Hoe ik me nu voel(in de Flow stappen met Eti het paard)-deel 1

De tweede week is voorbij en nog steeds hang ik mee in de flow. Deze keuze maakte ik 2 weken geleden omdat ik voelde dat ik dieper moest voelen wilde ik mijn boodschappen scherp houden en wilde ik dat die uit mijn authentieke zelf kwamen. Dit betekent volledig gaan vertrouwen dat je pad het juiste voor jou al kent.

 Eens je uit de collectieve hypnose van leugens stapt, waar je af en toe es in afdwaald en je voelt dat je wordt opgeslorpt erdoor, dan is het noodzakelijke om te luisteren naar je lichaamstaal. In mijn geval was ik  in conflict geraakt met mijn boodschappen die ik deel op Facebook. Ze waren leeg, leger en uiteindelijk leegst geworden. Dit terwijl ik al honger had gekregen naar nieuwe input. Noem het spirituele input if iets anders, ik wist dat ik vastberaden was naar groei. Naar het ontdoen van lagen die voor mij niet meer als mijn waarheid geldden. Ik was letterlijk uit mijn schoentjes gegroeid. Ik was weer zoekende. En toen kwam Eti weer op mijn pad.

Eti

Ik stond voor een opdracht om een paard te genezen en iets in mij weigerde het op de oude manier te doen. Ik wist dat er iets aangereikt zou worden want zo gebeurt dat altijd. Je krijgt dan tijdje even een moment waarin paniek of angst kan opsteken, maar ik ben zover dat ik weet dat ik ook binnen in mezelf datgene kan aansteken dat ‘flow’ heet. Het is een bewustzijn dat je op elk moment signalen ontvangt om je leven te leven ipv mee te draaien in de collectieve hypnose van rij-rots-ongeval. Ook al is iedereen nog zo geïndoctrineerd te zeggen: ‘maar wat doe je nu, zo moet je dat doen?’

Dus stond ik daar met Eti, een bijzonder paard dat mij al zoveel heeft geleerd over de werkelijkheid achter het menselijk brein. Iedereen had haar opgegeven en nu op dit moment waarop ik weer es het oude gedag zou zeggen, was ze er weer. Ik wist één ding en dat is dat ik haar niet zou teleurstellen. Dat kan je met dieren afspreken, mensen daarentegen zijn vaak te kort van geduld en vertrouwen om hen te laten weten dat er voor ‘alles’ een weg is.

Ik voelde me kwetsbaar maar diep verbonden met al wat leeft en dus richtte me op mijn contact met mijn engelen en deze van Eti. Ik zei aan mijn man dat ik geen behandeling zou uitvoeren zoals gebruikelijk. Hij is mijn tweelingziel en antwoordde me gelijk  dat ik een eigen methode zou voelen. Ik ging zitten met mijn gidsen en engelen en had het nieuws vernomen dat de paardeninstructor zou langskomen om te kijken naar mijn energetisch werk met paarden. Ik wist dat dat niet zou gebeuren, en een dag later werd de afspraak geannuleerd. Mijn man zei dat ik naar de stal toe moest, naar Eti.

Ik had geen plan dan dat van vertrouwen in mijn innerlijke kracht.

Op weg naar de stal riep ik mijn engelen en gidsen aan en deze van Eti. Toen de eigenaar Eti de bak in liet, zoals gewoonlijk onrustig en gehaast vloog ze de bak in. Bokkend en springend.

 En toen wist ik het! Ik wist dat ik haar moest spiegelen, niet zij mij, maar ik haar. Dat haar pijn in mij voelbaar zou zijn, en opeens was het duidelijk. Het was ondertussen Eti haar gewoonte om met mensen te communiceren via de spiegels die in de dressuurbak hangen. Zo kreeg ik de ingave om dat nu met haar te doen ipv. omgekeerd. Ik voelde precies wat ik moest doen om hartscontact met Eti te voelen en op te zetten. Wat voor haar een wereld open deed gaan.

Deel 2 volgt snel. Ik zal jullie meenemen tot de healing volledig plaats heeft gevonden.

Wat voorafging begin 2015 kan je hier lezen: https://un-imposed.com/2015/03/09/eti/

Liefs, michéle

Copyright foto: posters.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s