Un-imposed in transition

Pending between Heaven and Earth…to fulfill the new!!!

(English scroll down)

Un-imposed is in transitie…

Un-imposed in transition

Un-imposed heeft te maken met een transitie wat betekenen mag dat er een ontwikkeling is in groei volgens de Wet van Aantrekking. Er een andere en vernieuwde richting aankomt en voelbaar is. En zoals jullie weten van mij breng ik altijd geduld op voor deze ontwikkelingen, wat je tevens moeilijk kan bevechten gezien dat gepaard gaat met inderdaad ook een persoonlijk groei. Dit is onloskoppelbaar van elkaar.

Het zijn onze Engelen die hun inspiratie als gidsen willen brengen om ons hierbij te helpen en inzichten te brengen. 72124_296799270451270_2084976894_nDeze zijn er op elk moment en weten dat als een mens er eenmaal naar luistert, ook al gaan we doorheen moeilijke transformaties om de Nieuwe Tijd te realiseren met elkaar en voor elkaar, er bijzonder aangename tijden aanbreken. Deze nieuwe perspectieven die doorheen alle duisternis naar ons toekomen zijn de reden van heftige turbulentie. Ze heetten ook hier mirakels en zo is dat!! Of je het nu reeds wil aannemen of niet. Via de weg van vertrouwen en geloof zullen tijdens deze uitdagingen de Engelen ieder voorzien van de nodige overvloed op diens uitzonderlijke pad van verlichting. De opgestegen meesters zijn er om ons te helpen bij dit soort transities. Anticiperen vóór je tijd zal nu niet veel zin hebben.

Roep ze op voor steun en vertrouw het proces!!!

In Licht en Liefde,

Michèle

—-

(English)

Un-imposed is going through a transition, meaning working toward the new about to come. A development given by the Law of Attraction is growing. A different and new direction is sensed. As you know from me I always have patience for these changes, wich you cannot fight easily as it is going along with personal growth. Today we are creating new propectives attracted by the transformation needed to grow in to the New Age(Aquarius) Time. These are coming along with challenging transformations. Anywise it is connected with personal growth. And they are still true miracles supporting anybody’s personal life providing abundance for each of us willing to accept these changes.

The Angels are the ones bringing us their inspiration as guides to help us with this endeavors and provide us with new insight’s! They are there every moment in time and they know if we are listening or paying attention to there signals in one way or another, there are amazing times coming our way. Even though we are facing challenging transformations with and for each other while these New Age energies are coming in. And in this case here they are still called miracles and so be it!! Wether you want to accept it or not. Through the way of trust and faith the Angels are providing us the abundance needed to walk our life purpose path of Enlightment even more thoroughly. The ascended masters are helping us to overcome these transitions. Calling up on them for support and keep on trusting is our call!!!

In Light and Love,

Michèle

Geplaatst in: De Nieuwe Tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s