De waakhond van pijnlijke karma ben jij:( geef je op voor de healing)

Wees welkom op de FB-pagina die ik beheer:

Karmische pijn kan stoppen!(zelfhulpgroep):

https://www.facebook.com/groups/Karmische/

of

Ga onmiddellijk door om je op te geven voor de gratis healing:

Geef je op: https://un-imposed.com/contact/

 

Als het bij jou speelt zult je beslist herkennen dat er een afvlakking in jezelf bestaat waardoor jouw traumadelen die afgesplitst zijn niet zomaar aan de oppervlakte kunnen komen. Opdat jouw overlevingssysteem ervoor zorgt dat de pijn niet te pas en te onpas tot je door kan dringen. Het is daarom dat je ook alles en iedereen in je buurt afhoudt en je niet snapt waarom je moeite hebt met sociaal contact want die zorgt ervoor dat je vervolgens onaangekondigd kwetsbaar kan worden. En zo controleer je jezelf want anders kan je dat zelf verliezen binnen het contact met iemand die je vriend of vriendin aan het worden is. Of je gooit je onderdanig in de armen van een lover die jou het masker van je karma voorspiegelt. Of je neemt elke ongewenste energie van de ander aan daar waar het niet over karma gaat, want het werkt namelijk niet zo bij nieuwetijdskinderen. Ze zijn karmavrij, maar ze dragen energieën  die niet van hunzelf zijn. vrijheid1Sterker nog je hebt vaak een schild en zwaard in de hand of je gebruikt rechtvaardig geladen eerlijke woorden om iemand duidelijk te maken dat iets je pijn doet of dat de anders zich pijn laat doen, maar de ander lijkt je (nog)niet te snappen. Datzelfde doe je met de hele wereld want wat er zojuist geuit werd staat je niet aan. Enkel je wordt nog steeds boos of je zakt in en je doet er soms meer dan week over om te bekomen van die ene zijn of haar passage.

Op dit punt kom je als je nare ervaringen hebt gehad in je leven. Op dit punt kom je in contact met je inlevingssysteem die verder reikt dan elk proces die iemand je op dit moment voorhoudt. Op dit punt wordt je één met je AardeEngel zijn. Maar op dit punt heb je nog niet gekozen om de AardeEngel te worden zónder je gekwetste delen.

Maar op dit punt kan je besluiten het wél te doen!

 

 

Een nieuw besluit 

roos

”Ik wil heel zijn”

”Ik wil heel zijn met alle delen van mezelf”

”Ik wil heel zijn en kies voor de connectie met mijn Hogere Zelf”

”Mijn Hogere Zelf is een bron van al mijn informatie”

”Mijn Hogere Zelf laat ik toe”

”Mijn kwetsbare delen waren van mij ik verwelkom ze terug, zo zijn ze weer zuiver!”

”Ik ben een compleet mens en ik verlang naar mijn aardse bestaan(die ik nog niet snap)!”

”De aarde is volledig veilig voor mij”

”Ik besluit de aarde te verkennen”

”Ik besluit de aarde toe te laten”

” Ik besluit de aarde haar wijsheid te verbinden met mijn persoonlijke Hogere wijsheid”

”Ik ben dapper terwijl mijn zwaard in mijn koker rust”

” Ik voel haar kracht altijd doorheen AartsEngel Michaël’s vertrouwde aanwezigheid”

”AE Michaël leert me defensief assertief te zijn ipv agressief assertief”

”Ik vind op elk moment steun bij de groep ‘Karmische pijn…’ en vraag door als ik daartoe behoefte voel”

”Ik vind op elk moment steun bij mijn Hogere Zelf”

”Ik wordt op elk moment begeleid door (mijn) Engelen en al mijn andere gidsen”

”Ik besluit om me nooit meer alleen te voelen”

”Ik ben krachtig”

”Ik verdien hulp waarin gezonde kompassie en liefde me terugbrengt bij mezelf”

”Ik hou van mezelf”

”Ik hou van mezelf”

”Onvermoeid zelf-geven is de kracht van mijn schild en mijn zwaard”

 

Hierboven staan krachtige affirmaties die je nu helpen herinneren aan je kracht, aan je connectie met jezelf. Beloof jezelf no matter what, welke negatieve gedachte je ook maar toelaat die je zelfliefde belemmert, dat je deze zinnen gaat koesteren. Ze gaat herhalen en zal blijven herhalen. Straks ga ik nog een stap dieper om healing te brengen. Maar eerst wil ik graag even uitwijden naar de nieuwetijdsenergie en haar nieuwetijdskinderen en volwassen. Specifiek: de Indigo. Maar voel je je geen indigo dan eveneens kan je dit stuk lezen.

Indigo’s

Draag je indigo energie dan is het soms verwarrend waar je eerlijkheidsgevoel vandaan komt. Ik weet vele voorbeelden te beschrijven zijnde een indigo waarin ik gestuurd werd om direct  en eerlijk met iemand te zijn. Maar ook werd ik vaak direct en eerlijk uit boosheid afkomstig uit mijn traumadelen. Het goede nieuws is dat het een aflopend proces is naarmate je in het reine komt met je karmische ervaringen. Want bij indigo’s zit er veel karma, maar niet zomaar. Dat komt door de oude zielen die indigo’s zijn, maar dat komt tegelijkertijd door het feit dat indigo’s niet zelf karma bezitten, ze dragen enkel de ego-delen uit karmische ervaringen van (meerdere)anderen waarmee ze soms al zolang optrekken of tegenkomen.

