Karma bestaat niet

Karma is een gegeven waarvan haar herinnering zelfs niet in het verleden ligt. Het speelt zich nu af omdat het onze gedachtes zijn die in het nu levend gehouden worden. Bestaat het verleden dan wel? Het verleden is een gegeven dat we hebben leren te voelen door de lineaire tijd die we uitvonden. Maar als we weer in de flow leren komen van wie we zijn in het nu, zal het nu ook anders geladen worden. Anders beleefd worden. Dan ben je uit een programma gestapt!

Het zijn dus programma’s die doorheen onze energievelden lopen die vaak negatief geladen zijn waardoor we zoveel last hebben van karma. Programma’s die we zelf hebben gecreëerd en programma’s van buitenaf die een gevolg zijn van wat we hebben gecreëerd. ‘Zo en niet anders’’(bvb.) is hoe we elkaar geforceerd hebben in een stresvol leven dat eigenlijk niet bestaat; wat we leerden op school, hoe we besloten hebben een maatschappelijk systeem te bouwen en te volgen, enz…. Want er is alleen maar het nu, de rest is een perceptie. Het is een behoud van herinneringen die we vasthouden , maar het is ook een behoud van herinneringen die de reden vormen van het feit dat wij allemaal vastlopen. De eeuwige zoektocht naar balans dat maar niet lijkt te komen tenzij we haar steeds opnieuw uitvinden(iedere week herevalueren hoe we ons drukke schema op kantoor gaan handhaven), terwijl als we in het nu zouden leven dan zouden we daar geen last meer van hebben. We doen dingen die te gek voor woorden zijn. Maar er is nog veel meer.

Even een korte, maar belangrijke, tussenstap

Wetenschappers als Newton en Descartes hebben ons verteld hoe het zat, maar gelukkig kwam er vervolgens 200 jaar later Einstein die in zijn eentje aantoonde(misschien beter ‘inzag’) dat alles uit energie bestaat. De werkwijzen van Newton en Descartes hadden als realiteit dat alles volgens mechanische principes werkte en dus de mens weinig invloed had op het resultaat, en dat betreft nog steeds de manier waarop wij denken. Oorzaak en gevolg, de wet van karma. Hoewel er nu veel aan het veranderen is doorheen de transformatie die we in 2016(voor als we nog in tijd willen denken) nu verder gaan voelen. Ons menselijk bewustzijn begon aan te schuiven in 2012 vanwege belangrijke acties die bewuste mensen ondernamen in de vele jaren daarvoor. Raar maar waar, toch is het de mens die aan het roer staat van vallen of opstaan. Vallen we of staan we op? Alle hulp die we ontvangen(van bvb. moeder natuur) bemiddelt ons, echter het is aan ons om ons bewustzijn te verhogen in frequentie.

einstein-foolya
Do you y’all feel me now? If not I’ll laugh on..

Maar nu eerst terug naar Einstein. Ver weg van Descartes of Newton was de aard van de realiteit in Einstein’s kwantumfysica dat energie en materie zo fundamenteel verbonden zijn dat ze één en dezelfde zijn. Lichaam en geest werden één, doch we in vele industrieën zoals de gezondheidszorg nog niet durven invoelen wat kwantumfysica is en wat de betekenis werkelijk is van deze wetenschap voor lichaam en geest met al zijn bewustzijnslagen(lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel). Het is Descartes en Newton die we dus vooral nog hanteren in de medische zorg.

Alles, zowel de materie van onzichtbare elektronen(althans voor zover dat voor iemand nog onzichtbaar is als je je reeds intuitief sterk hebt ontwikkeld), heeft 2 kanten; wat men ziet is waar en wat men niet ziet is er ook waar. Hier ligt onmens veel informatie voor de genezing van aandoeningen en ziektes! Er wordt dus maar met 50% van ons zijn gewerkt als we ons energetisch bestaan niet meenemen. Of misschien meer, stel er wordt hierop wetenschappelijk onderzoek op gedaan. En misschien(hopelijk) is dat reeds uitgevoerd.

Maar om het effect ervan te kunnen ervaren moeten we de energie gaan ‘waarnemen’. Als voorbeeld neem ik even een arts, die zou de waarnemer kunnen zijn, maar ik zal je vragen om bij elke aandoening(ook verkoudheid) zelf waarnemer te zijn zolang onze gezondheidszorg nog niet volledig openstaat voor deze materie. Want de vraag is wat doet paracetamol eens het in al je bewustzijnslagen komt, de klassieke medische zorg is daar tot op heden nog niet heen gegaan.

