Helende tekst (20-12-15)

#AartEngel Gabriël  #AartEngel Chamuël

gabriel1

Het idee om helende teksten te schrijven is onstaan door mijn lieve schrijversgids AartsEngel Gabriël(Engel die helpt bij het communiceren en schrijven, het brengen van boodschappen).

In verbinding treden met alles wat leeft is in verbinding treden met de universele kracht dat al eeuwig(jaren, seconden,…) door je heen stroomt. Genegeerd, vergeten, verloren.

Tegenin alles wat ten koste gaat van deze mogelijkheid hebben we geleefd en overleefd. Millennia na millennia. De mens geworden, verschijnend in maar een fractie van zijn totale kracht, onecht. ‘Ja’-knikkend ‘omdat’.

De lineaire tijd komt nu snel los, de sluier van gevestigde energieën komt nu snel los en zal nu gauw volledig  worden opgeheven door velen van ons. De beleving hiervan is voor onze ogen bestemd. De waarheid van het nu en de kracht die we zijn is in ons allen aan het transmuteren. Transformerend wordt de aanzet van denken naar voelen een gegeven. Opdat ieder kan bepalen wie we elk uniek zijn! Elkaars unieke verbinding delend.

De Godin Isis bestuurt de golven van terreur al hebben we deze terreur zelf gecreëerd in de energieën over de eeuwen heen van angst en paniek, verraad, bedrog. Als karma onze vijand geworden. Deze Godin werkt samen vanuit haar zielebestaan met de nieuwetijdspolitiek wat zich momenteel achter de schermen vormt. Hier en nu komt ons geloof in wie we echt zijn als mensheid terug. We kunnen niet bang zijn, niet nu!

Uniek en gecentreerd is je ziel ! Wat jij denkt is goud waard, uit het nu maar! Te lang heb je jezelf verborgen gehouden.  Jij draagt universele liefde en kracht die reikt in alle richtingen van tijd. Jij bent ultra-dimensioneel, geboren om in meerder facetten van jezelf te leven. Elke zieledeel die je hebt weggegeven, achtergelaten in een toestaan van pijn mag je nu terughalen. 

Er is alleen het nu.

Mooi mens, sta op en wees. Meer hoef je niet te zijn…de inhoud volgt vanzelf. In deze richting verloopt het proces van levensdoel waarvoor je bent geboren!!

 

Copyright afbeelding kaart: uit Oracle cards Archangel Gabriël door Doreen Virtue.

2 gedachten over “Helende tekst (20-12-15) Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s