Dier vs. mens in het verwerkingsproces

Een dier spiegelt je en is dus egoloos.cavia Wel kan een dier een egodeel(energetisch) van een (overleden/dierbare) mens dragen ter waarde van jouw verwerking van dat deel met deze persoon. Het zijn dus helpers of gidsen. Krachtdieren genoemd.

mens
copyright bagageoptoneel.nl

Een mens, beter het ego van de mens dat komt voor je te staan kan een trigger of herkenning zijn ter waarde of herkenning van je nog te verwerken pijn. Of iemand die je pijn heeft gedaan(in alle richtingen van tijd) staat daadwerkelijk voor je.

Deze informatie heb ik ontvangen destijds tijdens mijn werk als dierfluisteraar.

Veel plezier met je huisdier of je gids, want dat is wat ze zijn. In de wilde natuur vind je vaak je krachtdieren. Let wel de communicatie is subtieler dan je denkt. Denk niet te veel, alles is simpeler dan je denkt dus!

Een vraag die je kan stellen aan je dierlijke gids:

”Lieve gids/krachtdier geef me een signaal, bedankt AartsEngel Ariël(AartsEngel van dier en natuur) of st Franciscus of ….(jouw ingave en waarmee je verbonden bent).”( Of maak deze zin naar een menselijke gids).

Laat los en doe wat anders. Stel jezelf verwachtingsloos open.

Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s