Wel of niet vertellen?

Over: nieuwetijdskinderen, dieren, buitenaards leven

Door mijn werk met dieren en krachtdieren kan ik heel veel leren over wie ze zijn en wat ze mezelf en eenieder komen vertellen. Zoals ze ook kunnen vertellen wat wij als mens nog niet bewust genoeg weten. En zij leren ook van ons! Maar we kunnen vooral leren dat ze geheel zorgvuldig omgaan met hun bekendmaking. Aan wie ze zich openbaren. Vertrouwen is alles! En als je het mij vraagt is dit een ontzettende les in het begrijpen van het contact met buitenaards leven(en wat hier al leeft of komt)!

Onlangs reageerde ik op een post in de fb-groep ‘indigo’s,…’ over of we als nieuwetijdskinderen wel onze inzichten overbrengen aan de wereld of niet. microfoon

Dat is geheel persoonlijk uiteraard en volgens wat ieder voelt te doen, maar ik zou zeggen bekijk het zo… het extra-terrestial leven is daar heel duidelijk en zorgvuldig in(zoals de dieren dat zijn). Zij(met welke energieën jij je ook verbindt) doen dat heel deskundig. Zo deskundig dat het van de mens vergt om eerst je heldere kanalen te ontwikkelen om met ze te kunnen communiceren. Er is daar een reden voor.
Zie het zo, als we kijken naar onze vriend Snowden, moet hij wel in de gevangenis vertoeven?

Er zijn zoveel mogelijkheden om te werken met onze intuïtie tot het punt dat we zeker weten in actie over te gaan. Geduld is een gouden regel om helder te krijgen wat er precies gecommuniceerd moeten worden! Dus niet te snel, want eerlijk gezegd, je hebt altijd alle tijd!!! Het ego zal je het tegenovergestelde vertellen! Maar zoals jullie weten, tijd bestaat niet! Tijd is ooit een list van iemands ego geweest.

Liefs,

Michèle​

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s