Vóór gisteren zag mijn leven er precies mooier uit(over Collectief Lichtwerk)

Het bestuderen van de tegenkracht omdat je deze mag verwijderen uit de collectieve energie is een Lichtwerkers’ taak waar ik dagdagelijks mee te maken heb. Maar ik vroeg me na gisteren af, toen de invloed van de Annunaki even binnenkwam, of het nog steeds zo’n goed idee is om 2 collectieve Lichtwerkers te laten samenwerken aan dezelfde taak. Maar opeens zag ik het!

Gisteren was een dag vol stress, ongekende stress dat ik al heel lang niet meer meegemaakt had. Dat van een tegenkracht die een onaangename basis vond om onrust te stoken. Op een dag waar je je net genoeg uit je kracht voelt gebeurt het. Al is dat maar dat ene moment per dag, daar wordt op gegokt. Dit alles omdat ik de afgelopen tijd namelijk eventje samen met een ander collectief Lichtwerker dieper ben gaan kijken naar ons ultradimensioneel bestaan in het universum. Daar waarin alle beschavingen de aarde in een gunstig daglicht aan het plaatsen zijn, is er ook een tegenbeschaving. En nee we hoeven er niet bang van te zijn, maar het teveel aan positief Licht was niet welkom. Mijn collega kreeg s’nachts aanvallen van dezelfde zwaarte wat onze aardse beschaving al langer teistert. Deze negatieve energieen die onze brain infiltreren en ons in een systeem doe geloven dat er tekorten zijn in ons menselijk bestaan, wordt de Annunaki genoemd. Hoewel het mijn collega haar levensdoel is om deze energieen te weren als AardeEngel beinvloedde het mijn bestaan dusdanig dat ik vooral een aanval kreeg in mijn stemmingsgedrag. En dat laatste ben ik niet van plan te leven. Die tijd is voorbij. De stalker in 2010 die mij 3 jaar heeft geprobeerd te beïnvloeden, die pure annunaki energie draagt, en daaraan voorafgaand mijn eigen vader die mij net zo’n grove levensjaren bezorgde waren voldoende leerlessen. Ik zou dit alles niet meer toelaten! Want dat deed ik. Deze gevoelens zijn eerder in mijn leven reeds opgelost omdat ik doorkreeg hoe ik heel snel in mijn centrum kon gaan staan als negativiteit of tegenkracht in dit geval van de partij probeert te zijn. Wel juist daarvan kreeg ik een onaardig staaltje herinnering mee gisteren. Nee bedankt!

Ik realiseerde dat dit dus aan de hand was. Er gebeurden dingen die mij uit mijn focus haalden en ik realiseerde me achteraf dat als wij zouden doorgaan om ons Lichtwerk samen te doen er gevaarlijke dingen konden gebeuren. Wij waren samen opgeteld teveel Licht en waren toe aan een eliminatieronde voor de tegenkracht. En dat moeten we niet willen opzoeken. Dus moest ik alle energetisch koorden met deze lieve Lichtwerker doorsnijden wat ik maar kon. Opdat wij beiden weer in onze eigen bescherming konden gaan staan. En dat zou dan ook betekenen dat ik ook nog es afscheid moeten gaan nemen voor deze verdere samenwerking. Voor mij is dat reeds een herkenning in mijn collectief werk, maar ik wist niet dat er zoveel jaloezie op de loer lag van buitenaf. Ik neem vaker afscheid van mensen omdat ik anders niet in balans zou leven met diezelfde negatieve kracht die ook onze aarde in balans houdt en heeft geschapen. Er is echter geen Licht en creatie zonder duisternis. Eerder had ik het voor toen een vriendin te maken kreeg met Egyptische duistere krachten(die natuurlijk verbonden met de val van Atlantis) en moest ik haar gedag zeggen omdat zij niet van plan was deze te weren uit haar leven, toen zij besloot in verbinding te blijven met deze zware destructieve karma.  Enkel is het vereist dat ik in mijn eigen Lichtruimte blijf staan wil ik mezelf hiertegen kunnen beschermen. Dan ben ik ook niet bang of laat ik geen angst toe.

Ja, dat is nu eenmaal de consequentie van collectief energiewerk. Ik moet er nu voor zorgen dat ik me weer gelukkig en in mijn centrum kan bevinden, in mindfullness met alles wat is!!!!! Zonder dat alles kan ik gewoonweg mijn collectief Lichtwerk niet doen. Mijn leven zag er precies mooier uit vóór de dag van gister.

Collectief healen versus 1 op 1 healen

Waarom ben je zo anders in je persoonlijkheid dan een therapeut of healer die mensen begeleid op persoonlijk vlak? Waarom ga je voorbij aan weerstanden in de mens die niks te vergelijken zijn met dat van wereldwijde energieën die weerstand bevatten. Daarom raad ik je dan ook absoluut aan om deze twee kennisvelden niet zo gauw te gaan mengen. Het persoonlijk behandelen en het collectief werk is een wereld van verschil en doch een wereld dat elkaar kruist.

