KEEP CALM AND ASK ARCHANGEL MICHAËL MEDITATIE EVENT: Terugblik

                               De wereld naar ons toe gemediteerd! Wereldleiders aangeraakt! Engelen uitgestuurd om de wereld en haar bewoners mee te nemen in het bewustzijn van positiviteit en genezing! Negatieve energieën opgeheven!

                                En héél veel geleerd hoe ik nog efficiënter dit onderwerp kan aanpakken om de volgende bijeenkomst op Divine Timing neer te zetten(*hoe gaan we verder, zie onderaan).

 

KEEP CALM AND ASK ARCHANGEL MICHAEL Meditatie Event op 31 januari 2015 was:

(*Hoe nu verder: scroll door naar onderaan)

…prachtig!

…leerzaam!visit.event…en verrassend!

De middag begon zo

Het was weer eens een Engel die het beter wist. Ik zat in de auto naar het event toe toen ik weer zei: ‘’AartsEngel Michaël waarom zijn er maar 24 aanmeldingen over gebleven van de 30 deelnemers?’’ Ook al voelde ik dat het zou zijn zoals het hoort en de juiste mensen aanwezig zullen zijn, en ook de week vóór het event kreeg ik steeds door dat ik geen publiciteit meer hoef te maken, het goed is zo! Ik weet nochtans dat de Engelen er altijd voor zorgen dat je iets kan behappen. Dus waarom kwamen die ego-zenuwen er ineens doorheen? Misschien wel plankenkoorts! Het hele traject is ten slotte helemaal zo gegaan…ik werd gevraagd door AartEngel Michaël dit op te zetten en ik heb Zijn vraag uitgevoerd. Divine guidance, blind vertrouwen, gewoon doen! En ze weten het altijd fantastisch te bedenken die Engelen, mijn allerbeste vrienden! Alleen zijn bestaat nooit meer in mijn wereld, tenzij ik mijn centrum even verlies. Want bij het uitvoeren van je levensdoel wil nog wel es de tegenkracht om de hoek komen kijken.

Een uurtje later, vanaf de tijd van 14u, ging de ouderwetse voordeurbel van de locatie net genoeg keren in en uit! Dat nadat ik de ruimte volledig energetisch had gereiningd. Dit deed ik met mijn inwijding vanuit de IET(Integrated Energy Therapy)met AartsEngel Ariël. Dé helingsEngel van de Nieuwe Tijd. En aan de voordeur vergde het me enkel om er de hartstraal neer te zetten en te verankeren. Voortaan wordt iedereen die door deze voordeur komt, en dus door de hartstraal, in contact gebracht met zijn of haar levensdoel op zijn haar tempo. Tenzij de volgende stap te kennen in zijn/haar levensdoel, tenzij er volledig voor te gaan. Het hangt maar net af wat jij op dat moment aankan en of je het al aankan. Eens de hartstraal ergens neergezet blijft die eeuwig daar verankert op deze plek. Dus voor alle aardse levens na ons zal deze plek heilig blijven! Als dat niet mooi is. Daarvoor was AartEngel Ariël even speciaal op aarde getreden en dit met heel veel plezier, zoals altijd in onvoorwaardelijk liefde. Heel veel van ons houdend!

Uiteindelijk was iedereen binnen en mocht ik vaststellen wat voor prachtige mensen er waren rond mij komen te staan. Er waren gelukkig maar 12 mensen zover geraakt, want de ruimte zou te klein zijn geweest! Ook dat hadden de Engelen helemaal voor ons berekent. Afmeldingen waren niet zomaar, bijna iedereen had een best heftige reden. Straks komen die 30 mensen er wel aan, e zullen zien! Het waren allemaal bijzondere mensen die hun pad van Licht en Liefde hadden gevolgd en bij dit event waren aanbeland. De meesten onbekend voor mij…WAUW daar heb ik geen woorden door hoe toen de ruimte aanvoelde. Engelenenergie was gevuld in de zaal, prachtig verweven met de hartwarmte waarmee iedereen aanwezig was! Het was dus zo de bedoeling, met deze zielen. Iedereen vond al gauw zijn of haar plekje. De energie klopte met dat wat Engelenenergie is, al val ik in herhaling!!! En daar stond ik dan voelend dat ik mijn missie uitdroeg. Mijn waarheid sprekend begeleid vanuit mijn Goddellijke connectie samen met mensen die wederom hun unieke verbinding kwamen delen om onze gezamelijke doelstelling te bekrachtigen! Ik vertelde iedereen dat ik deze meditatie had gechanneld met AartsEngel Michaël, deze vloeide uit mijn pen enige tijd terug. En het was op deze dag dat ik haar heb overgebracht.

