Engelenteachings: Teaching 1 – Engelen Algemeen

MichaelandIsmall kopie

De Engelenteachings is één van de vele ideeën die ik van AartEngel Michaël mocht ontvangen als mijn gids in mijn leven. Hij is gids van velen onder ons en geeft ook jou misschien wel reeds signalen of ideeën betreffende jouw prachtige levensdoel waarvoor je hier bent en waarvoor je gekozen hebt om naar de aarde te komen als Ziel!

Wat is de bedoeling van de reeks Engelenteachings?

Ik zal vanaf nu geregeld Engelenteachings op mp3 gaan publiceren die via mij door de Engelen zijn geinspireerd of anders gezegd ingegeven zijn. Met de specifieke bedoeling om elk individu op een makkelijke en toegankelijk manier te verbinden met zijn of haar Engelen EN om jou eveneens te leren werken met de Engelen. Want wat ik kan kan jij! Iedereen is geboren met minimum sowieso 2 of meer BeschermEngelen en Gidsen(dierbaar overledenen of zelfs een onbekende persoon die mens is geweest). Je kan het eigenlijk ook wel noemen Engelen voor dummies, maar voel je niet beledigd want de praktijk zal je het tegendeel bewijzen want ook jij kan met ze communiceren. Grappig is nu iedereen zo ontzettend uniek is dat we ook op een unieke manier in contact met ze treden. Dat hangt volledig af waar jouw Hogere Zelf mee verbonden is, wat jij herinneren mag. (Hogere Zelf= jouw ziel met haar echte waarden los van het ego, wie jij echt bent). De ene persoon is gewaar dat ze er zijn, de ander weet het en ziet ze, weer iemand anders healt met ze, enz… Ik zelf breng jullie hun teachings hier en nu!

Engelenteaching 1:                                 Engelen Algemeen

De 1ste Engelenteaching gaat over de basiseigenschappen van wat en wie de Engelen zijn en doen. Een simpele omschrijving waarbij ieder kan merken hoe dicht wij bij Engelen staan en het helemaal niet zo veraf lijkt dan wat we hebben geleerd of we denken.

Geïnteresseerd om te mediteren met AartEngel Michaël, wees welkom op mijn event KEEP CALM AND ASK ARCHANGEL MICHAEL

https://www.facebook.com/CollectiefMeditatieEvent

Geplaatst in: Engelen, Teaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s