Engelenboodschap week 47

(Lukt het nog steeds om jezelf te ontmoeten in de spiegel ? zie Engelenboodschap van vorige week 46)

‘’OEFENING BAART KUNST!’’

EBW47We zijn alweer een week verder en iedere week zijn er steeds meer mensen die beginnen te geloven dat ze een krachtig wezen zijn.

Kzou zeggen je beweegt je voeten en handen niet zomaar! Daar kan je over nadenken! Ook een vlieg die ineens bij je komt zitten op tafel heeft zichzelf niet zonder kracht daar neergezet! Hier kan je ook over nadenken! Als je jezelf nog meer wilt gaan afvragen kan je je zelfs afvragen: ‘’waarom een vlieg?’’. ‘’Waarom is die anders dan ikzelf?’’

Voel je je nu al een beetje duizelig worden bij dit gegeven?

Het is toch net daarom dat mensen zeggen: ‘’Je bent toch niet aan het zweven?’’ Deze gezegde is natuurlijk niet voor niks ontstaan!

Want je verhoogt inderdaad in frequentie als je je dit soort vragen stelt. Voel maar voor jezelf, je wil a.h.w. snel terug naar het oude bekende want dat nieuwe brengt je in de war. Het voelt als een vreemde wereld. Juist daarom hoor je dan ook weer rond je roepen: ‘’Je moet wel gegrond blijven hé, in het hier en nu, op deze aarde!’’. En ook dat is niet voor niks! Hopelijk heb ik deze filosofie redelijk aards kunnen formuleren. Nu is het nog oefenen om deze energieverhoging te leren kennen, maar oefening baart kunst!

Wat ik je hier zojuist liet voelen is een oefening om jezelf toe te laten om je in een zuiverder en hogere frequentie te voelen dan deze waarin je je meestal begeeft., zonder dat het je affecteert en je uit balans haalt. Want dat laatste kan ook! Het is zeker niet altijd gunstig. Ik probeer het uit te leggen met een extremer voorbeeld.

Stel je zit te lang achter een computer dan ga je uiteindelijk zweven als je niet stopt. Je ogen komen ahw. vast te staan en je voelt je niet lekker als je niet stopt, maar tergelijkertijd kan je niet stoppen. Je wordt meegesleurd in de hogere frequenties van de devices rond je. Zoals je computer of je televisie. Vandaar dat hooggevoelige mensen zich verstoord voelen in dergelijk energieën als deze veelvuldig aanwezig zijn of gewoon te sterk aanwezig zijn. Ook als het om ‘hoog’spanningskabels gaat, al is het buiten, worden deze mensen moe. Maar ook door de gebundelde energie dat ons huis binnenkomt vanuit de electriciteitscentrales raken sommige mensen onder ons verstoord. Deze mensen kunnen zich niet afsluiten. Hoewel ze dat wel kunnen leren want we zijn nog net niet zover dat we met z’n allen volledig in de Nieuwetijdsenergie leven waar dat allemaal niet meer nodig zal zijn. We zijn nog zover niet, al gaat het razendsnel, dat onze ziel(en dus niet het ego) gelijk kan beslissen om deze beschadigingen te elimineren. Nogmaals we gaan al heel snel, 2015 beloofd wat deze tendens betreft.

Als deze hogere frequenties niet natuurlijk in balans zijn, kunnen we niet spreken van ‘zuivere hoge frequentie’, maar van te sterk gebundelde energie dat het lichaam niet verdraagt. Het is dus bij elke persoon heel verschillend. Het is maar net waar ieder staat in zijn of haar proces. Al geeft Moeder Aarde ons haar aantrekkingskracht opdat we niet te snel stijgen in frequentie, toch geldt dat voor vele Nieuwetijdskinderen(volwassenen) niet. Zolang deze geen sterk zelfbewustzijn hebben gaat hun reeds hogere energie-frequentie de hoogte in. Hieronder bevinden zich veel adhd-kinderen/volwassenen of manisch-depressieve kinderen/volwassen en ook psychose is daar een voorbeeld van. Wat simpelweg een verstoring is in de energie. Er is een omgekeerde gang van zaken, een bipolaire sturing. Of hoog of laag, maar om er tussenin op de aarde te komen leven daar is niet altijd zin voor. Daar worden we depressief van dus toch maar wat hoger dan. Of genadeloos hoog. Maar in deze hogere sferen vertoeven laat deze mensen ook ervaren wat het is om met het Hogere metafysisch in contact te komen of de Goddellijke sferen, hoe je het ook noemen wilt. Enkel is hun energie niet gegrond en komt informatie in flarden binnen waardoor de verwarring heel groot wordt.