We zijn begonnen met een gezamelijk en krachtige hartstraal midden in de ruimte die ik wederom via mijn inwijding heb doorgegeven zodanig iedereen stevig bekrachtigd kon worden in zijn of haar missie hier op aarde. Waardoor eenieder nog meer naar zijn/haar intuitie zou kunnen luisteren en precies datgene uitdraagt waar hij of zij gelukkig van wordt door in de flow te gaan leven zoals het is bedoeld.

Na wat yogaoefeningen en de zonnegroet naar de 4 windrichtingen ging iedereen zichzelf inpakken om lekker warm aan de meditatie te beginnen. Het was mooi om over iedereen te mogen uitkijken waardoor de begeleide meditatie door mezelf geleidelijk ging insijpelen in ieders essentiële prachtige zelf.

Ik had helemaal geen werk om mensen wat de vertellen over Engelen, want iedereen die was gekomen was al bekend met de Engelen of werkte ermee. Enkelen waren er helemaal klaar voor om de Engelen voor het eerst te ontmoeten. En zoals we Engelen kennen doen ze dat altijd op hun bekende subtiele manier. Drastisch kennen de Engelen niet, tenzij ze moeten ingrijpen als het je tijd niet zou zijn en je staat voor een spannende situatie.

Wereldleiders kwamen erbij

De volledige meditatie opnoemen hier heeft draagt niet zoveel bij, maar wel wat sommigen achteraf hebben ervaren. En voor wie dat wou delen. Even in het kort is er gedurende de meditatie gevraagd aan eenieder om op een gegeven moment, vóór we opstegen naar het Engelenrijk, om op zijn/haar manier contact te maken met een wereldleider(s) naar keuze. Via diens BeschermEngelen en gidsen te vragen of hij/zij bereid is om egoloze intenties neer te zetten in het toewerken naar vrede op aarde. Dat was het resultaat:

Vladimir Poetin droeg zich aan bij 2 mensen onder onspoetin

1 iemand vertelde en 1 iemand bevestigde nadat ze President Obama hadden aangeroepen er ineens president Poetin was die naar voor trad. Heel direct stond hij daar ineens. Dat betekende dat mhr. Poetin zich aandroeg om gereinigd te worden. Wat natuurlijk schitterend is, wat zeg ik ongeloofelijk geweldig is. De essentie van de ziel van mhr. Poetin sprak vanuit zijn waarheid, in volledige veiligheid van de Engelen. Hij pikte dus de energie op en daar kunnen wij heel dankbaar voor zijn. Bedankt Vladimir Poetin!!

En zo zie je maar dat er geen macht nodig is om iets te bekomen, je gaat enkel in je kracht staan als Lichtwerker en er gebeurt wat er moet gebeuren. Je hoeft geen moeite te doen deze man te spreken, je kan alles energetisch doen. Ieders Vrije Wil voorop!

Wat bijzonder is dat het uitgerekend deze zielen waren die werden gecontacteerd door de BeschermEngelen en Gids van Poetin. Dat betekent heel veel omtrent de levensmissie van deze mensen. Niks gebeurt voor niks!!!!

