Channel met Jezus

blogJZ

Op de foto links zie je hoe één van de Engelen het kruis aan Jezus laat zien. Aldus Jezus is dat een teken van een latere kruisiging in zijn leven maar ook een tekening waarin hij boos kijkt naar dit kruis. Hij laat weten vandaag dat het niet klopt dat het kruis nog steeds wordt aanbeden als symbool van het kwaad (aldus Jezus).

blogJZ2‘’Het klopt niet lieve mensen om de energie met de intentie van het symbool van het kwaad toe te laten. De eeuwenlange aanbidding ervan pijnigt mij nog steeds. Ook als iemand water zegent met het kruis als symbool van pijn wordt diegene waarmee de genezing verloopt ziek. Werk met mijn aura van Goddelijk Licht als genezende kracht en laat de geschiedenis achterwege want dat is mijn wens. Het symbool van het kruis houdt ook alle Licht buiten de kerk. Het doet alle Licht teniet. Want het kruis bestaat niet meer, dat was mijn karma die ik allang wou achterlaten. Doet u dat nu ook?’’

Geplaatst in: Engelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s