‘Spiritueel? Kan ik dat ook zijn?’

Dit artikel is geschreven voor iedereen die misschien wel kan geloven dat spiritualiteit heel gewoon is.

Wie zijn nou toch die lichtwerkers?

Ik kan me goed voorstellen dat dat woord(lichtwerker) bij velen nog niet bekend is. Terwijl ieder persoon die dit leest er eentje is. Het is dan ook gewoon maar de zijnstoestand waarin je komt als je even opkijkt van een situatie waarvan jij niet wilt dat deze nog verder de jouwe is of ook maar in jouw leven blijft bestaan. Je er genoeg van krijgt dat de dingen gewoon gebeuren terwijl jij daar niet meer mee akkoord gaat en je daar nu wel heel erg bewust van wordt. Die bewustwording kan ook ontstaan omdat iemand ziek wordt, of het betreft jezelf. Hoe jouw pad ook is bedoeld, je in ieder geval anders begint te kijken naar die dingen die je vroeger heel gewoon vond. wielichtwerker?

Het is een groeiend proces, een transformatie van je zelf. Dat van het ene inzicht naar het andere gaat en waarbij je steeds meer helder ziet, hoort, weet en voelt. Deze intuïtie ontwikkelt zich vanzelf verder. Je wordt hooggevoelig. Dat betekent niet dat je overgevoelig bent, maar meer oppikt van situaties dan gewoonlijk. En mocht je willen er zijn allerlei oefeningen die jouw intuïtie weer ophalen, deze ben je ten slotte onderweg kwijtgeraakt!

Dus we kunnen nooit boos worden op iemand anders die iets niet snapt of ongegeneerd omgaat met de wereld alsof alles zomaar kan, want we zijn ten slotte net zo geweest. Een tijd terug of heel lang geleden in een vorig leven. Wel is het als Lichtwerker zo dat je voelt dat als jij geen vertrouwen hebt, dat alles healen kan, er de wereld er vaak helemaal geen vertrouwen in heeft. Dat is het verschil. Dat wordt dan ook geleidelijk jouw immense kracht.
Dat je nu eenmaal realiseert dat jij allerlei nieuwe standpunten hebt die indruisen tegenin de nog resterende oude energie van onze wereld. En waarvan je altijd dacht dat jij dat maar alleen was die zo dacht en je dus onzelfzeker wordt als je ze echt zou uiten. Je durft ze zelfs misschien niet te uiten omdat je misschien bang bent voor represaille. Voor pijn en verdrukking. Maar zijn deze niet enkel een herinnering of een herkenning?

Deze laatste bestaan dan ook niet, het is enkel een perceptie dat is gevormd van iedere persoon of groep rondom je heen.
Er zal niks gebeuren als jij jouw waarheid uit, want jouw waarheid is wie jij bent…die ander had zich eerder geuit via zijn of haar ego. Zolang je weet lieve medemens dat het die ander zijn of haar ego is, dan ben jij veilig. Ook al voelt het nog niet zo!!!!

Een gouden tip:

Kan je het nog niet aan om jouw waarheid te spreken omdat je lichaam daar bvb. heel fel op reageert en je bang bent dat je helemaal zenuwachtig wordt en de kalmte maar niet terugvindt, begin dan met een oefentijd. Ga bewust voelen bij jezelf om bij kleine voorbeelden eventje iets te zeggen over wat jij vindt van iets. En zo bouw je het proces op!!!!
Al gauw zul je merken dat je gewaardeerd wordt voor jouw inzichten en je dat nooit hebt geweten omdat je vastzat aan de vervlogen herinnering. En observeer maar iemand die in zijn of haar kracht staat, deze persoon spreekt rustig en kalm uit waar hij of zij in gelooft. De haast die we vaak creëren om iets uit te spreken is net zo’n illusie, alsof we ons ding niet zullen verkrijgen. Het tegenovergestelde gebeurt dan.

YOU ARE BLESSED TO BE HERE!!!!
Michèle

Geplaatst in: Lichtwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s