Wordt je eigen waarnemer, sterker nog ontwikkel je je als je eigen waarnemer?

Als zender en ontvanger van wat jouw eigen lichaam en psyche je vertelt. Daar ga ik straks dieper op in. Deze kwantumfysica is dus veel groter dan we we denken, we mogen spreken van een kwantumuniversum dat dus slechts voortdurend wacht op een bewuste waarnemer(u of mij) om haar ontstaan te beïnvloeden en te gebruiken binnen ons vermogen om liefdevolle(voor ons complete zijn), intuïtieve en opbouwende keuzes te maken. Want we zijn maar al te bekend hier op aarde met besluiten nemen binnen destructieve keuzes. En ik denk zelfs niet aan onze laagste frequenties waar we in terecht gekomen zijn zoals het voeren van terreur…nee….ik denk enkel nog maar aan onze dagelijks sleur aan twijfels, schuldgevoelens, ongeduld,…

Wie deze potentiële mindfulle materie door onze geest weet te zeven en ons bewustzijn(die energie zelf is) te gebruiken om golven van energetische waarschijnlijkheden te laten samenvallen in ons collectief bewustzijn(na de val van Atlantis voor wie wil), kan gaan vaststellen hoe krachtig men is als mens. In plaats van ‘leren’ alleen zal het ‘voelen’ zich in een instant kunnen ontwikkelen en ons completeren in wie we authentiek zijn. Zoals nu het bewustzijn in een speed tempo verloopt als we kijken naar de keuze die we bvb. maken voor gezonde voeding, voor meer spiritualiteit vanuit het zelf, niet meer geconformeerd aan religie of extern leiderschap. Want in het zelf ligt alles wat we nodig hebben. Klinkt cliché voor de mens die de wetenschap van atomen en molecules éénzijdig heeft bestudeerd.

We zijn dus als mens natuurlijkerwijze geprogrammeerd om vanuit onze intuitie te werken, want het is de intuitie(rechterhersenhelft) die beroep doet op onze kennis en denkvermogen(linkerhersenhelft). Maar ze hoeft er niet voor uitgebuit te worden, ze kan ons geheel op eigen tempo voorzien van alles wat we nodig hebben. Je ‘manifesteert’ dus op dezelfde wijze bvb. je financiële ondersteuning in je leven. Hiervoor wil ik graag een andere dr. Einstein noemen, iemand van deze generatie. Zo iemand wordt een Lichtwerker genoemd, maw.; iemand die bewust is van het feit dat als je waarnemer bent je via energie kan communiceren, op wat voor vlak dan ook, tenminste als je daarvoor je rechterhersenhelft enigzins hebt ontwikkeld waardoor je kennis een geheel andere gebruiksaanwijziging kent.

Nochtans is het zo, eens je je eenmaal verbind(je waarneemt) met de subtiele wereld van energie je snel merkt dat onze aardse dimensie zich daarin herkent. Onze natuur is daar op voorzien. Maar de herkenning die we hebben vastgehouden omdat we andere zaken voorop gingen stellen op een bepaald moment heeft veel veranderd in wie we werkelijk en authentiek zijn. Dat kun je de val van de mensheid noemen. Waar dat ook is gebeurd; Atlantis of elders,…of tergelijktijd op diverse plaatsen, dat laat ik nu even over aan jouw intuitie. Want het is wel een feit dat jouw intuitie niet zonder de mijne kan, dat we elkaar altijd aanvullen en er dus nooit nood is aan gehaast. Dat de wereld niet verhongerd omdat er tekorten zijn, er is echter genoeg voor iedereen(heffen we regeringen en politiek op dan is er nog alleen maar wat we zijn geschonken), tenminste als je gelooft dat jij nooit in een systeem hebt gepast maar je eigen systeem van overvloed bent. Hebben we dan niet genoeg aan de rijke informatie van onszelf? De vraag is waarvoor gebruiken we haar? Vernietiging of verbinding?

De reden waarom bvb. Aboriginals(zoook de Indianen) nu in de problemen vertoeven heeft hier alles mee te maken.