Contact met de Engelen

We kwamen op een gegeven moment op een platform met Engelen aan waarbij iedereen elk persoonlijk contact kreeg met één Engel daar aanwezig. Deze BeschermEngel was bereid om de vraag van diegene die mediteert uit te voeren tav. de huidige onrust in de wereld. Dit stuk was geheel persoonlijk in te vullen doorheen de visie van diegene. Waar hij of zij zag dat er onrust weggenomen kon worden nam de Engel de missie aan om de energie er te keren. Een Engel hoef je nooit te vertellen ‘hoe’ de opdracht binnen een vraag moet gedaan worden, je hoeft alleen maar te vragen en eventueel te visualiseren wat je voelt wat opgelost mag worden.

De aarde op afstand

Doordat we opstegen van de Aarde weg konden we een blik werpen op deze prachtige planeet die er altijd voor ons is geweest. We dankten haar elk op onze manier. Toen we later in de meditatie weer afdaalden konden we opnieuw een blik nemen naar de Aarde en kijken hoe Moeder Aarde er na de meditatie bijstond. Iemand deelde haar prachtige beschrijving van de Aarde dat volledig omringt was door regenbooglicht. Wat betekent dat de heling van ons universum voelbaar was, want als de complete Aarde omringt is met regenbooglicht is dat helend Licht. Dus waren we in de meditatie ontzettend krachtig bezig. En wat had onze planeet dat nodig!

Nog krachtiger neerzetten (* hoe nu verder; zie onder)

Dit was een glimp van de middag wat ik zonet omschreef, maar wat heb ik er zelf veel van geleerd! Het was voor mij natuurlijk de eerste keer. En des te meer besef ik hoe krachtig ik een meditatie kan maken. Hoe ver ik kan gaan om via AartEngel Michaël’s manier te werken. Dit besef mocht ik dus nu zien en ontvangen doorheen het uitvoeren van deze 1ste meditatie. Het is ook tevens het besef hoe ontzettend snel we werk kunnen gaan leveren voor de wereld en het universum. Er kwam nu al naar me toe dat ik ook MANIFESTATIE-MEDITATIES kan gaan doen afwisselend met deze KEEP CALM AND ASK ARCHANGEL MICHAEL-MEDITATIE. De eerstgenoemde is een meditatie die dan gericht is op wat jij in je leven wilt maniefesteren waardoor je begeleid door je BeschermEngelen leert te leven en waardoor wensen en levensbehoeftes naar je toe komen die je nodig hebt om je levensdoel te bewandelen. Een voorbeeld hiervan is het ontvangen van financiële ondersteuning. Of het ontmoeten van de juiste mensen,…vul zelf maar verder in wat jij nodig hebt!

Het staat er nu zo voor dat ik deze 2 meditaties kan gaan neerzetten volgens hoe ik de energie voel van wat op het moment nodig is. Aan te kondigen volgens Divine Timing, zoals ik dat graag noem. Ik roep op en ik ontvang wie zich op dit moment geroepen wordt. Eens per maand zou niet passen bij mijn manier van zijn. Maar een een whatsapp sturen en bij elkaar komen lijkt me echt Lichtwerk!

 

*Hoe nu verder:

Meditaties worden aangekondigd volgens Divine Timing. Mocht jij iets te melden hebben zodra ik een meditatie heb aangekondigd dan hoor ik dat graag! Dan neem ik jouw input mee in mijn channelings en kijk ik wat ermee moet gebeuren tav. de uitvoering ervan. En uiteraard breng je jouw onmetelijk belangrijke waarheid mee naar elke meditatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden via de whatsapp zodat we snel kunnen verzamelen dan nodig ik je uit om via het contactformulier www.un-imposed.com/events je telefoonnr. door te geven. Deze verbinding wordt dan enkel en alleen gebruik voor de meditaties, er zullen geen verdere berichten gestuurd worden. Uiteraard wordt elk Meditatie-Event ook verspreid via alle social media kanalen.

🙏Michèle

Geplaatst in: Meditatie Event

3 gedachten over “KEEP CALM AND ASK ARCHANGEL MICHAËL MEDITATIE EVENT: Terugblik Plaats een reactie

 1. Lieve Michele,

  Wat een persoonlijk en mooi bericht heb je weer met ons gedeeld ook in het indigobrein. Dankjewel…

  Ik hoop dat het je goed gaat. Ik vond het fijn om nog te lezen over ons samenzijn. Ik zou dolgraag op de hoogte blijven van toekomstige meditaties.

