Collectief Engelenwerk (deel 3 – De rol en illusie van ziek zijn)

Van mij:

‘’Wat heeft het lang geduurd om weer een artikel te plaatsen zeg !! De Engelen zorgden ervoor dat ik me inhield. Het raakte maar niet geplaatst door mijn man die mijn artikelen op mijn blog plaatst, dus ik liet los het feit dat ik al zolang geen werk meer kon laten zien ! En bij het uitspreken van die laatste woorden kreeg ik als reden te horen dat ik helemaal niks moest laten zien, maar gewoon zijn wie ik ben! En handelen volgens wat ik geloof, walking my talk! Ze zeiden me dat ik alle processen waarin ik kom gewoon mag schrijven…want het zijn de processen die vertellen dat God voor je neus staat en er overleg is met de duisternis zodanig je de weg naar het Licht weer vindt. Je mag zien en leren wat nog geheeld mag worden!’’ Een boek wordt heus niet geschreven als voltooiing van een proces, maar als afsluiting van enkel een hoofdstuk.’’

Als Lichtwerker uitgedaagd

Nu ik op een punt van vernieuwing sta wordt het tijd dat ik de wereld meedeel waarom ik Collectief Engelenwerk zo hoog in het vaandel heb staan! 

engel

Wat tevens vroeg om veranderingen aan te brengen in mijn werk als Lichtwerker tot dusver. Het is belangrijk om te luisteren naar dat gevoel van ontevredenheid in wat we doen in ons leven. Is het van ‘moeten’ of leef je je levensdoel? Dat laatste maakt je blij en wat ons energie geeft en blij maakt is absoluut, geen kwestie over, datgene wat ons hart verlangt. Wat we mogen uitdragen. Sterker nog als je je levensdoel leeft komt alles op z’n plaats te vallen en wordt geluk ervaren. Geluk is bedoeld voor iedereen!!

Dus heb ik besloten via een tijd van contemplatie dingen omver te gooien wat ik al had rechtstaan, alleen het voelde niet goed meer. Mensen om me heen kwamen me op het juiste moment signaliseren dat ik er maar bleekje bij zat en ik er niet zo gelukkig uit zag. En dit zijn AardeEngelen die zo aardig zijn om me dat te komen vertellen.

Hoe dat allemaal verliep lees je in mijn verhaal hieronder waarin ik werd uitgedaagd om te durven luisteren naar wat het universum daarover had te vertellen. En waarom collectief werken met de Engelen mijn doel is.  Dat vertelden ze te midden van Time Square in New York.

Wat is nu Collectief Engelenwerk?

Collectief Engelenwerk is breder werken met energie dan 1 of 1. Een 1 op 1 behandeling gaat weliswaar ook het collectieve beinvloeden doordat de negatieve energie bij een persoonlijke healing ook gewoon loslaat in de kosmos. Stel je krijgt een energetische healing met de techniek dat bij je past om rugpijn te genezen, in 1 behandeling of meerdere keren, dan zal de energie wat loslaat op zieleniveau zijn weg banen in het groter geheel. Achter elke fysieke pijn zit ook een emotionele en/of spirituele ervaring mocht je daar nog niet van op de hoogte zijn. Deze energieverplaatsing(deze dat losgelaten wordt tijdens de healing) gaat zelfs tot bij de eventuele betrokkenen in de situatie als dat de bedoeling is. In dit leven of andere levens.  Het maakt niks uit of een betrokkene is overleden.

 Nu gaan we bij het collectief healen vaak meditatietechnieken inzetten waarbij we via onze eigen verbinding met onze Goddelijke bron vragen om energie te sturen naar een situatie. Dat kan zijn naar een vriend(in) maar ook naar een oorlogsgebied. Het is dan handig om te weten te komen wat jouw bron is. In mijn geval gebruik ik de techniek van visualiseren en roep ik AartsEngel Michaël op. Michaël is vermogend om negatieve energieën om te keren en weg te halen, want de Engelen zijn niet-confessioneel. Wat betekent dat ze geen rekening houden met religieuze afkomt. Verder kunnen ze op verschillende plaatsen tergelijkertijd aanwezig zijn dit bij iedereen tegelijk. Tijdens zo’n visualisatie  geven de Engelen via beelden door wat het vervolgproces is. Dat kan zijn dat ze me vragen om een bepaalde kleur Licht te gebruiken of om te gaan schrijven met het te behandelen doel waardoor ik verder relevante informatie ontvang om de collectieve healing sterker te maken. Tenzij er wordt gevraagd om de situatie los te laten en volledig te vertrouwen.

De connectie met de bron kan je opvragen via het Licht tussen jou en mij. Ik kan hierover belangrijke tips geven indien gewenst. Hiervoor kan je gerust via mijn blog www.un-imposed.com een reactie sturen zodanig iedereen mee kan leren van jouw vraag en mijn antwoord daarop. Ik beantwoord ook graag je vraag via een persoonlijk bericht mocht dat beter voelen.