En ik neem dit als voorbeeld omdat ze mij al zoveel hebben geleerd over onze ultradimensionaliteit die we als mens kunnen bevatten als we daar voor openstaan. Toen ik op de rode grond van hun woestijn in de Outback liep kon ik ze niet meer loslaten. Ik was gefascineerd door ze, tot vervelends toe van mijn man die alleen nog maar mijn zoektocht aanhoorde over mijn voortdurende fascinatie voor ze. ‘Wie is de aboriginal?’; was het zinnetje dat voortdurend in mijn hoofd speelde.

En toen hield het op, het werd een innerlijke kwestie en ik zag aan de ene kant de verprutsing van een ‘andere’ constitutie(die van de Aboriginals) door de westerse mens(al is de westerse mens in mijn beleving een rijke cocktail van prachtige dimensies) en ik stond stil bij hun etherische kennis en dat van de dreamtime tekeningen(hun specifieke pointillisme). Ondertussen waren het individuen geworden die dronken op staat lopen, een ander soort mensen die door onze ‘’beschaving’’ gedomineerd werden. Overal werd gevraagd bij benzinepompen om ze geen sneufmateriaal te geven noch alcohol. Toen ik afgelopen week een australische sprak zei ze: ‘stel je gooit ons stokken toe dan weten wij ook niet wat we ermee moeten…laatstaan dat zij met geld omkunnen, het werkt niet deze mensen zijn anders en hebben het niet in hun om ooit met geld om te kunnen, het is de australiër nog niet gelukt’. In Australie vertoeven deze mensen in kampen en maar heel af en toe ontwikkelen er zich mensen door naar de westerse maatschappij, maar onze maatschappij blijf voor hun eentje zonder voldoende herkenning van waarden en normen uit hun afkomst. Gelukkig gebeuren er ook goeie dingen; ze kunnen dus niet meer zomaar terug in deze modus van herkenning van hun authenticiteit en afkomst, enkel wanneer zij weer via een opbouwende ommekeer in hun authentieke energiesysteem komen. Ze kunnen zich dezer dagen weer heraansluiten op hun schilderwerk vanuit de dreamtime waarin nog enkele oude wijzen vertoeven die jongere mannen, vrouwen en kinderen de techniek weer laten voelen. Of er dat ook maar één australiër bewust weet wat dat dan betekent weet ik niet. Het zal wel hoop ik dan. Hun dreamtime die tijdloos is, maar hartstikke ultradimensioneel. Eentje die ook ik mocht ontdekken via de werken die ik aan ze kocht.

Een tijdje terug maakte  een vriendin, waarvan haar vader zelf nog steeds een surinaams(indonesisch) sjamaan is, me attent op iets bijzonders. Ze behandelt mij al langere tijd volgens hun Pitjit massage en opeens vroeg ze me vanuit haar waarnemingen of ik zelf soms aboriginal tekeningen bezit. Dat beaamde ik en tegelijkertijd(synchroniteit) wist ik wat me stond te doen. Ik heb deze tekeningen al jaren en heb daar eerder nooit over nagedacht. Maar eenmaal thuis gekomen pakte ik ze weer op en herinnerde ik me dat ik vroeger als kind hologrammen kon lezen. 3-dimensionele tekeningen. En ik was niet alleen, want we zijn deze waarnemer allemaal gegeven, het 3de oog. Ik kreeg intuïtief door dat ik de tekeningen op dezelfde manier moest lezen als de hologrammen(via een gestaar laat je het object dichter komen en je herhaalt het tot je brain erbij kan wat jij vraagt dat het moet zien). Jawel ik ging door een Engelenpoort die mij de geheimen liet zien van dit prachtige volk. De wereld van de ultradimensionaliteit drong volledig tot me door en ik wist wat de oude wijzen wisten. Ik kan haast niet overbrengen waarheen me dat bracht, maar je kan het vergelijken met de computerbegeleide spellen die je mits een 3D-bril op te zetten je binnenleiden in een andere wereld waarin je lijkt zwaartekrachtvrij deel te nemen.

Dimensies

Nog een stapje verder. Ga je nog met me mee?

Om te kunnen begrijpen dat Einstein een bewustzijn moest hebben gehad als de arboriginal mens of wat voor mens dan ook die hier heeft geleefd uit een andere dimensie schrijf ik even het volgende.Hedendaags is Einstein nog steeds een vreemde eend. Waar heeft hij eigenlijk zijn kennis vandaan? Omdat hij via energie communiceerde?