Heden te dage wordt vooral nog de energie-huishouding van deze mensen genavigeerd met medicijnen. Wat ik een goed hulpmiddel(niet altijd weliswaar) vind want het is vaak niet zelf hanteerbaar om met deze frequentie-verschillen te leven. Men moet begeleid worden om deze energie ‘energetisch te leren besturen’. Dit vertel ik om te kunnen refereren naar mijn persoonlijk ervaring hiermee. Want het heeft mij jaren gekost om mijn eigen energie-systeem op peil te krijgen als indigo en vooral om deze sterk te maken. Deze te beheren met geheel anders tools dan medicijnen alleen. En dat is dus wederom ook niet voor niks gebeurd, vele jaren later voel ik nu dat ik de wereld mag vertellen wat die persoonlijke kracht in energie inhoudt, dit terwijl je gegrond blijft en je jezelf wel kan af sluiten. Dus zonder te zweven.

Zoals ik deze Engelenboodschap begon met het feit dat we een krachtig wezen zijn en het enkel door oefening is dat we ups en downs kunnen controleren, kwamen de Engelen vertellen dat je als hooggevoelig persoon (in welke frequentie dan ook) je gehele navigatiesysteem zelf kan beheersen! Je je hersenen kan beïnvloeden net zoals we dat aangereikt krijgen met surrogaat medicijnen. Daar foppen we onszelf omdat we geloven dat we een bepaald echt medicijn toegediend krijgen en na afloop is bekend dat het middel niet werd toegediend. Het is nu aan onszelf om deze kracht wat komt te kijken bij een surrogaatmiddel in ons eigen energiesysteem brengen:

  1. Onszelf aan te leren hoe we een eigen schild van bescherming kunnen aanbrengen rondom ons wezen!
  2. Toe te staan dat we krachtig zijn en de daarvoor ontzettende krachtige affirmaties ter onzer beschikking hebben, helemaal gratis en voor niks!
  3. We dus onze eigen celstructuur kunnen beïnvloeden en muteren door oftewel te hoge of te lage energiefrequenties te stabiliseren!
  4. MAAR; het vergt oefening en dat vergt verandering in je gewoontesysteem om te kiezen voor genoeg Zelfliefde om deze nieuwe vorm van Zelfzorg in je leven in te brengen zodanig je die natuurlijke(zogezegd verstoorde)kracht in je wezen vooropstelt aan gelijk welke maatschappelijke vergankelijkheid waar we onszelf aan voorbij rennen. Net als we iedere dag ook ontbijten, en dan kunnen we niet meer zonder, want het helpt ons om fit te zijn!

EBW472

OEFENING BAART KUNST! HERHALEN EN OEFENEN!

Laat ons alle vragen hieromtrent in openheid met elkaar delen op mijn blog of via Facebook en voelen hoe sterk we zijn, ieder op zich!! Want jij bent uniek, net als ik dat ben! Jij hebt dus iets wat ik niet heb en ik heb iets wat jij niet hebt. Dat is wat ons dus uniek maakt!!! Daarin vullen we elkaar aan met energie! Of met negatieve energie of positieve energie!!! Aan jou de keuze!

Elkaar tips geven en voelen wat bij je past en voor jou werkt! Want ik ben bij lange niet de enige die hier wat over heeft te vertellen!

Je hebt hier een veilige plek om jezelf te zijn en je wijsheid en ervaring te delen!!

Engelenliefs,

Michèle

Een gedachte over “Engelenboodschap week 47 Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s