Therapeutenlijst:

Klassieke Psychiatrie en Energetische therapeuten, ze kunnen verbonden worden!

expertise delen

Eindelijk ga ik op tour door Nederland! Dit keer om alle Energetische therapeuten te interviewen die reeds hebben gewerkt of expertise hebben met de psychiatrische wetenschap. Daar waar eveneens kundige professionaliteit te vinden is in de wereld van de Energetisch therapeuten. Want de tijd is er rijp voor om Energetische therapeuten en Klassiek geschoolde therapeuten te verbinden.

Je kan meer vernemen hoe dat in z’n werk gaat in onderstaand bericht. Hierin kan je lezen over de inns and outs rondom deze opdracht die ik mezelf heb toegeëigend. Het wordt tijd dat we verbinden en elkaars expertise kennen. Dit willen we resultaten halen daar waar momenteel cliënten nog op de lijst staan van ‘uitbehandeld’.

https://un-imposed.com/therapeutenlijst/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s