Engelenboodschap 14-09-2015

Het is gaande nu, er is genoeg transformerende energie op aarde om jouw keuze bij te stellen om je trilling te verhogen. 

Stel je kiest in 1 keer, in diep vertrouwen dat jouw Zielelicht bijzonder en onbeschrijfelijk krachtig is en je laat los wat je niet meer dient, dan zal je ongeacht in de sterke stroming meegaan van het Gamma-fotonenlicht dat 12 hertz boven het niveau van de 5D(5de dimensie)aarde is geworden.

  

Alleen vergt dit diep vertrouwen…

De Warrior-kracht wat je voelt als je kan intunen op deze golf is bipolaire kracht. Het gevoel van de tegengestelde energie tussen pool 1= de 12-hertz frequentie en pool 2=dat van de 5D aarde. 

Sta in de vortex(oog van de storm)ervan en blijf er staan; zoek geen connectie met de wervelende krachten eromheen(deze helpen via een tegenkracht enkel de vorming ervan en kunnen uiterst gevaarlijk zijn om er iets mee te doen). Het voelen vanuit haar vortex op deze plek is meer dan voldoende om er je informatie in op te halen wat jij nodig hebt om via jouw Licht van service te zijn aan wereldvrede. Als je daarop mediteert is het noodzaak, en dat druk ik op het hart, om extra goed te gronden en je gronding daarna nog enkele uren bij te houden!

Dank aan de AartsEngel Michaël, de Godin Isis en de Band of Mercy.

❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s