Volle maan met kerst

Je kan nog steeds gebruik maken van de volle maanenergie van afgelopen kerstdag. Deze meditatie zal je helpen:

Angel Light Heart Blog

santa-and-reindeer-in-front-of-moonHoe bijzonder, deze keer valt de volle maan van december op 25 december. Een kerstmaan dus! Hij volgt kort op de winterzonnewende van 21 december de winterzonnewende. Het goede nieuws is dus dat het licht nu langzaamaan weer terugkeert. Het donker is weer overwonnen. Tijd dus om het oude en dat wat je in het donker laat, los te laten zodat er ruimte komt voor nieuwe groeikracht.

Betekenis van de volle maan in december

De volle maan van de maand december heeft meerdere namen. Sommigen noemen het de Koude maan, omdat de maand december van oudsher de koudste is en de nachten lang en donker zijn, Nu is het dit jaar buitengewoon zacht weer, dus die naam gaat niet helemaal op. Hier op de blog zul je de volle maan van andere jaren herkennen als die van de Langste nacht genoemd, omdat de nachten lang zijn.

Op 25 december 2015 staat de maan…

View original post 650 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s