2 gedachten over “Engelenboodschap voor week 50: Plaats een reactie

 1. Lieve Michèle,

  Elke keer weer blij met jouw boodschappen…

  Heb veel gedacht aan jou. En je event. Of ik mee wil doen.

  Benieuwd hoe het gaat met de organisatie daarvan? Is er al een datum zodat ik het wat concreter kan maken voor mezelf? Of gebeurd het op het moment dat het juist is?

  Zomaar benieuwd. Even laten weten.

  Liefs!

  Dorine

  1. Ha lieve Doreen,

   Hier ook blij hoor als ik mag horen dat ik je weer een stukje verder mag brengen op je pad met mijn boodschappen!!🌹

   Wat het event betreft, alles komt netjes op zijn plek te vallen. Als het sneller zou gaan zou ik het ook niet allemaal kunnen behappen, dus ik ben blij met het huidige tempo. Ik wacht in ieder geval tot ik toch wel een mooie groep mensen samen heb zodanig we krachtiger kunnen werken! Als je je aanmeldt(en dat doe je of niet, dan blijft bij dat laatste onze verbondenheid even sterk hoor!) kom je in een lijst die dan tzt. de nodige informatie toegestuurd krijgen. Tijdstip, praktische informatie, enz…

   Veel liefs,
   Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s