Het indigobrain: te snel voor de aarde!

Even over mezelf

Als ik mensen vertel over de snelle en verwoedende manier waarop God indigo’s klaarstoomt voor transformatie van de wereld lachen mensen eventjes. Dus vertel ik het niet meer, ze zien het wel! Ik stuur ze alsnog mijn gechannelde energie doorheen mijn gevoelige indigohart, want dat is wat ik doe. Binnen mijn indigo-downloads modereer ik God’s wil die naar me toekomt doorheen mijn Engelen en mijn gidsen. Doorheen de visioenen die ik ontvang. En dat gebeurt eveneens af en toe doorheen de verwerking van mijn karmische lagen. Daar waar ik mijn opinies niet kon vormen en waarin anderen mijn blokkeerden. En dus kom ik ook nog dagelijks die anderen tegen aangezien we hier allemaal weer door mekaar lopen in dit leven. Karma brengt me in een soort van zijn dat niet prettig is en zeker niet als dat verweven is met iemand die hierin ook een les mag leren. Zeker niet als ik die les mag(en toch is het iets wat ik ‘mag doen) overbrengen als spiritueel leraar naar die ander toe. Ook al betekent dat dat je moet breken met die ander, want indigo-zijn is soms een energiegolf van God Zelf die door je heen gaat. Hmm om te zeggen ‘God’s wil geschiede’ zou een ego-ding zijn hier op aarde. Dus houden we het gewoon bij het indigo-gedrag. En soms zie ik indigo’s om me heen die me steunen, en nu gebeurt het dat ik indigo’s ontmoet die ik mag begeleiden waarvan ik moet gaan begrijpen dat dat voor diegene pas veel later zal begrepen worden. Geen rotklus,maar wel eentje waarbij je in je kracht moet blijven staan.

Spiritueel leraar

De ander is dan klaar om zijn of haar les te leren, hoewel ik als indigo niet altijd klaar ben om die les over te dragen. Daarom gebeurt het ook verrassend voor mezelf. Als ik voor zo’n opdracht sta dan voel ik dat niet aankomen, maar wordt er wel van me gevraagd om alles los te laten en verder te stappen. Het voelt pijnlijk en verdrietig en dan is er precies niemand op de wereld die mij kan opvangen. Hoewel ik me gelukkig mag prijzen met mijn tweelingziel die tevens mijn huidige levenspartner is. Dan openbaar ik de impact van mijn opdracht aan hem en krijg ik te horen waar het ook weer allemaEBW14-7-14al om gaat. Ik reik dan uit naar mijn gids Jeanne D’Arc en blik terug op haar leven. Dan kijk ik terug naar de serie over haar leven en kan ik er weer tegen. Dan voel ik weer dat ik moet verdergaan en dit deel uitmaakt van mijn levensdoel.

Moed vergt dat, heel veel moed! Je herstelt gelukkig je verbinding met God en je realiseert dat aardse vriendschap vaak een illusie voor je is. Het brengt je niet verder op je levenspad als indigo. Het hangt er natuurlijk vanaf waar je je bevindt als indigo, maar goed dat is waar ik me bevind. Het contact met andere Lichtwerkers die mijn trilling woordeloos begrijpen is mijn enige bron van laving. Waar ik kan uitrusten. Die mij dingen leren vanuit hun verhalen. En daarna gaan we elk weer verder, de één heeft een healingspraktijk, de ander reist de wereld over met zijn of haar boek en de ander weer trekt zich terug om te mediteren op een niveau waar je u tegen zegt. En zo ga ik verder als alle andere indigo’s die dit soort aanrakingen meemaken om volledig in het teken van wereldvrede te draaien. Dat hebben Jezus, Moeder Maria en vele andere Opstegen Meesters gedaan. Het is nodig want er is werk aan de winkel! En een indigo is geen moderator, maar een spiegel van Wie Is als God. Een discipel op pad want al dat andere heeft de indigo al geleefd in vorige levens. Kinderen baren, zorgen, vriendschappen, sexuele aardse betrekkingen, enz.. Nu is het andere koek dat hij of zij voelt te moeten doen omdat het simpelweg zo voelt! Begeleid door Engelen en gidsen die dagdagelijks vele signalen achterlaten op het pad van de indigo.

