A Gift to all my readers around the world♥️

Michael en Raphael

Feel the difference between 2014 and 2015!

In case you still feel carrying unwanted emotions or ballast you would love to release please note your first name(completely anonymous) here and I will detach all of the etheric energy cords who don’t serve you no more with Archangel Michaël. Next I will heal all cut etheric cords with Archangel Raphaël.

For more info on this topic? Please let me know and I will provide you more info.

In Light and Love,
Michèle♥️

Geplaatst in: Healing

5 gedachten over “A Gift to all my readers around the world♥️ Plaats een reactie

 1. Dieverdina vindt dit een groots en leuk gebaar op de valreep van dit oude jaar. Wens je een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2015. Ik kan je berichten helaas niet op Blogger plaatsen.
  D. xxx

   1. Ja jammer Michéle …..en voor mij werkt Blogger gemakkelijker dan Worldpress omdat blogger aan gmail verbonden is denk ik nu.. daarom heb ik op beiden nu dezelfde blognaam…hahah….Ik neem nu even een pauze en in Februari zal ik gaan onderzoeken hoe ik het verder ga doen…Wens jou van Harte een hele fijn jaarwisseling en voor het nieuwe jaar wens ik jou van Harte veel Liefde, Licht en Gezondheid. Hartegroet Dineke

 2. Wat een prachtig cadeau Michèle. Dankjewel voor dit mooie gebaar.
  Ik zou heel graag ballast en emoties welke mij niet meer dienen loslaten, voor een fris begin van een nieuwjaar.
  Ik wens jou, lieve Michèle, ook een prachtig en inspirerend 2015.

  Met veel liefde,
  Dorine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s