Het gevaar van kompassie

un-imposed

Velen gaan ervan uit dat Engelen en Heiligen verbonden zijn aan religie of cultuur, maar hun kracht ligt veel breder. Daar waar Engelen omschreven worden in heilige geschriften is het maar net wie deze geschriften heilig heeft genoemd en wie ze nu op dit moment heilig noemt. Op deze manier voelt het of de Engelen ver van ons verwijderd staan. Het lijkt alsof we ze enkel kunnen bereiken binnen een gevormd leiderschap binnen een religie. Maar dat is eigenlijk nog nooit zo geweest en zeker nu niet nu de Nieuwstijds-energie heerst.

Of het nu de islam, het christendom, de katholieke kerk of de joodse kerk is, in elk van deze geloofssystemen komen de Engelen voor. Wat Heiligen betreft, en dat zijn mensen die ooit op de aarde hebben geleefd, ligt het zo dat het eenvoudige mensen waren die in hun leven kozen om in hun kracht te staan en helder…

View original post 513 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s