Deze vragen zijn enkele van de vragen die je kan tegenkomen als jij je bezig houdt met het healen van collectieve energieën. Zie het zo, iemand die gewend is om te healen in het universele vlak is niet gewend om lang stil te staan bij persoonlijke processen in de mens, maar ziet de mens als onderdeel van wat er in zijn of haar omgeving allemaal speelt. Je hebt als collectief healer enkel de mens nodig om je vraagstukken op te lossen die de collectieve energie van je vraagt. Want je bent vermogend om deze energieën te sturen zoals bijvoorbeeld de Godin Isis oorlogen elimineerde ter wille van het in balans houden van Licht en Duister. En dat doet ze nog steeds. isis2

Dat is de enige en meest krachtige manier om oorlogen en collectief geweld op te lossen. Soms lijkt het ongegeneerd schoon schip maken met de mentaliteit van de mens. Want het is die mentaliteit, die ego-beinvloeding dat de mens toelaat te leven die ervoor zorgt dat collectieve Lichtwerkers erop uit moeten trekken. Om te zorgen dat er Licht genoeg blijft dat ons bestaan op aarde handgaaft. Of er nu iemand voor me staat die me zijn of haar rescue-addiction laat zien of in een slachtofferrol zit of mensen pleaset of iemand die staat te schreeuwen in agressief geweld, er is geen verschil omdat het overbodige energie en negatief gestuurde energie is.

Als ik mensen persoonlijk spreek als collectief Lichtwerker dan voelt het alsof ik iemand door elkaar schud en toch moet ik dan verder stappen. Dat is niet altijd leuk, maar het is mijn collectieve indigo-taak. Het is nu dat de indigo’s bezig zijn met hun taak. Je moet door als indigo, je voelt je geroepen om door te gaan en als je dat niet doet dan gaat AartsEngel Michaël je blijven oproepen. En misschien ook wel Uriël of een andere sterke gids die jou volgt en begeleid. Daarom heb ik geprobeerd om een definitie neer te schrijven van een collectief Lichtwerker.

Definitie van de collectief Lichtwerker

Het is een belangrijke en ingewikkelde taak waarbij jij je bewust bent van wat er op wereldniveau speelt(je hoeft geeneens televisie te kijken), maar ook op wat er op ultradimensionaal niveau speelt. Maw. wat er tussen alle beschavingen en andere dimensies dan de aarde energetisch allemaal van invloed kan zijn willen we Licht en Duister in balans houden. Een voorbeeld hierbij is de IS – oorlogsproblematiek. Een heftig gegeven voor velen onder ons, terwijl de collectief lichtwerker hier oplossingen in ziet en angstvrij naar kan kijken. Je voelt je verantwoordelijk voor onraad en oneerlijke praktijken. En ja deze zijn alleen van de mens afkomstig, daardoor houdt de mens ook de negatieve energieën die de mens teisteren in stand. Hierachter zit een heel groot verhaal als we even stilstaan hoe groot ons ultra-dimensionaal bestaan is. Het is een groot energetisch leven dat voor ons werkt. Even in het kort, je hebt bvb. de Siriaanse mensen die ons ontzetten veel liefde kunnen sturen. Maar goed laten we het hierbij even houden. Ik zal zeker nog een keer terugkomen met alle inhoud hieromtrent zodanig iedereen zich beter kan gaan verbinden met een veel groter geheel dan waar men nu misschien van bewust is. Maar dat vergt intuïtieve studie en verdere visie.

Collectief lichtwerker: definitie

Momenteel zijn er meerdere Lichtwerkers die hierin hun roeping vinden en in contact komen met ernstige angst. Deze mensen moeten snel leren hoe ze hier mee om moeten gaan. En dan kan al deze kennis pas vorm krijgen rond zijn of haar 40-ste levensjaar. Zoveel tijd kan het vergen. Je moet vermogend zijn en erin getraind worden om gelijk al dat negatiefs te leren transformeren. Je hebt alle tijd, maar het is een leerschool wat de intelligentie van diegene serieus op de proef stelt.

Dus wat is een collectief lichtwerker? Ik zou zeggen, een discipel van AartsEngel Michaël. Er is simpelweg alle tijd, maar er is soms een opdracht dat nog maar weinig tijd heeft willen we de mensheid naar vrede toe brengen. Helemaal afhankelijk van hoe wij ons gedragen. Het is het  nemen van je verantwoordelijkheid in deze taak, net zoals een politieman dat ook hoort te doen. Al gebeurt dat misschien niet altijd egoloos, maar laat ons het zo stellen dat AartsEngel Michaël niet voor niks de BeschermEngel is van de politie.

Heb je vragen over de inhoud van de werkzaamheden binnen het collectief Lichtwerk dan verwijs ik je graag door naar de website van Martijn van Staveren: www.buitenaardcontact.nl

Alle liefs,

Michèle

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s