Als we ‘het nu’ inschakelen kunnen we zeggen ’de mens die hier leeft’. Want geen ziel is overleden noch morsdood(overleden: is eigenlijk een werkwoord om duidelijk te maken dat de actie is gebeurd om als ziel uit het lichaam te gaan, maar de ziel gaat echter niet in het verleden gaan staan, die blijft lekker leven in zijn of haar zielsbestaan). Het is enkel op onze aarde dat de energie vorm aanneemt(de mens in een lichaam treedt) omdat dit nu juist de eigenschap is die de planeet aarde ons kan geven. We zien hier ook nog veel meer mooie ontwikkelde materie zoals bomen, oceanen,… Je kan hier stellen, in tegendeel tot andere planeten, dat de zichtbare mens van hier op onze planeet daarom niet in materie hoeft te leven om er toch te leven of er af en toe te komen leven. De bekende verhalen van mensen die dierbaar overledenen als ziel herontmoeten zijner veelvuldig. De mens heeft nog maar korte tijd nodig te leven in de huidige dimensie(3de dimensie waar alles zichtbaar is) om zichtzelf te healen. We zijn al hoger aan het vibreren dus. Het is door in zo’n lichaam(te zien via de aanwezige materie) te treden dat de mens dus ook echt kan healen; dat is de meest belangrijke reden waarom de mens hier op aarde leeft en waarom je als babyziel hebt gekozen voor moeder aarde. Je kan, door in materie te zijn, vaststellen wat je te doen staat; om te besluiten invloed te hebben over dat wat je hebt geleefd, dusdanig ver weg te komen van de vallen waarin de mensheid is in gaan geloven als onderdeel van hun collectief bewustzijn. Dus doorheen je individuele zijn te leven; maw. gewoon te zijn. Je voelt dat vandaag de dag er meer en meer gericht wordt op ‘wat denk je/voel jij?’. Je voelt op dit moment in het collectieve veld dat iedereen zich nu stort op wie hij of zij is, daarvoor is er een hogere dimensie(4de dimensie) nodig met een andere frequentie aan energie-dichtheid. Deze 4de dimensie schenkt mogelijkheden voor de mens die antwoorden wilt op levensvragen, en deze zijn niet meer te vinden binnen de energie van de 3de dimensie. Deze 3de dimensie is aan het opgaan in de energetische materie, wat ascentie wordt genoemd. Voor wie wil; verlichting. Hé hé zo’n rare term is het toch nog niet! In wat voor dimensie ook, iedereen kan elkaar gewoon ontmoeten wederom in het nu. Je voelt enkel dat zus of zo(die of diegene) niet meer bij je past en het is belangrijk geworden om vrienden, familie en kennissen soms te moeten laten gaan willen we groeien in ons bewustzijn en een andere dimensie aannemen. Het gebeurt, je kan daar zelf niks aan doen, dat heeft te maken met jouw ziele-inhoud; jouw wijsheid, jouw ascentie. Zo is er nu ook al een 5de dimensie die onze aarde heeft bereikt, en ook een 6de dimensie en 7de dimensie. We gaan dus via de energie van deze dimensies interacties aan met anderen om elk onze levensvragen te gaan beantwoorden om verder keuzes te maken die ons helpen om hoger te trillen in ons bewustzijn(ascentie/verlichting). Helder te leren voelen, weten, zien, horen,… wat ook helderwetendheid, helderziendheid of heldervoelendheid,…enz. wordt genoemd. Een fenomeen weggelegd voor ons allen!!! Niet voor een bepaalde speciale goeroe enz…nee leiderschap kent een gehele andere definitie; mnv dat van de leider zijn in je eigen bos.

Want het is echter niet op de manier waarop het nu nog gaat, via oude geloftes en beloftes die we afgelegd hebben aan anderen die ons op deze manier overheersen of domineren in alle richtingen van tijd(‘vorige levens’ als we lineair denken). Ik noem het met de NU-factor: ‘andere levens’!

