Lichtwerkers boodschap(do.8-10-2015): Peinzermodus weer uit!

Lieve Lichtwerkers,

Donderdag 8 oktober 2015

Het is weer zover, we zijn aan de slag en de flow neemt ons graag mee daar waar we Licht kunnen werpen op een situatie; of het nu persoonlijk is of wereldwijd. En dan opeens gebeurt het…je voelt je beetje per beetje verloren gaan aan de energieën van de tegenkracht.

Maw. je vervaagt in de ego-energie van alles wat lager trilt dan jijzelf, want je gaat nu eenmaal vaak om in je praktijk met mensen die hulpbehoevend zijn of je nu schrijver, kunstenaar, healer of leraar bent. Het is echter zo dat jij alleen in het hier en nu verandering kan brengen in dit gevoel van overweldiging. En dat is door terug te gaan naar de AARDEBASIS. Jouw essentie terug te halen en uit je bubbel van de 5de Dimensie te komen, waar je ondertussen in bent gaan hangen, want onbewust zoek je de sferen op van je thuisbasis; je afkomst. Wat heel normaal is. En het voelt niet lekker als je dan weer terug ‘mag’ keren naar je werkvloer hier op aarde. Ondertussen ascendeerde je weer even en kreeg je onderweg even het inzicht over hoe het de wereld vergaat momenteel. Een soort mini-bijna-doodervaring.  Ja, in deze korte tijd. Want is het niet eenmaal op deze manier dat de Lichtwerker er weer op attent gehouden wordt; van hoe verder? Pas na je werk hier stijg je echt weer op, dus wees niet verdrietig. Je voelde het weer even. Ontvang het als een streling of omhelzing van je Lichtbasis. Je thuis.

En je mag er ook verblijven zoveel je wilt, alleen met de voetjes op de grond. De connectie helemaal in tact, zoals jullie begrijpen wat dat bedoelt! Dus ga je in eerste instantie weer geliefd voelen in het hier en nu, hier op aarde, en affirmeer zoveel je kan:

IK BEN GELIEFD!

IK HEET MEZELF EN IEDEREEN HIER WEER WELKOM!

(herhalen!)

Ik heb de volgende kaart getrokken van jullie BeschermEngel lieve Lichtwerkers:

Lichtwerkersboodschap8-10-2015

Heel veel liefs en Engelenhugs,

Michèle

3 gedachten over “Lichtwerkers boodschap(do.8-10-2015): Peinzermodus weer uit! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s