WordPress en de tegenkracht!

Lieve iedereen,

Het werd even spannend hoe de tegenkracht parten speelde om mijn artikelen in wording te gaan publiceren via mijn blogsysteem zonder dat ik ze publiceerde. Allez dat was dan effe zo potverdorie, zeg ik op z’n belgisch! Dus breng ik diezelfde ongewenste gekkigheid maar even in het Licht door jullie dit berichtje te laten voor dit ongemak. ‘In Licht en Liefde vergeef ik je tegenkracht!!!’

visit.event

Sommige volgers kon ik via email of Facebook bereiken anderen weer niet. Vandaar even dit kort berichtje aan jullie. En mocht dit nog gebeuren dan weten jullie hoe het zit. Hier stopt AartEngel Michaël z’n zwaard weer in de houder!

😉

Michèle

Geplaatst in: Geen categorie

2 gedachten over “WordPress en de tegenkracht! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s