Jij = lichtwerker?

Als je je ongelukkig voelt omdat je ergens niet mee akkoord gaat dan is dat geweldig nieuws!!

Vervul je eigen unieke lichtwerker’s pad!

Niemand zei je dat het makkelijk is of heeft het je geleerd om te doen!

Dit laatste is bij mij niet gebeurd, maar wel heeft het leven mijn doorheen de tegenkracht laten staren naar het licht en kwam ik de juiste mensen tegen die mijn kracht eruit gehaald hebben. Maar ik heb gekozen om te aanvaarden wie ik ben en ik heb de samenleving niet meer laten overheersen in wat allemaal zou moeten zijn. Dat laatste is de grootste illusie. Je kan het leven niet laten beslissen tot het naar je toekomt, en leeftijd speelt hier echter geen rol zoals de wereld vaak onterecht het omgekeerde uit! Hier geldt leeftijd niet en ook niet de gezegde; ‘het komt wel naar je toe!’. Het neemt de tijd dat het neemt, maar blijf je visie waarmee JIJ geboren bent hoog leggen! Het gaat sneller als je het energetisch plaatst in het universum, be carefull what you wish for but wish your dream to become alive: wish it, dream it, do it!

Hoe? Zeg dan: ” Ik geef nu alle vertrouwen aan het universum om voor mezelf datgene te verwezenlijken dat ik nodig heb om me heel en gelukkig te voelen. Ik ontvang(vul in je droom) nu volledig wat ik nodig heb om dit te leven en zo zal het zijn!”

Lichtwerker zijn heeft vele definities in hoe jij dat doet! Of je bent een strijder, een activist, nieuwetijdskind, een ervaringsdeskundige in een onderwerp waarvan jij meer weet dan wie dan ook en je hebt een duidelijke mening over hoe de wereld zou kunnen reilen en zeilen. Hiervoor hoef je echter geen scholing te doen. Hier bestaat geen school voor! Wel bestaat er nu scholing(mocht je dat voelen nodig te hebben) die precies toevoegt wat je nodig hebt. Dit is er allemaal, maar ga neuzen en verwacht niet dat ‘dit het gaat doen’, verwacht wel dat het een leerproces is waarin dingen gebeuren die je nodig hebt om te ontwikkelen in je goddellijke levensdoel. Vraag het universum hier om begeleiding zodanig je de juiste mensen ontmoet die jouw helpen om jezelf klaar te stomen voor je missie.

Het kan zijn dat je het niet zo makkelijk pikt als je buurman/vrouw! Je hebt simpelweg een visie die gedeeld moet worden, ga er dan voor…maar heb geduld met je ontwikkelingsproces. De weg ernaartoe is van tel(hierin zit alle informatie die je reeds heb geleefd en leeft), het resultaat komt dan vanzelf. Verwacht niet dat de wereld aan je voeten ligt, maar verwacht wel dat jij iets mag veranderen en dat inspireren daarvanuit de enige weg is!!!!! De wereld komt dan vanzelf haar reden ophalen in jouw inspiratie. Je wordt dan vanzelf de healer, de spreker of de lichtwerker,…

Als basis komt het hier op neer; je streeft op elk moment naar walk-your-talk-acties waarbij je voelt dat het jezelf en de wereld in een positief licht zet!! lichtwerkerAl betekent het dat je spiegelt en confronteert. Al betekent het dus dat je moet loslaten wat je zonet hebt gezegd omdat het nog in proces is bij een persoon of partij buiten je. Al betekent dat het nu nog pijn doet(dit gaat uiteindelijk verdwijnen). Je wordt steeds sterker, nogmaals het is een proces. Stap op tijd weg en kies de gepaste communicatievorm heel bewust(dit is dan je bewuste taak,wat de vorm ook elke keer wordt, be intelligent). Zo doet je presence-healingsenergie haar werk!

Ieders manier is uniek en waardig als het maar licht verspreid ipv duisternis!

Het is een toewijding om ver boven het niveau van twijfel, ongeduld, stress, ziekte te leven…om deze keuze te durven maken. Alles wat een tegenstelling is van bovengenoemde ego-emotie zal je kwellen tot je snapt waarom het ego er werkelijk is. Waarom karma bestaat en waar het echt voor bedoeld is. En toch het kan heel anders geplaatst worden dan je ooit hebt gedacht. Er kan een nieuwe manier van voelen ontstaan, altijd weer opnieuw. Want het het is jouw kracht die er ondervandaan mag komen!! Jouw kracht!!!

Go Lightworker go!! Be present, be in love with your authenticity and that of the world!

You may say I am a dreamer, but I am not the only one😉.

❤️

Geplaatst in: LIchtwerker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s