Ik ben hier niet gekomen voor geld

un-imposed

manifestatie-code

Ik word eigenlijk wel een beetje gek van alle spinsels van eenieder die Zelfliefde ontslaan. Van alle vragen in onzekerheid en van alles wat geschreven wordt dat angst opwekt. Alle gierigheid rondom geld en hoe het te behouden. Het is zo oneerlijk, het blokkeert elke vorm van creativiteit om het tegenovergestelde te manifesteren. Alsof we het vermogen niet hebben om het zelf te bedenken zonder dat het zus of zo is! Nog vooraleer het in een vakje komt te zitten en in een wet verpakt.

Zelfzekerheid bestaat!!!! Alhoewel vele aardbewoners dat niet zien als een haalbaar feit. Omdat we ons bezighouden met de omgeving en vele afleidingen. We weten het simpelweg niet meer dat deze kracht ooit van elk van ons is geweest en het daarom wel zoek lijkt!! Dit soort kwaliteiten vergen vastberadenheid en heel veel vertrouwen. Volop komt het woord mindfullness langs, maar dat is voor als…

View original post 768 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s