Hoe het allemaal begon

Vanaf mijn geboorte ging het niet altijd even makkelijk. En dat is bij veel mensen net zo. Ik heb dan ook zelf mijn ouders gekozen als ziel, en dat doen we allemaal, met wat voor reden dan ook! Pas in 2010 kreeg ik contact met Engelen, of beter gezegd ik mocht dit contact herstellen. Het is er altijd geweest eigenlijk, alleen was mijn verbinding met mijn bron zoek gedurende vele jaren van vooral depressie. Toen ik opgroeide kreeg ik te maken met ouders die doorheen vele levensuitdagingen gingen, waaronder eveneens depressie en psychose. Tergelijkerheid waren hun processen eveneens een spirituele ontwikkeling in al zijn positieve en negatieve facetten. Het was dus al gauw de bedoeling om snel volwassen te worden. Daaraan voorafgaand kreeg ik op zeer jonge leeftijd te maken met mishandeling door mijn grootvader. En zo ondekte ik veel later dat dit fenomeen doorheen mijn gehele familie speelde, zowel aan moeders kant als aan vaders kant. Het was één groot geheim van ontkenning en angst want lange tijd was iedereen bang. Dit zijn dan ook mijn uitdagingen uit karmische verledens geweest waaraan ik de afgelopen jaren hard heb gewerkt. Zo hard dat ik nooit had gedacht dat ik zou reiken naar de dingen die ik niet kan zien. Althans niet met mijn 2 fysieke ogen. Ik ontwikkelde volop mijn helderwetendheid en van het ene feit kwam het andere mysterie. Tot ik ontdekte dat ik contact kon maken met Engelen.

Het was AartsEngel Michaël die mij bijstond in eerste instantie. Ik voelde zijn kracht als dat van een groots Leermeester. Het bleek dat hij gedurende de lange periodes van pijn in mijn leven nooit van mijn zijde was geweken. Maar ik kon zijn signalen niet langer oppikken gezien mijn depressieve status van zijn. Maar toen de tijd kwam dat ik  opening begon te maken en doorheen de angst van mijn depressie begon te gaan kon ik ook de boodschappen van deze Engel ontvangen. Hij liet me voelen en weten hoe en wat met spiritualiteit en waarom energetisch genezen belangrijk is voor mij. Al heel snel stuurde hij zijn beste vriend AartsEngel Raphaël(Engel van healing) op mijn pad die mij hielp om de healer in mijn leven te vinden die mij zou helpen met het genezen van mijn depressie en mijn overblijfselen van manie en manische psychose. En toen bleek dat ikzelf voornamelijk de allergrootste genezer was in mijn leven. Want wat je(of het nu karmisch is of niet) zelf hebt toegelaten in dit leven of een vorig leven, kan je ook zelf weer weghalen. Ziekte is simpelweg een graadmeter van wat jij mag oplossen, het komt je gewoon vertellen ‘er is iets aan de hand’! Het is echter nooit de bedoeling geweest dat we zouden gaan geloven dat we ziek zijn. Dit is niet luisteren naar jezelf maar naar een opinie van een arts of genezer zijn of haar opinie als dat wordt meegedeeld uit de boekjes en niet vanuit intuïtie. ‘’U hebt suikerziekte!’’. De energiefrequentie zit em in het feit dat jij het echt gaat geloven terwijl je ook kan geloven in beter worden. Toch?

Ik ben dan ook zeer spijtig over het feit dat artsen (een mens net als jij en ik) deze beschadiging verspreiden en toebrengen. Niemand heeft hiertoe het recht dit vertellen aan een mens. Uiteraard kan een arts je wel helpen met genezen en volg je simpelweg wederom je intuïtie daarbij over wat jij voelt dat goed kan zijn voor jezelf. Je krijgt al gauw een knoop in je onderbuikgevoel als iets niet goed is voor je, toch?

Ik kan mijn hele levensverhaal niet kwijt in dit artikel alleen, maar ik vind het wel belangrijk om één facet uit te vergroten. En dat is de kracht van GELOOF EN VERTROUWEN.

