Engelenboodschap week 45

EBW451 EBW452

Engelen reading: RELATIE

Hier is wat de Engelen mij voor de wereld en dus voor jou lieten channelen i.v.m. relaties, voor deze week:

” We foppen onszelf als we nog steeds denken dat Zelfliefde ergens buiten onszelf ligt. En niet alleen dat, we plaatsen onszelf hiermee in een zeer kwetsbare positie. Eerder in een zwakke positie die aantrekt wat je op zo’n moment voelt en dit is dus destructie.
Wat je ook hebt meegemaakt lieve mens het is echter nooit de bedoeling om wederom destructiviteit aan te trekken wat dan weer leidt naar zelfdestructie. Het is een kwestie dat we de vicieuze cirkel doorbreken en de voor vele mensen pijnlijke keuze voor Zelfliefde te maken. Pas dan raakt alles in balans en gaan allerlei soorten relaties bloeien. De uiteindelijke relatie met jezelf zal je leren hoe mooi de wereld werkelijk is.
Zetten we die stap niet dan gaan we vechten voor de verkeerde doelen, tenzij bij jezelf, tenzij massaal in bvb. oorlogsgebieden. Deze doelen zijn enkel een signaal van gebrek aan Zelfliefde. Om als strijder te kunnen gaan vechten in een oorlog zeg je pas ‘ja’ op als er in jezelf nog gebrek is aan Zelfliefde. Want ben je in volledige Zelfliefde dan kan je deze keuzes niet meer maken! De pijn vanbinnen van zo’n strijder heeft echter niks te maken met de keuze waar hij of zij vecht daarbuiten. Bij een wereld in Zelfliefde is er geen oorlog, dus begint het echt bij jezelf. Dit alles is overbodig als we kiezen om onze pijn van wat voor oorzaak dan ook aan te gaan en op te lossen. Niemand kan het echter voor jou doen! ”

Hier is een affirmatie om deze staat van zijn(wrok,pijn,verdriet) om te keren:

AFFIRMATIE: ”IK HOU VAN MEZELF EN NIEMAND ANDERS KAN DAT ZOALS IK DAT KAN” 
(X20 keer herhalen minimum, probeer het te voelen ook al doet het nog pijn,de pijn gaat weg zodra jij de aantal keren herhaalt wat je nodig hebt om het in je cellen te bewaren en het oude uit te wissen).

Geplaatst in: Engelenboodschap

Een gedachte over “Engelenboodschap week 45 Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s