Collectieve energie voor 22-10-2015:

Men zit niet voor niks in het ego, want het ego protesteert tegen de healing die we krijgen van Moeder Aarde. Het wordt tijd dat ze haar turbulentie inzet opdat iedereen van zwakke controle naar sterke controle gaat. Van angst naar acceptatie van die angst. 

Ben je een indigo of werk je met Nieuwetijdsenergie dan zul je ervaren dat je het niet meer pikt als iemand ook maar in één of andere vorm van afwezige zelfzorg of slachtofferrol zit. Het past niet meer in deze Nieuwe Tijd. Je krijgt het over je heen en je mag het onmiddellijk transformeren en verder stappen. Dit loslaten laat ook los bij die ander! Of het helpt je te laten groeien in je indigo-zijn. Verder te gaan in respect van de collectieve ritmes en cyclussen dan je ooit hebt gedaan. Neem dan de turbulentie ervan als wat erbij hoort! Blijf positief!!!

Je kan je opgezwollen voelen omdat je teveel energie van anderen aantrekt of je kan voelen dat resterende wrok bij jezelf nu zonder schuldgevoel of vasthoudendheid je energiesysteem kan verlaten. Spontane hellingen komen langs. Je ziet nu helderder dan ooit dat het verspilde energie was en je er niet meer aan vast wilt hangen. De ander kan nog triggeren vanuit oude energie of vanuit een onbeschermde zijnstoestand(zoals schuldgevoel, slechte zelfzorg, ongegrond zijn) maar je voelt dat je het niet meer wilt ondersteunen. Het wordt tijd dat we dat als 1 op 1 healers nu aangaan met onze cliënten gezien deze stuwing collectief aangeboden wordt. 

Je zal gauw jezelf binnenbrengen in de vorm van vernieuwing en uit je bubbel van bescherming stappen recht voor de ogen van de ander. De zin ervan zal duidelijk worden. Wat eerst de onzin ervan was. Dat is nogal een andere insteek hé!?

  Ik heb van de week een plant in mijn auto gezet om mezelf te voorzien van gezonde assertiviteit: m.n.zelfzorg. Waar je de plant ook zet als persoonlijke gids(nachtkastje, auto,…) het zal je helpen om zo constante cleansing en detox te ontvangen van Moeder Aarde.

Deze plant koos mij, het is een herfstaster. Ik voelde haar te moeten meenemen. Of ik haar nu mooi vond of niet, zij was het!

Liefs,

Michèle

Een gedachte over “Collectieve energie voor 22-10-2015: Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s