dat als je het daar niet hebt gekregen, je vaker het pad van Verlichting op een andere manier zoekt. Het is te zeggen tot het niet meer eenzaam voelt, je beseft dat de aardse illusies die je soms bevecht een leermeester zijn van ontzettende grote waarde (en veel mensen hebben sinds de geboorte alle heldere kanalen open mee maar hebben het lang weggestopt). Deze inzichten heten dan simpelweg Helderziendheid (-wetendheid,-voelendheid,…) waarmee je begint te zien hoe het niet in elkaar steekt. Voorbij het ego! Het wordt steeds duidelijker en je begint je serieus af te vragen of je wel goed snik bent!!

En dat ben je lieve medemens!!

Ga niet te snel en stel me elke vraag! Ook van jouw ervaringen kan ik weer verder komen op mijn pad, dat ik misschien te horen krijg datgene wat ik net moet weten!!!

Engelenknuffel,

Michèle

Geplaatst in: Hoogsensitiviteit

Een gedachte over “Het koningschap voorbij Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s