Herdefinïeren in de Nieuwe Tijd: de tweelingziel en alles anders.

Kort vooraf:

Achter de schermen ben ik bijna klaar met mijn 2de deel in de serie: New Age Psychiatry. Het is dan ook een goed teken dat ik bijna geen tijd meer heb om te schrijven voor mijn blog gezien de interactie met het collectief me zaligmakend bezig houdt. Maar ik mis het schrijven ondertussen ontzettend! Engelen help me hierin een goeie balans te vinden! Daar ga ik wat aan doen!

Oude Tijd en Nieuwe tijd

Oud:        Ik ben slachtoffer van…

Nieuw:    Verantwoordelijkheid (her)ontdekken

Voor nu even in een algemeen kort artikel. Een snelle blik naar de thema’s; wat ziek worden betekent in de relatie met karma en hoe de tweelingziel in beeld komt. Het is uiteindelijk allemaal pijn wat naar buiten komt om weg te mogen. Alleen werken meerdere niveau’s samen; mentaal, geestelijk, emotioneel en fysiek, het ene werkt naar het andere toe en omgekeerd.

Maar we hebben met z’n allen heel veel recht te zetten, te herbegrijpen, opnieuw te beredeneren en te herdefiniëren. Niet meer ziek te zijn.  In mijn visie zijn alle oude definities aan het verdwijnen voor deze nieuwe beelden die aan het verschijnen zijn:

paard:mens Als dier ben ik hier om boodschappen te brengen aan de mensheid en ieder te spiegelen met mijn energie in hoe ik omga met vergeving.
chromosome Ik ben hier om iedereen af te helpen aan hun moeilijke systemen die zoveel energie kosten en pijn veroorzaken. Spiegelend waarom ieder weer mag lachen!!!

Karma: Van prooi naar passie in dit leven!

Voorwoord

Het is de ziel die kiest om geboren te worden in een bepaald gezin en zoook heeft jouw ziel gekozen om bij deze bepaalde mensen te leven. Net als de keuze om op Moeder Aarde te gaan leven. Moeder Aarde is tenslotte een plaats met een vermogen om kansen te grijpen(of te laten liggen), er te genezen van wat voor karmische data dan ook die in ons is opgeslagen of die je er hebt toegelaten. Soms zover dat je jezelf er hebt in genesteld doorheen vele levens. Maar deze gebeurtenissen zijn kansen, geen schuld. Schuldgevoel is dan ook zo’n oude waarde! Heel belangrijk!!

Deze keuzes die je maakte kunnen door de kracht(de Wet) van de aantrekkingskracht van Moeder Aarde genezing vinden om er ten slotte diep blij en gelukkig mee te zijn. Want karmische ervaringen zijn er echt om je op je levenspad te zetten en te verbinden met jouw levensdoel. Om je passie op te sporen en te leven! Zoals ik mijn passie vond om hier dit artikel te schrijven doorheen de kennis wat karmische invloeden mij hebben overgedragen. En er zijn uiteraard meerdere gebeurtenissen dan deze van karma om je levensdoel te leren kennen, dat is er maar 1. Maar niet onbelangrijk!  Karmische ervaringen hebben meestal direct betrekking tot de persoon in kwestie of iemand die langskomt met de energie van die vervlogen tijd. Zodanig je kan voelen dat je nog een stuk mag verwerken of nog iets mag/moet leren ter wille van je levensdoel. Jouw taak hier op aarde, waarvoor je hier bent! Anders maak je ze niet mee!! Deze ontmoetingen zijn vaak niet gunstig voor je om verder te zetten in een vriendschap, maar een samenwerking sluit het niet uit.  Bvb. je hebt te maken met een collega, deze haalt je het bloed van onder je nagels vandaan, toch betekent het dat een samenwerking gebaseerd kan zijn op een assertieve aanpak vanuit jezelf. Dat dat de leerschool is: assertiever worden. Aanrader(wat zeg ik ‘knaller’) als Leestip: boek Doreen Virtue – Assertiviteit voor AardeEngelen.(link volgt nog)

Daar kan ik veel over schrijven maar ik zal me houden aan het concept van een kort artikel.☺️

Of je nu;

  • depressief bent
  • leeft aan de grens van armoede
  • anderen onderuit haalt omdat je wrok draagt(bvb. pesten hoe jong je ook bent, …)
  • niet meer positief kan zijn(klagen)
  • je ouders/kinderen de schuld blijft geven ipv. bij jezelf te komen en los te laten
  • blijft kiezen voor die destructieve relatie(s)
  • …vul aan.

Dat is wat ons ziek kan maken als we karma nog niet kunnen of niet willen begrijpen. En meestal is het een onwil opdat je niet naar jezelf zou moeten in de Zelfliefde die je mist!

Zoek jij hulp rondom het verwerken van karma dan heet ik je welkom een kijkje te nemen op mijn fb-groep: (tik in op Facebook) Karmische pijn kan stoppen(zelfhulpgroep). Dit is een gesloten groep waarvoor toestemming nodig is.

Meest pijnlijke karmische ontmoetingen: De tweelingziel en passant of blijvend !