  Ik ben geinspireerd. Volop in ontwikkeling, en daarvoor ben ik zo dankbaar.
  Ik wilde je nog een ding vragen als dat mag. Ik ontving een aantal dagen geleden weer de nieuwsbrief van Serenora (van Ria Feskens, volgens mij had ik die via jou?). Ik lees altijd met plezier al deze nieuwsbrieven. Deze had de titel: schuilt er achter elke hsp een lictwerker? Mijn interesse was gewekt. Ik herkende veel. Maar wat mij vooral ook raakte was dat zij schreef dat veel lichtwerkers onzeker zijn over hun spirituele ontwikkeling. Omdat er binnen spirituele opleidingen en cursussen vaak uitgegaan wordt van ‘zien’ als helderzienden en voelen van energie. Dit is, volgens Ria Feskens, lastig voor lichtwerkers omdat zij op een andere manier waarnemen en daardoor minder goed kunnen zien en energie voelen.
  Ik herkende dit. Voel mij ook vaak onzeker op dit vlak. Ik was zo benieuwd of jij hierop een inzicht hebt? Zomaar een vraag. Het bleef in mij ronddwalen.

  Dikke knuffel van mij en Blysse. Lekker tevreden aan het knorren na het spelen in het bos.

  Liefs,
  Dorine

  1. Ha lieve Dorine,

   (ik heb hieronder gewoon doorgeschreven zonder om te kijken als antwoord op je vraag, dat heet dan channelen, wat ik weet(in mijn geval) op jouw vraag is wat ik dan neerschrijf en het is lang geworden. Hopelijk voor velen een antwoord, dus bedankt voor je vraag.)

   Wat ontzettend deugddoend om dit te lezen! Ik heb wat de meditatie betreft weer de mogelijkheid geboden om aan te melden via mijn blog: http://www.un-imposed.com/events. Het tijdstip komt als ik het voel dat de Engelen me het vragen. Dus je kan je aanmelden!
   En zo hebben we het gelijk over gevoel!

   Voelen’ hé?
   Dat mag makkelijk blijven, we voelen en iedereen kan voelen. Dat is onze natuurlijk manier van zijn. Iedereen kan heldervoelen of zien(of een andere vorm) omdat ook dat een natuurlijke manier is, er zitten oftewel blokkades voor die ervoor zorgen dat we niet voelen(hmm das zo’n beetje hoe nog het gros van de wereld leeft gezien alle gebeurtenissen van leven naar leven, denk aan oorlogstijden waarin mensen nu sterven en dit dus nog moeten gaan verwerken in een volgend leven)…
   of er is ons ‘ego’ die tussendoor komt en ons doet twijfelen en je meegaat in het tegengestelde van wat voelen is: slachtoffferschap. Over dit laatste ben ik een artikel aan het schrijven, dus daarover kom ik nog uitgebreid terug in de blog.
   Kom je dan op z’on cursus of spirituele opleiding dan voelt dat alsof je daar niet klaar voor bent. Uit ervaring blijkt dat je tijdens een goeie opleiding jezelf healt, tenminste als je dit durft aan te gaan. En dat doe je daar waar jij je volledig bij op je gemak voelt, bij de persoon die jij vertrouwt. Hoeveel keer een ander kan roepen hoe goed hij of zij de opleiding vindt, alle hier op aarde gaat om jou en de liefde door jezelf voor jezelf!! Daar moeten we met z’n alleen naartoe!!!!

