Karma uitwerken of karma gedag zeggen?

Neem ook es een kijkje in de fb-groep die ik beheer:

‘Karmische pijn kan stoppen(zelfhulpgroep)’https://www.facebook.com/groups/Karmische/

Na alle keren dat mijn ziel(ik dus)de keuze maakte om karma uit te werken belandde ik in een probleemgericht proces. En daar zaten ook oplossingen in, maar de duur van hartzeer was onnodig lang. Hoewel ik op het gewenste punt van mijn leven ben gekomen door juist destijds de flow van destructiviteit te volgen(het ging vanzelf). Maar het kan dus beter oplossingsgericht.

Nu zeg ik: wegwezen van alles wat niet goed voelt want dat heb je al een keer gehad. Karmische pijn zijn gevoelens die heel veel healing bevatten en het is de bedoeling dat we deze informatie ophalen, maar we moeten in kwestie niks meer met de personen die deze informatie lijken te brengen. Dat is enkel de illusie van de tegenkracht(het verleden is reeds geleefd), kortweg omdat tegenkracht de beschermer is van het Licht. Gedragen door Engelen. Te vergelijken in de yoga met yin en yang bewegingen. karma1Het Licht manifesteert op vleugelen van Isis, Hathor en vele andere dragers van het Licht die hebben getoond om de tegenkracht te gebruiken voor groei; er mee te leren zien, gezien er geen Licht is zonder duisternis. Hou het erbij dat het een bril is dat je moet kunnen op en af zetten om je wijsheid te versterken. Het te accepteren als een waardige kracht in ons universum. Zoals vuur verschoont, en toch is het vuur. Maar uiteindeljk zul je em niet meer nodig hebben.

Dit is de taak van karma. Om je dichter bij je eigen Licht te brengen. En je zult nooit weten wat het inhoudt, het is het beleven en toelaten. Deeltje per deeltje van jezelf zul je ervaren, daarin zul je alles voelen wat je levensdoel wil zijn. Zijn in het nu is de actie die je voert. Laat los zodanig het kan!!

Liefs,

Michèle

copyright foto: http://decodedlove.tumblr.com

Geplaatst in: Inzicht, Karma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s