Deel 1: Verslag healing met Engelen en paarden

 

Healing met Engelen en paarden

DEEL 1 

Gezien de vele aanmeldingen, waarvoor ik me ontzettend dankbaar voel, heb ik reeds de eerste helende boodschappen doorgekregen. De andere laten nog op zich wachten en dat respecteer ik want het is niet de bedoeling om voorbij de goddellijke timing te voelen, we kunnen enkel voelen in het nu.

 

Beste Engelen en gidsen van iedereen,

Grote witte Unicorn,

AartEngelen Ariël en Uriël,…Michaël, Azraël,

brengers van Licht en Liefde op deze plek en moment van healing.

 

kom erbij…help ons healen in alles wat we op dit moment nodig hebben om onze volgende stap van doorstroming te voelen en te zetten. Hierbij ons volledig te ontdoen van alle onnodige verbindingen in alle richtingen van tijd.

 

Bedankt!

 


 

Onderstaande boodschappen zijn anoniem, toch zal je de boodschap die voor jou bedoeld is voelen en zal je de juiste boodschap lezen:

Grote witte Unicorn, neem nu alle zorgen bij ieder weg, te staan voor ieder tergelijkertijd. Lichtwezens van vele aard; geliefde overledenen(voor zover diegene opnieuw met jou verbind), Engelen, unicorns, draken,…kunnen afgezien van elke vorm van religie bij ieder op hetzelfde moment zijn…en dat is hoe wij zijn als we ons niet in een lichaam bevinden.

 

Deze boodschap van één van mijn eigen gidsen aan iedereen in de healingpool: ‘’Geloof dieper dan voorheen en zo zal het zijn”

 

  • Aan:

 

‘’Jij bent al vrij; nu nog diegene voor wie je gaat! Mag zij vrijkomen en voelen dat haar pad mooi is! Jij bent er om haar te tonen dat jouw rust is als dat van een zee-arend(jouw krachtdier op dit moment die je wilt helpen bij deze situatie). Gefocust en geduldig. Samen één! Vertrouw!

 

  • Aan:

 

Het leven valt je niet mee nu je je nog steeds geeft aan anderen. Doe een retraite en kom in je eigen wereld door verbinding te maken met anderen die je de weg wijzen naar jezelf. Je vrij laten voelen. Je durft het niet, maar je kan het wel.

 

  • Aan:

 

2de chakra genezen

 

  • Aan:

 

Breek los. Gevangenschap. Hart open durven zetten voor wat jou tegenstrijdig lijkt.

 

  • Aan:

 

Schuldgevoel tav. timing rondom je Lichtwerk, verkoudheid weg. Gevoel bij flow je laten bevrijden, voelen hoe dat moet en voelt.

 

  • Aan:

 

Je wist dit nog niet, maar vertoef dicht bij de zee, zoveel als mogelijk. Het dragen van kobaltblauw zal je geest verruimen en sterken.

 

  • Aan:

 

Kom uit je wolk, erop blijven zitten brengt je al jaren niks. Je kan je nu echt veilig gaan voelen op aarde, het is de juiste tijd om uit je Aarde-Engel zijn te stappen en deze te vieren op aarde. Je zult medewerking krijgen van de Nieuwetijds-energie.

 

  • Aan:

 

Mensen blijven je herhalen hoe verder, maar je weigert een beslissing te nemen. Het vermoeid je en je kijkt toe hoe je anderen vermoeid. Je leeft met heel weinig zelfvertrouwen en je verwacht dat de buitenwereld het voor je gaat doen. Sterker nog je signaliseert verkeerde signalen van buitenaf die alleen maar bedriegen. De ander is ondertussen alweer opgestapt je laat toe dat dat je pijn doet.

 

 

deel 2 volgt.

 

Engelengroet,

Michèle

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s