Sprong in het diepe

Transformatietijd is niet zomaar een slecht gevoel

sprong

Wat ik ook van mijn oude manier van schrijven aanraak het wil niet gepubliceerd worden. En hoor me praten ‘oude’ manier!? Ik kondigde zelfs moedig aan op fb om mijn laatste inzichten in een artikel te verpakken; rondom depressie en psychiatrie en over de rol van de tegenkracht in ons leven. Eerder was ik ook van plan om gewoon verder te schrijven aan mijn serie New Age Psychiatry. Maar dat ging ook niet op. Ik schreef zelfs zomaar wel 10 artikelen en begreep ook niet waarom de Engelenboodschappen van de week niet meer geïnspireerd kwamen…dus liet ik het los. En hupsakee schuldgevoel. De tegenkracht neemt z’n rol in om mij verder te helpen transformeren. Al zie ik er gelukkig doorheen, het wil niet zeggen dat het niet moeilijk kan zijn!

Maar waarom? En hier is het punt dat we angstig worden, willen wegvluchten van alles wat er van ons iets vergt. Er is een onwil te doen al datgene wat ‘moet’. Het ‘ik’ rebelleert! En toch laat je los…na veel getob. Het kan lang duren want we zijn het niet gewend om los te laten zover dat verlangen van het hart in zicht komt. We laten meestal enkel even los datgene wat ons opgelegd is maar durven niet te stappen in de flow. Het koppelingsmoment waar bij je voelt dat alles reeds gecoördineerd is voor jou en er niks of niemand is die dat in de hand heeft dan datgene wat jouw goddelijke timing is! We gaan tot hier en niet verder; want controle loslaten voelt als gevaarlijk. Uiteraard als we kijken naar de controle die we nodig hebben om hier op aarde onze opgelegde taken iedere dag opnieuw te vervullen dan snap ik dat maar al te goed. En waar gaan ze uiteindelijk over? Nergens, althans voor nog steeds de meesten onder ons. Tenzij jij in het bootje bent gestapt van je zielsverlangen. Maar er zijn ook al een groep mensen die wel dit zijnsvermogen leven, die wel reeds de transformatie hebben toegelaten om de verandering als nieuwe waarde binnen te laten. Hoe je dat doet is moeilijk te omschrijven 1-2-3, wel hoop ik dat jij de energie van dit artikel mag oppikken waardoor je haar voelt! Om het toch een beetje duidelijk te maken deel ik graag volgende stuk tekst mee dat ik mocht ontdekken op Facebook:

 

– gepubliceerd door Ronald Smit en Oriah Mountain Dreamer

Wanneer het stil wordt om je heen.

Ik hoef niet te weten hoe jij in je levensonderhoud voorziet.
Wat ik graag wil weten is waar jij voor gaat en of jij het aandurft oog in oog te staan met de verlangens van je hart.
Het interesseert me niet hoe oud je bent, maar wel of je het aandurft voor gek te staan omwille van de liefde, omwille van je dromen, omwille van het avontuur dat leven heet.

Het maakt me niet uit welke planeten jouw horoscoop beïnvloeden.
Waar het mij om gaat, is of je ooit in de kern van je eigen verdriet bent doorgedrongen en of de verraderlijkheden en beproevingen van het leven je ontvankelijk hebben gemaakt of dat ze je hebben doen terugdeinzen en afsluiten uit angst voor nog meer pijn.
Wat ik wil weten is of jij pijn, die van mij of die van jezelf, kunt laten zijn zonder een vinger te verroeren, zonder het te verbergen, te laten verdwijnen of vast te houden.
Ik wil weten of jij intense vreugde kunt zijn, de mijne of de jouwe, of je durft te dansen vanuit je oerkracht, in totale extase, van kop tot teen, zonder je in te houden of op je hoede te zijn, of je realistisch of rationeel kunt zijn zonder je af te laten remmen door herinneringen aan de beperkingen van je mens zijn.

Het kan me niet schelen of je verhaal waar is of niet.
Wat ik zou willen weten is of jij anderen af durft te wijzen om trouw te zijn aan jezelf, of jij het aankunt om voor verrader te worden uitgemaakt om verschoond te blijven van verraad vanuit je ziel.
Geef me een bewijs van je trouw opdat ik zal weten dat je het vertrouwen waard bent.
Ben jij in staat schoonheid te zien, ook al is niet iedere dag even mooi en is het leven zelf voor jou de bron waaruit jij je levenskracht kunt putten?
Kun je leven met fouten, zwakheid en kwetsbaarheid, die van jou en die van mij, en toch aan de rand van het meer staan en luidkeels ‘Yes’ roepen tegen het zilver van de maan?