Door voortdurend te werken met AartsEngel Michaël om de koordvorming te snijden die door deze contacten worden gevormd wordt je bevrijdt van de tegenkant van je dragend vermogen. Niet alleen contacten die je tegenkomt maar ook overleden zielen die je licht opzoeken en veel meer. Het is voor indigo’s een dagdagelijkse praktijkoefening om dit kort te doen. Al raad ik het iedereen aan. Maar stel nu dat je werd verkracht, verworpen, onderdrukt of anderzijds beschadigd, ook dat is geen straf dat op je geworpen werd omdat je bepaalde zaken nog moet uitwerken. Het is simpelweg niet van jou!! Dit zijn heftige voorbeelden van ego-overdracht waarbij anderen je indigo-licht hebben misbruikt terwille van zelfbehoud. Voor eigen belang. Een overdracht van karma door in het licht te baden van een prachtige Aarde-Engel als jij. Zo is het gevoel gekomen dat je iets meedraagt dat niet van jou is. Je kan dan wel op emotioneel vlak de pijn uit dergelijke toediening proberen te verwerken want in laatste gevallen heb je het wel zelf meegemaakt, maar het lukt je niet echt. Het kan ook niet, het is niet van jou. Je blijft er als het ware mee lopen zolang je niet de etherische koorden met de ego-delen van die ander(-en) snijdt. En daarbij wil ik je helpen!

Wat de paarden tonen

Dit zie ik bij mijn werk met de paarden. Ik kom, vanwege mijn eigen incest verleden, vanzelf terecht bij slachtoffers van dergelijke levensgebeurtenissen op zeer jonge leeftijd. Slachtoffers die nu volwassen zijn en al die tijd gezocht hebben naar rust. Ik herken onze energieën en ik herken zeker wanneer iemand reeds een AardeEngel is, zeer zekers wanneer iemand een indigo is of een ander nieuwetijdskind. Ik kom bij de mensen die er over praten maar ik kom bij hun dieren als ze er (nog)niet kunnen over praten. In dit laatste geval moet ik het volledig loslaten en zijn mijn bevindingen nog niet bedoeld om door te geven. Het feit dat ik het mag ontvangen via de paarden van eigenaren is uitermate krachtig en brengt vanzelf healing. De paarden leren mijn aan hoe ik hiermee verder moet en wat de volgende stap is voor diegenen die me in de eerste plaats heeft geroepen. Kortweg en wat er het meeste gebeurt is dat ik ga intuïtief over ga in de onderdanigheid waarin iemand nog vertoeft. Binnenkort komt er een verhaal aan van dergelijk ontmoeting tussen paard en eigenaar die ik mag publiceren en waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Zo kan ik anderen echt heel veel doorgeven vanuit de energie van dat ene prachtige paard. Omdat paarden enkel via intuïtie communiceren ben ik vrij van alle ego van buitenaf en als ik er ook maar enig deeltje ego erbij betrek laten ze me zien wanneer ik het niet snap. Dat tonen ze op een direct hoog indigo-gehalte, want ze werken graag samen met indigo’s.EBW47 Ze werken dus via datzelfde rechtvaardigheidsgevoel waar ik ‘u’ tegen zeg en waarvan ik me mag prijzen als indigo dat ik deze mag bezitten. Al is het niet altijd  eenvoudig om haar energie in de wereld uit te dragen, het goeie nieuws is dat ik er ondertussen wel ben van gaan genieten. Het voelt als dat ik aan de universiteit van het universum studeer, dat met vele soulmates nu reeds op aarde.

Healing

Omdat ik vele mensen tegenkom die nog onwetend zijn over hun werkelijke positie als nieuwetijdskind, -jongere of -volwassene werd ik geleid van onderstaande AartsEngelen om een healingspool te houden voor ieder die zich voelt aansluiten terwijl je dit leest.  Een healing dat zich richt op wat ik zojuist allemaal heb beschreven en alles wat daar kan bij aansluiten, maar vooral voor jouw situatie die je graag geheald wil krijgen of de situatie die je nu voelt niet meer te hoeven meedragen. Paardeneigenaren, nieuwetijdsmensen, hooggevoelige mensen en iedereen die graag healing wil ontvangen om de volgende stap te maken richting zijn of haar levensdoel.

Ik ga werken met AartsEngel Michaël, AE Uriël en AE Raphaël en wellicht zoals altijd de prachtige gidsen en Engelen die zich aandienen van iedereen die zich opgeeft. Ik zal de healing uitvoeren 1 week na datum van dit bericht. En wellicht herhalen in de toekomst. Je kan dus geheel anoniem deelnemen. Ik vraag enkel je voornaam en vraag als je iemand anders wilt toevoegen je dat dan overlegt met die ander. Je kan dan je voornaam opgeven via: https://un-imposed.com/contact/

Bij voldoende aanmeldingen zal ik in alle integriteit en anonimiteit algemeen verslag uitbrengen waardoor ik met je kan delen hoe de healing is verlopen. Wat er is gebeurd en wat de hulp is geweest vanuit het universum.

Elke mailinteractie wordt na de healing verwijderd bij un-imposed.

Loslaten,

waakhonden bevrijd,

op hun pad van

Licht en Liefde,

net als JIJ.

 

Michèle

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s