Het luisteren naar je intuïtie is een kracht die we allemaal te herstellen hebben in dit leven(het liefst willen we niet terugkomen om net hetzelfde te doen in een volgend leven). En dit proces ben ik aangegaan met een toewijding(waaronder durf) om de wereld rond mij te vertellen wat ik allemaal ervaarde. Want ik geloof in het feit dat ik pas mensen kan inspireren als ik laat zien hoe ik het heb gedaan en daarom is het belangrijk om je plek in te nemen en je verhaal of je innerlijke waarheid te uiten.  Want waarheid heelt. Het kan net diegene zijn waar je even een praatje mee maakt in de supermarkt die juist de behoefte heeft te horen wat jij te vertellen hebt. Ook al blijft het bij een glimlach. Vertel je het niet dan ga je vanbinnen een klein beetje dood. Van het één komt het ander, het voelt niet lekker en zonder je het doorhebt leidt het misschien uiteindelijk naar een hartaandoening of zelfs depressie(…stel je hebt tot nu toe al je emoties ingslikt). En dat was in mijn leven het geval, maar omdat ik zo jong was toen de depressie zich vormde in mij kon ik het niet leren van iemand die mij de weg wees hoe dit voor mekaar te krijgen. Al die jaren van depressie en van manieën die me probeerden iets te vertellen was ik toch onderhevig geraakt aan geneesheren en psychiaters of psychiatrisch verpleegkundigen die mij alsmaar vertelden dat ik ziek was en dat moest aanvaarden. Maar toen ik er vele jaren later zodanig genoeg van kreeg om datzelfde zinnetje te horen: ‘je moet aanvaarden dat je ziek bent Michèle!’, nam ik afscheid van mijn toenmalige begeleider. En dat was eveneens 4 jaar geleden, toen ik tergelijkertijd ook contact kreeg met Engelen. Alhoewel ik me niet meer kan herinneren hoe dat is gegaan! Ik weet dat ik heb gevoeld dat ik a.h.w. opgetild werd en ingefluisterd dat ik af kon van mijn huidige situatie waarin iedereen mijn grenzen overschreed (ik moet zeggen ‘ik toeliet mijn grenzen te overschrijden’). Zo nodig moest ik het leren dat ik zelfs een stalker op mijn pad aantrok. Ja, zo werkt dat als je nog  levenslessen hebt te leren; je krijgt de kansen aangeboden tot je het hebt opgepikt en begrepen. Ook al zijn die zwaar…de enige bedoeling is dat je kies voor zelfliefde en genezing van datgene wat je misschien al levens achtervolgt!

Dus de stalking die toen plaatsvond moest mij van mijn oude plek afduwen tot ik het uitschreeuwde en mijn nieuwe plek innam in volledige zelfliefde. Ook al kon ik dat toen niet toelaten, het deed pijn om mezelf lief te hebben. Want daar gaat het allemaal om, Zelfliefde. Nadat ik dus de Engelen weer begon te horen, begon ik een groot vertrouwen te voelen om me heen en ik onderzocht bij elke ingave wat het betekende. Ik bevroeg alles! Zoook deed ik dat met de stalking, want ik beselfte meer en meer dat ik die zelf kon stopzetten. Wat is het dan dat die meneer van me wil? Het antwoord hierop ontdekte ik later, maar ik begon te snappen van de Engelen dat als ik de energie binnenin en rond mezelf zou veranderen ik deze grensoverschrijdende strijd zou staken. Dus realiseerde ik dat ik degene was die energetisch de stalker aantrok. Net als je dus ook een ziekte, een verkoudheid, depressie aantrekt!! Deze verandering aangegaan voelde ik mezelf ook minder depressief worden. Mede omdat ik me volledig stortte op het feit dat ik niet langer geloofde in wat de artsen me influisterden over het aanvaarden van mijn ziekte. Ik voelde me sterker worden en ik begon veel meer in mijn kracht te staan. Het was werkelijk door echt iets te doen voor mezelf dat ik voelde dat het veilig was om blij te zijn voor mezelf. Mezelf eindelijk te voelen. Maar hoe zou ik in mijn kracht blijven staan?

Opeens besliste ik dat ik niet langer zou de vele brieven ontvangen die de stalker dagdagelijks in mijn brievenbus stopte en tussen mijn houten poort schoof. Ik keerde net als met de depressie de energie om en ik begon te affirmeren dat ik krachtig was. Ik herhaalde dagelijks mijn affirmaties en wat ik in mijn hoofd stopte was zo krachtig dat ik voelde dat er een verschuiving plaatsvond in mijn energie-niveau. Maw. dat er geluk binnenstroomde!!! Ook al zat mijn begeleider te grijnzen toen ik dat allemaal vertelde, ze zei: ‘alsof depressie kan opgelost worden met positief denken!’. Nou ik had een andere ervaring en bleef voor het eerst heel dicht bij mezelf. Dit was mijn toenmalige affirmatie:

‘’Ik ben een krachtig mens en ik kan alles aan met gemak wat er op mijn pad komt’’

climb

Enkele dagen later stopte de stalking die 3 jaar had geduurd.

Zo simpel werkt energie! Ja, het is inderdaad zo simpel! Alles is er al, maar omdat we als mens op aarde alles zo ingewikkeld maken geloven we niet meer dat simpel ook kan!!

Mijn man was verrast van mijn toedoen, maar op dat moment durfde ik nog niets te vertellen over de Engelen. Hoe dat hele verhaal afloopt zal ik in mijn boek schrijven waarmee ik iedereen hoop te inspireren die ziek is of misschien wel midden in een stalking zit. En nog veel meer!

Ondertussen ben ik al veel verder, weet mijn man alles af van de Engelen en heb ik beslist om volop collectief Engelenwerk te doen! Daarvoor neem ik jullie graag mee naar New York in het vervolgartikel!

Tot heel gauw!

Liefs,

Michèle

Geplaatst in: Engelen, Levensverhaal

Een gedachte over “Collectief Engelenwerk (deel 3 – De rol en illusie van ziek zijn) Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s