   Zodra je twijfelt over iets dan mag je het weer loslaten. De vraag dus: Als ik twijfel dan moet ik toch iets niet doen? Het heeft niet zozeer te maken dat het niet goed is, maar het heeft alles te maken wat het universum aan jou wil vertellen;er is iets anders daarachter dat zich aan jou wil openbaren! Maar op dit punt zijn we al ontmoedigd en stoppen we hier met luisteren. We willen een direct antwoord, terwijl het de bedoeling is dat we signalen opvangen die ons begeleiden naar het juiste. En elk ‘GEVOEL’ kan dan langskomen, niet alleen het antwoord maar ook datgene wat omvat was geraakt in een twijfel. Maw. de pijnlijke twijfel wil er ook uit en als we dan kiezen door in depressie te gaan en in de twijfel te gaan of we geven op dan is er GEEN kans. Want twijfelen is 1 van de vormen van beinvloed gevoel, m.n. dat soort gevoel dat de tegenkracht bezorgt zodanig we in leven blijven. We het Licht kunnen zoeken in elke situatie. Yin en Yang, licht en donker; zodanig te kunnen groeien van onbalans naar balans. En dat gaat door tot je het snapt. Nu je weet dat twijfelen(‘ik weet niet of ik wel juist voel, het zal wel niks zijn) het voordeel bied om te kunnen reflecteren(je ziel is niet klaar, dus je ego springt bij opdat het klaargestoomd kan worden, want wat anders zou de groeipijn veroorzaken?). Het is dus de bedoeling dat je hier je recht herkent terwijl er een negatieve lading die over je heen hangt(je hebt het recht om iets niet te doen, niet te weten,…en dus te twijfelen zolang je de signalen van je positieve gevoel weer kan terugvinden). Omarm dat. En weet dat je gaat zien, voelen, horen,…connectie vinden met iets beters dan het al was. En aanvaard eenmaal andermaal in je leven dat een volgende fase zo ingeleid zal worden. Enkel als je meewerkt gaat het steeds lichter voelen tot het moment dat je zegt: O ik moet blijkbaar iets weten!’. Het meest cruciale hier is dat als het slecht gaat we boos worden op het universum, het de schuld is van de buitenwereld, dus in een soort van ondankbaarheid vertoeven terwijl je aangedragen wordt wat weg mag en wat open mag gaan staan voor je! Dat is aangeleerd gedrag, terwijl het voortaan mag beschouwd worden als onderdeel van onze ascentie(groeiproces). De bloemen en planten gaan zelfs bijna dood door de vrieskou, alle narigheid wordt weggevroren en dan in de zomer staat diezelfde plant weer in bloei? Hoe komt dat? Omdat deze plant in de flow blijft en weet de besturing van het universum te vertrouwen.

