Karma dichtbij

Geschreven voor de groep ‘Karmische pijn kan stoppen!(zelfhulpgroep)’ die ik beheer: https://m.facebook.com/groups/502471973233844

Ik heb even moeten nadenken hoe ik dit reallife voorbeeld zou communiceren op een angstvrije manier voor de lezer. Want angst is voor niks nodig. Toch vond ik het belangrijk de taboe over het effect van prooivangers te stuiten want hoeveel keer is het niet zo dat we zouden vluchten voor een karmische situatie en tegelijkertijd dan ook alles anders aan de kant schuiven wat van waarde is voor ons. Als mijn ervaring iemand kan helpen vertel ik graag mijn verhaal. Vluchten is gelukkig een les uit het verleden, het hart openen is mijn kracht!

Na een vergevingssessie(https://un-imposed.com/mijn-werk/vergevingssessie/) en het energetisch snijden van etherische koorden(https://deaardeengel.wordpress.com/2014/03/13/energetische-koorden-snijden-met-aartsengel-michael-en-raphael/) kon ik weer verder en zag ik de karmische laag geleidelijk verdwijnen met diegene waarmee ik karma had in deze groep. vergevenOok al begon het heel heftig toen ik dat ontdekte en reageerde mijn lichaam heftig op diegene’s aanwezigheid. Ik kon niks goedkeuren wat diegene schreef noch zei op het internet want het waren ten slotte reacties vanuit karmisch prooigedrag. Ik wist dat ik hier zelf verantwoordelijkheid moest in nemen want ik zou het internet en deze groep natuurlijk niet verlaten.

Allereerst moest ik professioneel blijven, en moest ik ook deze persoon, zoals gelijk wie, eerlijk beoordelen voor toestemming. Er was dan ook niks mis met diegene’s profiel. Ik had tenslotte een past life memory! Ik zette mijn intuïtie op aan en zag al gauw dat het wel goed is om in dit leven deze persoon toe te laten tot op het niveau dat ik nu energetisch heb ingesteld via vergeving en koorden snijden. Toelaten in mijn persoonlijke leven zou ik nooit doen, maar als collega of in deze groep wel.

Het is zelfs zo dat je, in acht nemend het niveau van uitwerking van deze karmische relatie, ook prima verder kan samenwerken met elkaar als dit de werkvloer betreft. Want diegene herkent, als diegene reeds zover is, ook de turbulentie bij jou. Of iemand er helemaal doorheen ziet is nogmaals afhankelijk van de spirituele ontwikkeling van de persoon in kwestie. Het is voldoende als jijzelf weet wat je kan doen om de lading eraf te halen!

Wat ik herkende:

– was de dwarsheid dat deze persoon hanteerde om mij schaak te zetten
– het ego bevatte een gecreëerde wijsheid, de persoon werd gevoed                                                                                                      hierin door het wegzuigen van mijn energie(tot ik ineens alles besefte en wist dat ik er niet meer op in moest gaan, want een prooivanger heeft zijn of haar hart gesloten, ook al was dat een gevoel van het verleden)
– en allerhande van deze laag-vibrerende energieën

Gelukkig kan ik vertrouwen op het feit dat de energie ook echt in het verleden ligt, maar zonder mijn zelfreflecterend werk zou ik niet hebben gezien en had ik me kunnen laten meeslepen in oude waarden en normen die geeneens gebaseerd zijn op iemands authentieke zijn.

Ga niet, maar sta!

ps. Neem altijd alle tijd om dit uit te zoeken, alleen jij kan duidelijk voelen of het een ja of een nee wordt tav. diegene waarmee je karma hebt. Volg je intuïtie tot je het punt bereikt dat jij weer vrede voelt en doe het werk wat nodig is om je veilig te voelen

Liefs,
Michèle

Geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s