Keerzijde van de medaille

Hierover heb ik nog nooit eerder geschreven. Althans niet meer dat ik me kan herinneren. Over hoe innige contacten getransmuteerd worden via God’s wil. Het gebeurt op een onaangekondigd moment, maw. een moment waarvan de indigo het niet raar zal vinden dat er iets veroorzaakt moet worden. Een moment dat je niet uit kan leggen aan diegene die deze toedracht voorgeschoteld krijgt. Een zegen in disguise, een menselijk spiegel gedragen door een indigo-aardeEngel die weer verdwijnt en perplexiteit nalaat. Op zo’n moment weet ik als indigo dat ik de opdracht uitvoer uit liefde en dat de herkenning van het voorval pas veel later in diegene’s bewustwording komt. Boosheid of een andere heftige emotie is de eerste reactie. Het is meestal een herhaling van iets wat die ander nu nodig moet verwerken. Karma gespiegeld door een AardeEngel. Een vieze klus met grote energetische turbulentie ter wille van grondige transformatie.

Het voelt zoals een paard of ander dier zich soms voelt. Een dier is ook op aarde gekomen om onvoorwaardelijk liefde te spiegelen. Enkel is iedereen ooit gaan lopen met het idee dat  onvoorwaardelijk liefde een manier is waarbij iedereen liefdevol ‘ja’ knikt. Maar dat is echter niet zo. God’s liefde regeert op een geheel andere manier en dat is via missie ‘planeet aarde’ want daar is dualiteit en kan je je zwaktes oplossen om in Zijn kracht te komen, wat gelijk is aan jouw eigen kracht. In je kracht gaan staan is wat nodig is!!!! We verwachten dus ook altijd van een dier dat deze zomaar alles doet wat wij willen. Zich perfect gedraagt als brave hond. Maar dat is een illusie. Ik zie maar al te veel dat paarden mensen of kinderen van hun rug gooien. Zich kenbaar maken om jou te raken daar waar je nog iets mag gaan verwerken. Zoiets als een lief paard bestaat niet. Het dier representeert God’s wil om de mens te herprogrammeren in datgene waar hij of zij nog mee sukkelt. Enkel is het menselijk ego vaak nog dusdanig ver weg van het spirituele aspect in dien dat men zich vaak afreageert op het dier. Dierenmishandeling is daar één voorbeeld van. Het niet kunnen verdragen dat een dier je wat vertelt; datgene wat je niet wilt horen.

Indigo’s praten vaak met dieren vanop een hogere trilling, wat in iedereen aanwezig is, doch vaak niet ontwikkeld is. Het ontwikkelt pas als je zover bent om er open voor te staan. Iedereen wil zo graag praten met dieren, maar is niet bereid om positief te denken waardoor je de subtiele trilling oppikt. paardenkatHet is iets wat geleidelijk de wereld ingaat, want als men snapt waarom het dier doe wat het doet kan ook de boodschap bij de eigenaar komen. Maar dat is nou net de uitdaging van de indigo-mens, dat er gedragen wordt in datgene wat de mens nog niet begrijpt. En dan moet er soms afscheid genomen worden als de omgeving niet afstemt op het indigoblauwe Licht. Jammergenoeg kan een paard dat afscheid niet nemen, deze wordt vaak afgemaakt omdat men het dier niet begrijpt. Dat heeft Jeanne D’Arc meegemaakt, ze werd opgehangen om gewoon haar waarheid te spreken en dat stemde niet met de gevestigde orde. Dat hebben ook de heksen meegemaakt omdat ze echt mensen konden healen. Enkel is nu gelukkig de spirituele kennis momenteel verpakt in de vibratie van de Nieuwe Tijds Energie waardoor er een enorme bescherming is gekomen voor de verlichte mens en worden er eindelijk zoden aan de dijk gezet. Vele Lichtwerkers spreken hun waarheid vrij van represailles. Daarom praat ik met paarden en dat alleen omdat de eigenaar mij even nodig heeft voor de vertaling. Daar doe ik niks voor, dat komt allemaal vanzelf en zo hoort het ook. Alles komt naar je toe wat je hoort te ondernemen beste indigo!

Waar je ook staat je wordt geliefd en je pad is er misschien één van vallen en opstaan. Het verschil hedendaags is dat je volledig veilig bent. Dus draag gewoon jezelf uit dat is de bedoeling van ons allemaal ten slotte. Het voorbeeld komt vanuit de indigo’s, hoewel het een heel reis is om te snappen hoe je dat doet!

Ik hou van de wereld ook al begrijp ik haar niet altijd goed, ik weet dat de wereld ook van mij houd op haar manier en dat is goed!

♥️Michèle

Geplaatst in: Indigo

Een gedachte over “Het indigobrain: te snel voor de aarde! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s