Collectief DNA en dat van jezelf veranderen; je geboorterecht

 

Kan dat? Ja.

        ”Beslissen en bvb. de keuze maken dat je niet langer ingaat op mensen die je zeggen dat je het niet goed genoeg doet”  is energetisch een DNA-verandering aanbrengen in je eigen cellen waardoor er ook fysiek verandering optreedt in je welzijn en hoe je eruit ziet! ”

 

DNA verandering is nog voor de meesten onder ons een taboe. ‘’Ja hallo!; zoals je geboren bent dat ben je hoor!’’.

Niks is minder waar, denk aan de wetenschap die, dan eerder ongevraagd, genen muteert tot het gekloonde schapen worden die geboren worden uit een proefbuis. Wat wereldwijd met een ‘awe’ bijna werd toegejuicht. Zo van ‘wat ze allemaal kunnen!’. Maar ook mensen die zeiden: ‘de wetenschap gaat te ver!’

schapen

 

Maar het is in essentie ongevraagd werk en als je het mij vraagt dan zeg ik dat we respect moeten hebben voor de vrije wil van mens en dier.

 

 

Nu zijn we elk zelf ontzettend krachtige wezens en weten we ondertussen als we positief denken we ons beter voelen en ons lichaam daar sterk op reageert. Denk aan het feit dat je je niet lekker voelt en je gaat je je begeven in een groepje mensen die jou met positiviteit omringen…wel vul zelf maar in wat er met je gebeurt. Of je ligt in het ziekenhuis met immense pijn, komt de juiste tak van je familie en vrienden binnen…hup je voelt je lekkerder en de pijn kan ineens een weg gevonden hebben! Maar naar waar?

Dus wordt er iets teweeg gebracht in onze energie. Stel je maak de keuze om je altijd te omringen met deze positieve energie en vooral met de positieve energie van je innerlijke stem dan gaat je immenselijke krachtige gestel het pad van healing kiezen. Interessant genoeg zonder dat jij dat zelf hebt beinvloed. Lichaam en ziel verbinden zich.

Kan je je dan voorstellen dat als dat kan, je het ook zelf kan doen!

Dat je je nooit meer alleen hoeft te voelen, maar jouw innerlijke kracht en dus innerlijk stem dan jouw meest gratis en krachtige medicijnen zijn!!

Dat is precies waar jij recht over hebt. Al zijn we nog zo vaak beïnvloed door oude systemen die ons hebben doen geloven dat we niet zelfvermogend zijn om onszelf en het collectief bestaan te healen. Zie het zo; kwam er een dokter aan te pas toen jij hier geboren werd, de energiestraal die jou naar de aarde bracht was een gegeven van de universele krachten zelf. Een levensgebeurtenis waar niet is aan gesleuteld, waar niks is aan veranderd.

En toen kwamen we hier op aarde aan

Sta hier even stil bij dat gegeven want het is de basis voor alle onnodig leed die we hier collectief hebben gecreeërd en aan elkaar hebben doorgegeven en opgelegd. Maar eens op aarde komt de karma boven, de complete reden van het waarom van jouw bestaan op deze planeet. De karma moet nog weg!

Niks is wat het lijkt:

* Hoe we eruitzien: iemand kan geboren worden met korte beentjes terwijl de   ouders gewoon ‘normaal’ hun fysiek lichaam dragen. Waar komt deze DNA dan vandaag als het kind gehandicapt geboren werd? Het draagt duidelijk meer informatie bij zich dan van de ouders alleen, maar vanuit meerdere levens dat het heeft geleefd hier op aarde en daarbuiten. Of het laat jouw zien als ouder dat er nog meer verschuilt achter jouw eigen DNA, als een spiegel. Ik concludeer hier zo vrij dat het dus geen feit is dat alle DNA afkomstig is van je ouders.

* Hoe we ons gedragen: Het bekende verhaal: ‘’dit kind gelijkt echt niks op zijn/haar ouders! Die is zo anders.’’ Zelfs vaak zó anders dat de ouder er zich karmisch mee verbonden voelt in negatieve zin. En dat geldt natuurlijk ook voor een broer of zus die elkaar niet liggen. Dus is verwerking nodig!

* Hoe we zijn gaan ‘geloven’ dat wat een feit is waarheid is

* Dat we geld moeten hebben om onze geliefde te kunnen begraven

* Dat we niet overvloedig zijn: we eigenlijk alles in de grond kunnen groeien en we onszelf toch krom werken in een baan die ons geeneens ligt voor een werkgever die bvb. constructies maakt waardoor ondertussen ons aarde lijdt. Dit alles om naar de supermarkt te gaan om dure appelen en peren te kopen, die dus gratis en voor niks overal kunnen groeien. We moeten zelfs de grond betalen waarop we lopen. Sterker nog we hebben geloofd dat er chaos heerst als we geen regeringen hebben.

* noem zelf maar op wat bij je binnenkomt…

 

Hier op aarde loop je enkel de beschadigingen als gevolg van je keuze die je maakte in vorige levens, want de aarde heeft het welzijn en helende kracht in zich om herinneringen op te halen door haar aantrekkingskracht. Er kan een bewustzijn bij ieder ontstaan door hier te leven. Dit bewustzijn zorgt ervoor dat je met haar Wet van Aantrekking elke vraag kan oplossen zodanig je jouw zandzakjes afwerpt die je hebt opgehangen in vorige levens waardoor je mag stijgen in trilling. Waardoor je steeds meer je eigen wijsheid ontdekt en erin leeft! Waardoor je gelukkig wordt en dit ieder moment.

