Karma en het internet

Karma-interactie op het internet hebben we allemaal wel al een keer meegemaakt. Tenzij bewust tenzij onbewust. Iemand die even wat pijn laat voelen waarop je lichaam onmiddellijk reageert. Het kan een interactie zijn via geschreven taal, maar ook een foto of een intuïtieve ondertoon die je afleest terwijl diegene aan de ander kant van het scherm zijn leven leidt.

Het is dan een duidelijk signaal als de maag samentrekt of boosheid in een instant verschijnt. Razendsnel en onverwacht naar de oppervlakte sprint. We hebben het hier dan over negatieve karma. In zijn lichtere vorm is het slechts een herkenning van diegene wie je mag herinneren om te vergeven. Dan fungeert de persoon in kwestie als een trigger. In beide vormen herhaalt het zich tot je er iets mee doet. Of misschien moet je er juist niks mee doen.

Zo zien we dat optreden als jongeren of kinderen te maken krijgen met internet-criminelen. En in de milde vorm zijn dat mensen waarmee ze hun zielepad hebben gedeeld in een ander verleden(s). En dat gebeurt ook voortdurend met volwassenen. Als je een oude ziel bent die al vele levens heeft geleefd op aarde of daarbuiten heb je daartoe meer kans om meerdere gevallen in dit leven tegen te komen. De rollen zijn dan wederzijds, er is altijd te leren voor elk hierin betrokken. Zo gebeurde dat afgelopen week met mij. Ik kwam een persoon tegen op het internet waarvan ik voelde afstand te nemen, zeker toen diegene figuurlijk hard tegen mijn borst stootte. Ik herkende onmiddellijk het gevoel van onmacht en angst, maar omdat ik dat gevoel ondertussen herken kon ik gelukkig makkelijk stappen ondernemen. Toen ik de foto opzocht van diegene werd ik helemaal bevestigd en stroomden de beelden van misbruik binnen. Diep vanbinnen herleef je de pijn en in dit geval wist ik dat ik niet de enige was die met deze persoon te maken heeft gehad.

karma-waynedyer

Uit zo’n aanraking volgt dan een vergevingssessie met mezelf. Een opzet dat dieper de wond en de beschadiging weg kan halen. Deze staat op mijn blog onder deze link uitgeschreven: https://un-imposed.com/mijn-werk/vergevingssessie/ Hiermee bevrijd ik mezelf van energetische koorden die ik nog met diegene heb lopen. Of die hervormd zijn op het moment er dus  ‘weer’ deze confrontatie was. Dan wil ik uit het Licht stappen van diegene. Dat doe ik gelijk in Licht en Liefde want het is duidelijk de bedoeling dat ik hier, liever nu dan straks, uit groei!

Bij hardnekkige karma in zo’n situatie kan je ervoor kiezen om hulp te zoeken bij een energetisch healer. Omdat elke techniek anders en geheel persoonlijk werkt. Het scheelt dan wel als je weet hoe negatieve karma voelt in jouw geval, maar het belangrijkste is dat je zacht bent voor jezelf en je bewust wordt van je sensitiviteit waarin je ondertussen in terecht gekomen bent. In het ergste geval ga je in op de verleiding van karma waardoor je in een heel diep zwart gat kan vallen waar je niet makkelijk meer uit komt. En ook dat kan als jij op deze manier het verleden, en de haar gebeurtenissen, moet verwerken. Toch is het een kwestie van je kracht opzoeken en jezelf veel liefde te geven door te kiezen voor datgene wat niet destructief voelt.

Het mooie van onze intuïtie is eigenlijk dat we al weten wanneer het goed is en wanneer niet, tenzij je nog een kind of puber bent.

Ik wens iedereen een karmavrij leven toe vol speelsheid en geluk,

Hartegroet,

Michèle

Geplaatst in: Karma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s