Engelenboodschap 10-09-2015:

Vandaag heeft de Nieuwetijdssenergie op aarde voor turbulentie gezorgd. Zo dat gevoel van als je niet bij de les blijft van gronding je gauw in een ongewenste situatie komt. Denk aan auto-ongelukjes of moeilijke conversatie, e.a. Ook het gevoel van depressie lag als een sluier over alles heen. Een soort haast raasde door het bloed van iedereen. Een snel wervelende energie was aan het transformeren en wie wat leren moet raakte erdoor in de ban.

 
Blijf daarom goed gronden en hou liefdevolle energie voorop ipv een discussie aan te gaan komende 48u. Hou zelfaffirmatie hoog!!! Mediteer als alles in een verveeldheid stort! Blijf goed diep in en uitademen om nieuwe energie! Neem genoegen als je dag niet productief verloopt, want er gebeurt echt al vanalles!!! Daarom wees zacht voor jezelf❤️

Geplaatst in: Engelenboodschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s