Vraag je je nog af hoe en wat en waarom…leef ik hier op aarde…laat dit dan je antwoord zijn. We zijn hier dus gekomen om onze karma te verwerken zodanig we verder kunnen groeien in elk ons werkelijk levensdoel. Niet meer datgene van die zwaar wegende baan. Niet één is gelijk hierin. Zo wordt iedereen geleidelijk verbonden met zijn of haar heldere kanalen van zien, horen, weten, voelen,…. Die er voor zorgen dat je voelt dat je ook nog een missie hebt. Veel meer dan dat van de materiële wereld waar je mogelijk nog op gefocusd bent. Laat het ons zo stellen; waardoor je nog niet in balans bent met je ware zelf. Het authentiek deel in je die zelfbeschikking heeft op het muteren van je eigen DNA. 

Collectief en eigen DNA aanpakken

Heb jij een warrior archetype(datgene wat jou labelt) in jezelf en ben jij nou betrokken bij het onrecht wat gebeurt op onze wereld en ben je niet tevreden met een verdrongen reactie dan heb jij vermogen om invloed uit te oefenen op het collectief DNA. En natuurlijk iedereen anders, alleen zal de bewustwording anders verlopen.

Maw. invloed op de DNA-blauwdruk van gebieden of mensengroepen die meegesleept zijn in het negatief benaderen van onze planeet. En dan weten we allemaal wat ik hier bedoel zonder dat we deze energieën hoeven te benoemen.

Dit gebeurt dan doorheen(dus niet ‘met’) jouw eigen krachtige transformerende energie. Deze soort energielading is even liefdevol als van een persoon die één en al liefde uitstraalt. Enkel wordt jij gevraagd om de actie uit te zetten waardoor en waarop dan liefdevolle energie kan passeren naar deze velden. Er moet dus nog steeds eerst actie komen.
isis2Denk aan de actie wat de egyptische godin ISIS inzette om oorlogsgebieden te verwijderen uit het collectieve energieveld terwijl bvb. het Regenboog Nieuwetijdskind mensen meetrekt in het leren ‘Zijn-in-Liefde’. https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2014/06/24/the-return-of-isis-how-it-will-affect-you-and-where-you-can-find-her/

Het goeie nieuws is dat we dus vanuit onze herkenning van onze eigen energie en diens vermogen verbonden zijn met de universele Bron van Goddellijk energetische kracht en diens stralen. Waarvan jij er één bent, een belangrijke!!! Als je intunet op jouw archetypisch kracht weet jij hoe jij ageert in situaties, hoe jij denkt terwijl anderen praten, wat jouw band is met de wereld enz…De energie die dan vrijkomt onder deze bewustwording is uniek en krachtig, maar kan nog krachtiger worden naargelang jij dat vaker doet. Dan kom je in een meditatieve stilte terecht waar alles in geheald kan worden. Meer over Archetypes kan je lezen in Carolyn Myss haar boeken: http://www.bol.com/nl/p/heilige-contracten/1001004001806803/ en https://itunes.apple.com/nl/book/archetypes/id586889849?mt=11

Was je je daar niet eerder van bewust dan kan je je nu indenken dat als jij positieve energie inbrengt door je gedachtes te veranderen het ook je eigen energieveld verandert en dus de wereld.

Dus je DNA ; de energie aanwezig in je celinhoud.

Zo simpel.

Ben je daar reeds een stap verder ingegaan bvb. en je hebt wel dan niet hulp gezocht om negetive energie weg te laten halen uit je karmisch, emotionele, mentale of fysieke auralaag -bij een energetisch healer(of je doet dit al zelf)- dan kan het zijn dat je al voelt wat je kan doen om Bron-energie in jouw eigen chakrastelsel neer te halen en uit te manifesteren daar waar wereldwijd verstoringen zijn op energetisch vlak door wat de mensheid beslist. De natuur heeft een effect op ons maar omgekeerd ook! En het kan natuurlijk ook multi-dimensionaal daar waar beschadiging is in onze kosmos en daarbuiten. Misschien wel in de wereld waar je ooit hebt geleefd als ziel in een leven waar het nog steeds mis gaat en waarmee jij je kan verbinden ter wille van healing. Waardoor ook mogelijks op aarde het is je geboorterecht om dit weer op te pakken.

Hoe doe je dat?

Ik heb het hier vooral over collectief manifesteren. Wat je voor jezelf kan doen is natuurlijk even belangrijk, wat zeg ik nog belangrijker…want zonder het Zelf is het niet mogelijk om te manifesteren in het collectieve.

Dat proces voor jouw unieke zelf of collectief kan je opstarten door te gaan werken aan je bewustzijn. bewustwordingOpen te staan voor wat een ander zegt bvb. ipv altijd maar verder snel antwoord te geven en over jezelf te praten in overbodige prit-praat waar niemand iets aan heeft, inclusief je prachtige zelf. Je te realiseren dat jij net zo helderziend, horend, voelend bent als een ander maar dat je dit mag ontwikkelen als onderdeel om jouw eigen informatie te gaan ophalen waarvoor jij hier bent gekomen naast het healen van jezelf. Het pad van je levensdoel te verwelkomen met een duidelijke intentie. Je af te vragen waarin jij het verschil maakt. Tekens opnieuw je af te vragen van; ‘hoe zou ik dat doen!’ Uiteindelijk bevraag je alles en gaat je spirituele proces jou vanzelf de weg tonen. Het kan verwarring scheppen want het is niet de weg die je altijd al hebt gelopen en wie je dacht dat je was zal in een ander Licht komen te staan.

Ik kan hier nog veel over benoemen, want manifesteren is zo breed en uniek bij iedereen. Stel hieronder jouw vragen en plaats jouw ervaringen waardoor we elkaar weer in hogere trilling mogen meevoeren naar al datgene wat we elk nodig hebben om gelukkig te zijn en de wereld en onszelf te healen!

Heb een mooi en energieke dag,

Liefs,

Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s