Engelenboodschap van midweek 19: Zijn dit waarheden?

Deze Engelenboodschap kwam dit keer als een kort artikel als volgt tot stand:                            

                        ‘’Alleen is maar alleen!’’                                                  ”Sterven”

                                                                           ‘’Eenzaam en verlaten!’’

                                         ”Oud zijn”

                                                              

Zijn dit waarheden?

Bovenstaande gezegdes zijn karmische herinneringen die mensen tot uiting brengen zonder het aanvaarden van eigen karmische(*wat is karma? zie onderaan) stukken, waardoor we vaak onterecht een label of angst plakken op het Zelf of dat van een ander(wat zou ik doen zonder jou?).

Ook de feiten als dood gaan of sterven; waarom hebben we dat gemaakt tot een angstige of verdrietige gebeurtenis? Het is ondertussen diep geconditioneerd en aangeleerd gedrag. Of anders gezegd is het het niet aanvaarden van wat karma soms als leerschool brengt. Waarom we mensen verliezen(hoe intens ook) is niet een zaak van jezelf alleen maar dat van iedereen erbij betrokken. Alsook van diegene die gestorven is. Door de dood niet te aanvaarden laten we de ziel niet verder leven, nabestaanden houden diens energie dan aardsgebonden. Wat een gevaarlijke uitwerking kan geven op de voortgang van de gestorven ziel. Dan kan de ziel ook niet in contact gaan met nabestaanden op diens eigen tempo. Heel vaak krijg ik dan de vraag waarom krijg ik nooit een teken? Voel, hoor of zie ik nooit iets?

In mijn geval, als indigoziel(https://un-imposed.com/wat-is-wat/wie-is-de-indigo-mens/) werd ik als kind depressief of gedeprimeerdheid van deze angsten en condities omdat ik als heldervoelend en -wetend meisje zag wat het aanrichtte bij overledenen en nabestaanden. Voor mij was dat een normale zaak, ik wist ook niet waarom ik mijn mond gesnoerd werd, of uitgelachen werd als ik sprak hierover. Wat deed ik verkeerd? Nu weet ik waardoor(o.a.) ik depressie (of wat voor graad van gedeprimeerdheid ) werd. Wat dat me eigenlijk daadwerkelijk kwam vertellen. Juist datgene waar ik niet mee akkoord ging! Ik geef dit alles hier gewoon door voor wie daar klaar voor is of wat aan heeft en misschien blij mee is. En in alle openheid deel ik ook graag mijn eigen levensverhaal op https://un-imposed.com/mijn-werk/new-age-psychiatry-2/). Binnenkort word vervolg gepubliceerd.

Ook had ik een spirituele oma die niet begrepen werd, verdween(in de dwangbuis) achter de muren van de psychiatrie helaas. Maar die gelukkig wel duidelijk is geweest over haar waarheden zoveel het kon, want voor mij was het klare taal als indigo. Daar ben ik haar dankbaar voor. Ook zal ik nog schrijven over haar in het vervolg van mijn levensverhaal.

Deze is voor jou oma want dat zou jij hebben gezegd als iemand jou één van volgende uitdrukkingen toegooide:

oudzijn

Omdat je altijd bij me bent!

Michèle.

(*) Wat is karma? karma is de celopslag die we meenemen bij wedergeboorte van het ene voorbije leven in het andere aanstaande leven. Als je een poging doet tot het indenken van het leven zonder tijd(want deze hebben we gecreëerd als mens, dus bestaat tijd ook niet) dan gaan we van leven(waarvan haar duur ook niet bestaat) naar leven. Met tussenpozes ter herstel, dit nu enkel even ter vermelding, want de ziel maak een reis tussenin twee levens. De ziel verlaat het lichaam en het lichaam sterft af, de ziel gaat door. Anders zouden we niet voelen dat de ziel energetisch is

Hoe moeilijk ook een definitie van karma te omschrijven valt.

Geplaatst in: Engelenboodschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s