VERGEVINGSMANIFESTATIE: Hou angst buiten en vergeef! FORGIVENESS MANIFESTATION: Keep fear out and forgive!

(English scroll down)

Oproep: Geef je op!(tem as. di.17 november)

Geef je op(https://un-imposed.com/contact/ )als je voelt dat je angstig wordt door huidige wereldgebeurtenissen. Voornaam volstaat. Het is echter niet de bedoeling dat we onszelf angst toe laten omdat medemensen dat proberen in te boezemen. Maar geef je ook op omdat je voelt dat jouw licht bij kan dragen in deze manifestatie die ik zal houden(ik peil altijd wanneer de collectieve energie hier het best voor is, graag opgeven voor as. di. 17 november). Dit zal ik doen samen met AartEngel Zadkiel(vergeving), AE Michael(bescherming en vertrouwen), AartEngel Asrael(helpt bij het opstijgen van de ziel die nog niet overging door omstandigheden), AartEngel Raphael(genezing). Ook roep ik de Godin Isis op en andere Opgestegen Meesters zoals Franciscus, Petrus,…geef vooral door wie jij ook nog wil toevoegen als je je opgeeft. Deze neem ik met plezier mee.

Zojuist heb ik tav. de gebeurtenissen van Parijs een vergevingssessie gedaan zowel naar de activiteit van de keuzes die mensen hebben gemaakt om anderen te beschadigen en eveneens heb ik vele voornamen doorgekregen van de zielen die graag overgaan in het licht na de gruwelijke dodingspraktijken. Een tegenstrijdigheid die toch weer wel allebei moeten gebeuren vanuit het collectief lichtwerk.

Ik heb er lange tijd over nagedacht of ik weer een publiekelijk manifestatie opzet(zoals vorig jaar(zie ‘events), maar omdat het via mijn blog veel effectiever verloopt als ik dat doe heb ik gekozen voor de kracht van ons gemeenschappelijke veld: het internet.

Tip: Blijf vanuit je centrum, dicht bij jezelf, kijken naar deze gebeurtenissen. In the vortex!🙏

In Licht en Liefde,

Michèle

https://un-imposed.com/contact/

ps. Ik zal niet persoonlijk kunnen reageren op je inschrijving, gezien het karakter van deze manifestatie event


IMG_2251-0

ENGLISH:

Call for action: Sign in now!(until di.17 november midnight)

If you feel you are anxious by world events do feel welcome to sign in(https://un-imposed.com/contact/ ) for this manifestation event for forgiveness. First name will do. It is never purpose to let us lead by fearfull sensations held by other human beings. You can also come and join by adding your beautiful Light and take part in this manifestation.

I will ask Archangel Zadkiel(forgiveness), AE Michael(protection and faith), AE Asrael(who helps souls to ascent who weren’t able to do so), AE Raphael(healing). I will also call upon Goddess Isis and other Ascended Master as Franciscus, Peter,..but do give your personal connection along with your assignment so I can call them in aswell. I would love to do so.

For a while now I have been thinking about holding a publical manifestation again as previous year(see ‘events’), but I feel it is much more powerfull by doing it by our common field: the internet.

Tip: Stay in your center and watch all fear events by putting them at a distance. In the vortex!🙏

In Light en Love,

Michèle

https://un-imposed.com/contact/

Ps. I will not be able to answer questions personally seen the caracter of the manifestation event.

Een gedachte over “VERGEVINGSMANIFESTATIE: Hou angst buiten en vergeef! FORGIVENESS MANIFESTATION: Keep fear out and forgive! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s