Ik hoef niet te weten hoeveel geld je hebt.
Wat ik graag wil weten is, of jij het op kunt brengen om na een nacht vol wanhoop, gekwetst tot in het diepst van je ziel, op te staan en datgene te doen wat gedaan moet worden voor je kinderen.

Ik hoef niet te weten wie je bent en hoe je hier gekomen bent.
Wat ik wil weten is of jij zonder terughoudendheid bereid bent met mij door het vuur te gaan.

Het gaat er niet om wat je gestudeerd hebt en met wie.
Voor mij is het van groot belang van jou te horen, welke innerlijke kracht jouw steun en toeverlaat is als al het andere om je heen wegvalt, of je alleen kunt zijn met jezelf en of je het werkelijk goed hebt bij jezelf wanneer het stil wordt om je heen.

“Oriah Mountain Dreamer” Indiaanse oudste.

orionmountaindreamer

Lees bovenstaande tekst eens goed door, het behoeft geen verdere uitleg!!!
Het zijn de woorden van een Indianen oudste en bevat hele wijze woorden waarvan wij kunnen leren.
Draag deze woorden elke dag weer uit en doorgrond deze woorden door ze in je hart op te nemen en ze daar te vertalen, het is een wijsheid die je zeker verder zal begeleiden tijdens je spirituele pad hier op onze mooie en liefdevolle Moeder Aarde!!!

Ik wens iedereen een hele mooie en liefdevolle dag toe.
Ik zend jullie allemaal mijn liefde, licht en respect toe, als jullie dit weer doen bij jullie contacten groeit het universele contact met ENORME stappen.

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde.

 

En natuurlijk zijn al mijn reeds geschreven artikelen en boodschappen nog steeds accuraat, er is blijkbaar een nog dieper bewustwording dat zich bij mij aan het manifesteren is. Alles wat lijkt richting gevonden te hebben in haar onderwerpen, thema’s en inzichten komt me vertellen dat mijn trilling weer hogerop wil. Wauw Engelen, was ik vergeten om halt te roepen?! Want jullie willen wel! De keuze om mijn laatste leven op aarde te leven laat me nu meer en meer zien dat dit serieus genomen wordt hierboven. Het komt soms als een slag bij heldere hemel op mijn pad. Toch, ik zal voortaan de Engelen om meer ademruimte vragen! Alles wat daarbij komt te kijken is gewoon heel belangrijk. Hier zie ik dat ascentie geheel in haar hoogste prioriteit staat en mijn volgende levensdoel-ontwikkelingen er weer aankomen.

We hebben allen de afgelopen maanden gevoeld hoe energetisch de transformaties over de hele wereld collectief pittig hun werk aan het doen zijn. Dat er getrokken werd/wordt aan ieder die moeite heeft met verandering. Dat duisternis of tegenkracht zich uit rondom ons hee; ‘nee, dat doe ik niet!’. Er zijn mensen met veel angst(hoe groter het ego, hoe groter de angst, hoe groter het levensdoel) en onrust(narcisme, grote mond, wrokdragend,…) ineens in de ban van de tegenkracht geraakt zodanig bodem te vinden waardoor het volgen van de weg naar binnen niet anders kan… om vandaar uit opnieuw te beginnen! Maar speciaal voor alle Lichtwerkers en hooggevoelige mensen onder ons; weet dat het soms op deze manier gaat, het zijn de keuzes die we maken die onze karma op een bepaalde manier verwerken…we zijn er soms aan overgedragen. Maar vergeet niet dat we ook de keuzes aan het verwerken zijn dat we in vorige levens hebben gemaakt!

En ja de Nieuwe Tijd is er NU, op dit moment en jij leeft hier op aarde…dus jij mag dit nu afmaken!!!!

Wat heb jij allemaal ervaren?

Deel je verhaal via deze veilige blog…

Hiervoor mijn dank!

Hartegroet,

liefs van Michèle

Geplaatst in: Ascentie, De Nieuwe Tijd

Een gedachte over “Sprong in het diepe Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s