Nieuwsbrief Therapeutenlijst(dd.28 jan ’16)

Even peilen:

Ik ging even zitten met mijn gidsen en Engelen en vroeg ze wat nu de bedoeling verder is met de Therapeutenlijst (https://un-imposed.com/?s=therapeutenlijst). Ik had ze gevraagd om een oplossing en support zodanig ik deze verder kan af werken met de grootste zorg en professionaliteit.

Het resultaat was dat mijn wens verhoord is en er hulp komt. En deze is voor mij inderdaad al half in zicht. Ik vertrouw erop dat alles verder de nodige ondersteuning krijgt. Ik kijk uit naar de volgende meeting die hiervoor binnenkort zullen plaatsvinden.

Depressie Release Traject(DRT):

De Therapeutenlijst is de drager van het Depressie Release Traject en al laat de support om deze af te werken nog even op zich wachten toch hebben zich de diverse onderdelen van het DRT zich al aangedragen.

Zoals deze van paardencoaching/healing. Ik ben druk bezig met brainstormen rondom de begeleiding met paarden voor de doelgroep psychiatrie(kinderen en volwassenen). Momenteel mag ik mooie mensen spreken die in de toekomst mogelijks hun aandeel zullen inbrengen als therapeut/coach rondom dit werk. Het proces is gaande.

Dus het werkt eerder omgekeerd, eerst de invulling dan de Therapeutenlijst. Dat is nu typisch het universum hé! We hoeven dus niet te klagen dat we geen dingen aangedragen krijgen, wel is de nood aan de man(mens) om te durven accepteren dat we nu eenmaal geen doelstelling meer hebben binnen één of andere vorm van lineaire tijd. Dus omgekeerd te gaan voor ons levensdoel, en niet meer zoals we dat altijd deden hier op aarde. Volop in de Nieuwe Tijd, vanuit, in mijn geval, mijn indigo-zijn. Voor mezelf is deze manier van werken helemaal niet nieuw. Wel is het nieuw dat ik het bewustzijn ervan uit mag dragen om tot een hoger niveau van healing te komen.

expertise delen

Tot in de volgende nieuwsbrief,

Michèle

www.un-imposed.com

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Depressie Release Traject, New Age Psychiatry, Nieuwe Tijd, Nieuwetijdskinderen, Nieuwsbrief Therapeutenlijst, Paarden, Paardenfluisteraar, Psychiatrie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuwsbrief Therapeutenlijst(dd.28 jan ’16)

 1. Hoi lieverd,

  Wat een mooi werk doe je.

  Ik ga binnenkort met coaching aan de slag, waarbij ik mijn spirituele werk en engelenwerk combineer. Zoals ik ook bij jou heb gedaan die ene keer, maar dan meer in skype en e-trajecten. Is dat iets voor op de therapeutenlijst?

  Ben je verder op de hoogte van het Centrum voor Integrale Therapie. Volgens mij zitten ze in Groningen en doen ze onderzoek, al is het wel wat beperkt omdat het evidence based moet blijven.

  Veel liefs Cathelijne

 2. qmichele1 zegt:

  Ha lieve Cathelijne,

  Fijn van je te horen en dank voor het doorgeven van het Centrum voor IT. Ik heb deze idd al bekeken en trek dezelfde conclusie. Heb ze om die reden nog niet benaderd hoewel ik natuurlijk wel de overgang of verbinding wil maken van klassieke psychiatrie naar New Age Psychiatry. Gezien het momentele verloop van energieshift’s binnen de dimensies. Dus deze is nog in beraad.

  Hoe ik te werk ga in het linken van therapeuten aan de Therapeutenlijst is via een format die ik eerst opstuur naar waardoor je als therapeut een beter zich krijgt in wat de doelstelling is van de TL en hoe een praktijk verbonden wordt aan de TL.

  Ik ben uitermate te spreken van jouw expertise en hoe je dat neerzet. Je hebt een ideale combi door de enerzijds je kennis en je voelen. En niet te vergeten je ervaring binnen psychiatrie als psychotherapeut.

  Ik hoor van je,
  Engelenliefs,
  Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s