Ook al is jouw keuze destructief geweest, toch is het kwestie dat je erin de les ontdekt van healing. Deze verantwoordelijkheid te ontdekken die jou weer alert maakt en in staat stelt te gaan zien wie je bent en her te ontdekken waarom je uit balans bent geraak. Of anders gezegd om geleidelijk uit het tobben te geraken over wie je bent. Want jij bent iemand die belangrijk is!!! Er is echt geen tweede zoals jij!!! Waar je ook verzeild in bent geraakt of wat je anderen zelf hebt aangedaan, laat je nooit uit het veld slaan door diegenen die je zeggen dat je nu geen kansen meer zou hebben. Het universum is oneindig. Ook voor de narcissist(ik hou echt niet van dit woord), de misbruiker, de verwarde ziel, de terrorist.

Hoe je omgaat als je oog in oog staat met je destructieve karmische relatie in relatie tot Zelfbescherming is een geheel ander en specifiek hoofdstuk. Hier zal ik wellicht nog veel tijd aan gaan besteden gezien we daar collectief nu mee bezig zijn in de wereld. Het gaat mij er nu om om te laten voelen dat we ons vaak als een prooi voelen momenteel in deze (her)ontmoeting met onze karma die al onze chakra’s in 1 lijn laten trillen als het gebeurt. Het gevoel van de maag die dichttrekt bvb. en de vele andere emoties van angst. Het is gelukkig een herinnering waar we niet hoeven op in te gaan, de confrontatie die langs komt is voldoende om ermee af te rekenen. De fout die ook ik maakte was er aan ten prooi te gaan. Dat lukt meestal niet om niet op de herinnering in te gaan. Sommigen zeggen dat je er doorheen al die emoties moet, maar dat doe je sowieso want je ontkomt er niet aan. Maar nu we meer weten, is het zeker wel de bedoeling dat we moed inzetten. Het laten gebeuren is één manier, erdoorheen gaan dus. Echter hangt het er maar net vanaf wat jouw vorige ervaringen waren met karma in je vorig(e) leven(s). Al kan ik niet inschatten hoe jouw moed in elkaar steekt op zo’n moment, toch weet ik dat het niet hoeft om die lijdensweg te lopen waar je dagdagelijks en s’nachts diegene blijft omkeren in de pan. In romantische setting: houdt hij van mij, houdt hij niet van mij. En dat heb je dan al 1000x gedaan! Het goeie maar moedige nieuws is dat je ‘moed’ kan je inzetten. De vraag is: Wil je het inzetten?

Nogmaals, kan je het inzetten? JA.

In het geval dat deze destructie in het verloop van ons energetisch herstel inhoudt dat je diegene, waarvan jij ooit prooi was, weer tegenkomt om het hoogste doel mee te gaan leven in de toekomst betekent dan dat we spreken van een groeiversnelling voor het Zelf. Met name dat van de tweelingziel die langskomt. En passant wel te verstaan!! Zolang die welbekende verscheurende pijn er nog is  ging in dergelijke ontmoeting met de tweelingziel het 1 en ander mis in voorafgaande levens. Hiermee bedoelend dat er 1 van jullie lager is gaan vibreren in zijn/haar frequentie door (negatieve)omstandigheden van wat voor aard dan ook die onderweg zijn langsgekomen. Deze zorgen voor het toekijken hoe jij je tweelingziel moet laten gaan! Indien je wel op pad bent dan heb je in een leven vooraf elkaar trapsgewijs ontmoet. Eerst in een vredevolle ‘herkenning’ van de romantische liefdesrelatie in een voorbij leven, dan volgt het soulmateschap in al zijn soorten in een weer ander leven en uiteindelijk leef je het tweelingszielschap als laatste leven op aarde. Alles onder voorbehoud van de keuzes die je maakt natuurlijk! Dus ontzettend belangrijk is de keuze die je nu dus maakt als je karmische pijn voor je staat!!!

De herkenning dat destructieve verliefdheid heet is de energie dat men herkent als signaal dat het samenzijn nog niet kan. Een diepere klik bvb. kan het soulmateschap betekenen. Het gevoel van missie samen kan het tweelingschap betekenen. Hier gaat verliefdheid verdwijnen in goddelijk liefde. Dit laatste vergt een vernieuwing, een gedurfde en vernieuwde kijk op elk aspect dat je ooit hebt geleefd. Alles wordt in vraag gesteld. De versnelling van de ascentie treed in alsook je laatste leven op aarde. Je blijft hierbij je eigen ziel maar het voelt alsof je een deel van je ziel hebt zitten bij die ander. En deze geniale creatie is bedacht door niet minder dan God.

Zo werd mijn levensverhaal(https://un-imposed.com/mijn-werk/new-age-psychiatry-2/) mijn passie en heb ik die verschrikkelijke karmische pijnen mogen gedag zeggen. Hoewel er steeds weer wat deeltjes langskomen die mogen verwerkt worden. Soms een pittig, soms een deeltje voor de dag. En ik zeg: zeg nooit nooit! Weet dan dat elke mentor eerst heeft geleefd in diverse levens wat vervolgens zijn of haar passie is geworden. Dus ook dit leven wordt je passie als je kiest om het Zelf volledig toe te laten. En dat is voor velen alleen al de missie!!!

Je wordt pas bvb. een goeie ruiter als je elk paard weet te rijden.

En dat vergt alle moed en geduld! Dat héél véél beloond!!

Liefs, Michèle


Geplaatst in: De Nieuwe Tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s