DNA en karma

Dit artikel is geschreven vanuit mijn intuïtieve visie en persoonlijk ervaringen voor de fb-groep die ik beheer:

”Karmische pijn kan stoppen!(Zelfhulpgroep)”

https://www.facebook.com/search/str/Karmische%20pijn%20kan%20stoppen!(zelfhulpgroep)/keywords_top

Wees welkom! (gesloten groep via toestemming)

Karma is bevat in de energie van onze genetische cellen. Het is energie in het algemeen die onze cellen vormt. Het is niet alleen maar een op zich staande vorming van de fysieke vaste materie die het lichaam heet. Het goeie nieuws is dat deze genetica beïnvloedbaar is met energiewerk in al zijn vormen.genetica

Karmische overdracht laat je toe of negeer je. Het blijft echter nog steeds enkel en alleen de perceptuele energie van een ander die jou een lange weg van pijn wel dan niet kan bezorgen. Hoe je ook verstrengeld bent geraakt in een kwestie het is jouw vrije wil die kracht zal moeten inboezemen om hiervan los te komen. Met hulp uiteraard indien gewenst, maar niemand anders kan dat voor je doen.

Wat ook betekent dat jouw cellen geërfd van je ouders ook hun eigen karmische energie kunnen bevatten die je ouders zodoende onbewust energetisch overprojecteerden. Psychiatrie laat daarvan de uitwerking het mooist zien; hoe iemand niet meer uit de verwarring komt van al die componenten samen. En lichamelijk kunnen we ook serieus aangegrepen worden. Denk zelf maar na over wat ons lichaam allemaal wel niet kan hebben of ontwikkelen. Mooie signalen, wel soms harde lessen.
Door de visie van de medische zorg worden we hierin blijvend bevestigd dat het onomkeerbaar is. Ikzelf ben dat ook jaren gaan geloven tot ik wist wat spirituele hygiene gecombineerd met mystieke healing kon veranderen in de overbodige gedachte van genetische beladenheid. We zijn in essentie niet genetisch beladen, het is erin gestopt! En wat erin gestopt is kan er ook weer uit!!

Blijf het eeuwig of niet…dat is volledig aan jouw vrije wil! Maar je kan het in dit leven oplossen!!

Als we de intentie op genezing verkeerd leggen, kan healing niet ontspringen! ‘Ik ben ziek!’ betekent dan ook dat je ziek bent en blijft…

Het is echter niet omdat de perceptie van klassieke geneeskunde een vast gegeven is dat ons lichaam en geest een vast gegeven is. Alles muteert, alles beweegt!

Hartegroet,

Michèle
Ik zal hieronder ook nog mijn ervaringen delen.

Wat zijn jouw ervaringen mbt. dit onderwerp?

Hartegroet, Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s