Daarom zal ik blijven herhalen hoe krachtig jij wel bent als mens. Deze kracht helpt je om systemen(hoe klein ook maar met gevolgen op het grotere; alles begint bij jezelf) te veranderen, te transformeren…niet door voor één of ander systeem te gaan werken in een job die je ver van je gevoel en je passie af brengt. Dit kunnen we doen door elkaar(voor wie reeds enigszins openstaat hiervoor) te helpen ervaren en waarnemen van deze energetische materie waaruit we zijn opgebouwd. Er zijn gelukkig reeds voldoende onzelfzuchtige lichtwerkers die hiermee op pad zijn gegaan doorheen het geven van lezingen en workshops over deze materie en deze ook gebruiken binnen hun eigen praktijk als bvb. energetisch therapeut. Zowel in en buiten de gezondheidszorg. Er is hierbij nog één probleem, met name het massale verzekeringsysteem die mensen zijn aangegaan die hun enkel toegang heeft tot Descartes en Newton’s systeem van afgescheidenheid van lichaam en ziel. Het probleem dat mensen dus deze lichtwerkers niet willen betalen omdat deze healers geen toegang krijgen van de overheid tot verzekeringsvergoedingen. Dit is dus enerzijds een oproep aan lichtwerkers om mensen daarop aan te spreken; hun gedrag om alles gratis te krijgen niet te tolereren. Al zijn we op weg om zonder geld te gaan leven als ik even praat vanuit mijn visioenen. Lichtwerker voel hier goed in wat voor jou de bedoeling is! Onthou dat geld soms nog nodig is omdat geld ook energie bevat en een doorgeefkanaal is die ook van hoge waarde kan zijn. Dit is werken met een compleet andere intentie dan dat het een lustvoorwerp is.

Eens in een zielelichaam is de mens(met enige uitzonderingen zoals na auto-ongeval,…) volledig heel. In vrede en ver weg van de nood om nog enigzins ook maar healing nodig te hebben. Men dus ook niet meer hoeft verzekerd te zijn😉. Het is het dematerialisatieproces dat intreedt als we sterven, en de staat van zijn wordt hervat in energie waarin een overleden ziel zijn of haar karmisch proces eventueel verder zet als deze nog niet volledig opgelost was. Maar alles blijft in het nu, want er is alleen het nu. Alles leeft dus tergelijkertijd, ieder in zijn of haar dimensie. Net zoals je op de wereldbol de noordzee hebt die tergelijkertijd bestaat naast de atlantische oceaan, enkel hebben wij er tijdzones tussenin geplaatst. Dus stel je voor; is het niet daardoor dat we niet makkelijk controle kunnen loslaten? We zijn tenslotte maar al te vaak energetisch gekoppeld(gewend) om onszelf en ons leven in vakjes te delen. Daarentegen is het dus ook niet raar om af te reizen in ons zielebewustzijn tussen verschillende dimensies en dus  buitenaards te zijn of te communiceren met buitenaardse bewustzijnslagen(want in zo’n dreamtime ben je niet hier, enkel je lichaam ligt lekker te ronken in je bed). We zijn ultradimensionele wezens. Dus bedankt Einstein voor het delen van je wijsheid. Dat is hoe wij het ook zullen doorgeven!

Nieuwe conclusie

Karma is enkel zichtbaar hier op aarde, of ik moet zeggen ‘voelbaar’, omdat we deze tijdens welke val van waarheid dan ook als waarheid hebben aangenomen. En momenteel nemen wij hier op aarde nog steeds aan dat wij beheerst worden door een economisch systeem. Het ergste is dat we daar veelal nog geen bewustzijn van hebben. Hier op aarde zien we geleidelijk in(zeker de mensen die aansluiten bij de energie van de 5de dimensie)dat we op elk moment dus 2 zaken kunnen kiezen omtrent karma:

  1. De eerste is dus dat je in de lineaire tijd blijft leven en je je karma in herinnering blijft dragen uit tijden met systemen waarin je bent gaan geloven en daar de oorzaken verder van toelaat.
  2. Ten tweede(als je het mij vraagt wel degelijk de bedoeling) is dat we ‘kiezen’ voor genezing en in het nu stappen om een geheel ander proces in te gaan dan wat we altijd hebben geloofd; ziek of gezond?

Onstaan van dit artikel:

Het zijn de momenten van inspiratie die me voldoende doordrongen dat mijn gedachtes hetzelfde waren als dat van mijn man. Mijn soulmate, mijn tweelingziel.

Maar het was ook het moment dat een zogezegde vriendin me wou overheersen met haar kennis, zich voordeed als een lichtwerker terwijl tegelijker de tegenkracht aan het bedenken was om mij te doen geloven dat ik niet in ogen keek van karma.

Het gebeurde tergelijkertijd en ik had het door.

Van karma naar ‘K’racht,

Michèle

Met dank aan Dr. Joe Dispenza voor zijn veelbetekende inspiratie in:‘’Overstijg jezelf’’(boek): citaten over theorie van Descartes/Newton/Einstein

Copyright afbeeldingen:

Een gedachte over “Karma bestaat niet Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s