   Voor de rest is het onze gradatie van zelfliefde of we dan de ‘blokkades’ opheffen of er ons hele leven blijven tegenaan lopen. En om te weten wat je moet doen is het de bedoeling dat je voelt wat voor jou het beste is. Soms doorheen een ommeweg(want dat is onderdeel van je pad) of een duidelijke intuïtie. Vergeef dan onmiddellijk jezelf, je doet nooit iets verkeerd!!! Dat laatste is voor een Lichtwerker geworden omdat ie eraan gelicht”werkt” heeft en daarvan reeds bewust kan zijn in dit leven. Lichtwerken is dat je de groeipijnen erkent en omkeert naar het Licht. Naar de nodige groeipijnen hebt geluisterd en je reeds het oude weet om te keren dat zich anders steeds herhaalt tot jij het snapt. Je snapt als het ware het systeem dan. Zoals je ook een besturingsprogramma nodig hebt te volgen wil je vruchten dragen van de werkzaamheden van een computer. Dan ga je een fase in van Lichtwerk omdat je dat snapt, hooggevoeligheid zonder dat iemand daarom al Lichtwerker is is de intro voor je toekomstige verdieping Dorine als Lichtwerker. Voor velen onder ons is dat zelfs niet meer voor dit leven bedoeld. Maar omdat jij nu specifiek bent gaan stilstaan bij deze gezegde ‘of er een Lichtwerker schuilt…’ betekent dat dat het voor jou belangrijk is die kennis op te doen. Anders zat ik hier niet met je te schrijven. Dit gaat gepaard met de verdieping op je hooggevoeligheid. Dus nee niet iedere hooggevoelig persoon kiest reeds om aan het Lichtwerk te beginnen als zijn of haar ziel nog andere lessen hebben te leren als voorbereiding van dit lichtwerk. En ja het is de bedoeling dat iedereen in deze vibratie komt uiteindelijk omdat het de bedoeling is dat we onze missie leven. Ik kan me niet voorstellen dat iemand tieg levens na elkaar productiemanager blijft zodanig producten snel naar iemand toekomen. Ik kan me wel voorstellen dat de kwaliteiten dat deze persoon zodoende opbouwt als productiemanager dienst zullen doen tijdens de tijd van zijn of haar levensmissie in wat voor leven ook. Deze verdieping kan je versnellen, maar dat gebeurt enkel als je er klaar voor bent. En als je er heel snel wilt voor gaan dan kies je ervoor hier en nu. Toch bezit je dan de nodige portie bewustzijn. We kunnen met deze kennis dan eigenlijk ook nooit boos worden op de productiemanager die uithaalt met z’n ego. We snappen dan de wijsheid ervan😉!
   Uitzondering is mensen die al van kleinsaf helderzien of heldervoelen omdat ze dat mogen hebben meenemen om mee verder te gaan. Zij zijn in de overdracht van het ene leven in het andere reeds helderziend(of 1 van de vormen). Wat niet altijd betekent dat ze reeds lekker in hun vel zitten. Je kent zeker wel een Lichtwerker die niet goed in zijn vel zit en nog volop in bvb.karmaverwerking zit of volop in ontwikkeling. Wat kan betekenen dat deze persoon kan overgaan naar enkele volgende fases in dit leven, en dus ook verlichtende fases ingaat. Maar zolang op aarde, zolang de tijd van verwerking. Voor iedereen. En ja ideaal is dat je al kan kiezen om verlicht op te stijgen als je sterft zoals vele verlichte meesters dat deden; denk aan Jezus, Kwan Yin, …enz.

   Het komt erop neer dat je ziet te vinden waarin jij uniek bent, want het is echt onmogelijk dat er nog iemand zoals jij bestaan, het is dus ook onmogelijk dat jij gaat ‘volgen’. Al ben je een volger dan volg je om er wederom jouw ding in te doen. Met vallen en opstaan ga je toch deze positie proberen te bereiken, en hopelijk met succes. Dat ligt volledig aan jezelf hoe snel je de signalen van je ziel kan opvolgen. Dus ook jouw gradatie van hooggevoeligheid is wat het is op dit moment nu je dit leest. Tot waar kan jij voelen? Maar nogmaals als je in je hart de wens heb om bvb. een lichtwerker te worden dan ligt daar ook je levensdoel, anders zou je dat niet ‘voelen’. Zo simpel is voelen!!!
   Bij twijfel over bepaalde dingen niet doen, al de rest is een kwestie van te gaan durven geloven in je eigen gevoelens. Ze zijn subtiel en ze zijn heel heel vaak niet zoals de wereld ze omschrijft, ze zijn echt heel subtiel. Uitleggen kan ik nooit goed genoeg, het is zoo moeilijk, maar onthou dat subtiliteit bij jouw persoonlijke spirituele begeleiding Dorine een houvast is! En als de hele wereld rond jou het zo zegt, dan is het de bedoeling dat jij het zegt zoals jij het voelt!! Je waarheid spreekt!! Das het enige wat de wereld nodig heeft. Als je deze grens bent overgegaan zul je eindelijk beginnen met alles wat je doet(wat je tegenkomt) af te vragen in jezelf(dit is gesprek met het universum houden) en zul je altijd eerst aan jezelf(je hogere zelf, dus niet je lagere zelf of je ego) gaan vragen wat jij wilt? Dat is de hoogste vorm van Zelfliefde waar elk individu op de wereld naartoe moet. Of in dit leven of een ander! En je inspireert vanzelf dan, je hoeft alleen maar te zijn!
   Question everything!!!

   Engelenliefs,
   Michèle
   Ps. De Engelen zijn het punt waar ik toe ben gekomen met mijn gevoel. Maar dat ben ik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s