Meditatie/manifestatie voor I.S. releasement (in Den Haag)

(afgelopen)

OMDAT IK DIT VOEL TE MOETEN DOEN:

Ipv. bang te zijn of de I.S. ontwikkelingen te volgen op tv kunnen we krachtige energie sturen om deze gebeurtenissen stop te helpen zetten. Of stop te zetten. Het ligt er aan hoeveel mensen ik samen kan brengen om massaal te mediteren. Ik neem de organisatie hiervan op mezelf maar heb jullie aanwezigheid nodig!
Ook al geloof je niet in mediteren of je hebt er weinig ervaring mee dan ben je meer dan van harte welkom!! Het is met het Licht in jou dat je gaat werken!
Er zal gezorgd worden voor een duidelijke en heldere uitleg hoe energie zijn werk kan doen op collectief vlak en waarom jij daarin een belangrijke schakel bent. Onmisbaar!
Ik hoop langs deze weg te mogen inventariseren wie er allemaal zou komen naar Den Haag. Dit zonder dat ik al een datum heb vastgelegd, deze zou dan kort voor het event bekend gemaakt worden. Het gaat er mij nu om om een beeld te krijgen hoeveel mensen hiervoor naar Den Haag willen komen.
ALS JE MEDITEERT DAN KRIJG JE HIER VEEL VOOR TERUG; ”What comes around goes around!”.

Mag ik je bij deze vanuit het diepst van mijn hart uitnodigen, want ik organiseer het omdat het nodig is!!

Meld je hier aan en ik informeer je van zodra ik meer informatie heb !

BEDANKT en LIEFS!!!

MICHÈLE

event

 

Geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s