Engelenteaching 2: Intuïtie en flow (mp3)

Ga onmiddellijk door naar de mp3 Intuïtie en flow:

MichaelandIsmall kopieWat is de bedoeling van de reeks Engelenteachings?

De Engelenteachings is één van de vele ideeën die ik van AartEngel Michaël mocht ontvangen als mijn gids in mijn leven. Hij is gids van velen onder ons en geeft ook jou misschien wel reeds signalen of ideeën betreffende jouw prachtige levensdoel waarvoor je hier bent en waarvoor je gekozen hebt om naar de aarde te komen als Ziel!

Ik zal geregeld Engelenteachings op mp3 gaan publiceren die via mij door de Engelen zijn geinspireerd of anders gezegd ingegeven zijn. Met de specifieke bedoeling om elk individu op een makkelijke en toegankelijk manier te verbinden met zijn of haar Engelen EN om jou eveneens te leren werken met de Engelen. Want wat ik kan kan jij! Iedereen is geboren met minimum sowieso 2 of meer BeschermEngelen en Gidsen(dierbaar overledenen of zelfs een onbekende persoon die mens is geweest). Zo toegankelijk dat je het eigenlijk ook wel kan noemen Engelenleer voor dummies. Maar voel je niet beledigd want de praktijk zal je het tegendeel bewijzen hoe wijs je wordt als je met ze kan communiceren. Grappig is nu iedereen zo ontzettend uniek is dat we ook op een unieke manier in contact met ze treden. Dat hangt volledig af waar jouw Hogere Zelf mee verbonden is, wat jij herinneren mag. (Hogere Zelf= jouw ziel met haar echte waarden los van het ego, wie jij echt bent). De ene persoon is gewaar dat ze er zijn, de ander weet het en ziet ze, weer iemand anders healt met ze, enz… Ik zelf breng jullie hun teachings hier en nu!

Engelenteaching 2:                          Intuïtie en flow

Deze 2de Engelenteaching gaat over een simpele manier om vat te krijgen op het begrip intuïtie en hoe je je intuïtie kan leren voelen. Een simpele omschrijving waarbij ieder kan gewaar worden daar waar intuïtie optreed. De teachings eindigen met een hele korte meditatie die ik intentioneel heb gestuurd zodanig je gauw zelf verbonden wordt met dit onderwerp in jouw leven. Dat het helemaal niet zo veraf lijkt dan wat we erover hebben geleerd of wat we erover zijn gaan denken.

Veel plezier!

Michèle🌍

Geplaatst in: Teaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s