Deel 2: Ontvang! (Verslag Healing met Engelen en paarden)

Healing met Engelen en paarden

DEEL 2 : Duidelijke boodschap: ONTVANG!

witttepaarden

Gezien de vele aanmeldingen, waarvoor ik me ontzettend dankbaar voel, heb ik reeds de eerste helende boodschappen doorgegeven in deel 1. Deze heb ik eerder gepubliceerd op deze blog. Deel 2 liet wat langer op zich wachten en dat respecteer ik want het is niet de bedoeling om voorbij de goddellijke timing te voelen, we kunnen enkel voelen in het nu.


 

Beste Engelen en gidsen van iedereen,

Grote witte Unicorn,

AartEngelen Ariël en Uriël,…Michaël, Azraël,

brengers van Licht en Liefde op deze plek en moment van healing.

kom erbij…help ons healen in alles wat we op dit moment nodig hebben om onze volgende stap van doorstroming te voelen en te zetten. Hierbij ons volledig te ontdoen van alle onnodige verbindingen in alle richtingen van tijd.

Grote witte Unicorn, neem nu alle zorgen bij ieder weg, te staan voor ieder tergelijkertijd.

(Lichtwezens van vele aard; geliefde overledenen(voor zover diegene opnieuw met jou verbindt), Engelen, unicorns, draken,…kunnen afgezien van elke vorm van religie bij ieder op hetzelfde moment zijn…en dat is hoe wij zijn als we ons niet in een lichaam bevinden).

Deze boodschap kwam hier als eentje van mijn eigen gidsen aan iedereen in de healingpool: ‘’Geloof dieper dan voorheen en zo zal het zijn”

Bedankt!


 

In deel 2 van de healing, voor de resterende deelnemers, heb ik een duidelijk en helder inzicht mogen ontvangen over de kracht en intensiteit die deel 1 heeft betekend in het kader van healing met Engelen en paarden(unicorns). Dusdanig dat ikzelf ook even moest wennen aan het idee dat het rimpeleffect van deel 1 dus zijn werk deed voor iedereen anders aanwezig. Zo ook de zielen in Licht-energie(ev. dierbaar overledenen) die zich aandroegen, net als iedereen die nog aan bod moest komen.

En zo is dat gebeurd!!

 

 

Engelengroet,

Michèle

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Deel 2: Ontvang! (Verslag Healing met Engelen en paarden)

  1. Jo zegt:

    Paarden hebben zich in de laatste jaren almaar meer op de voorgrond geplaatst als mijn leermeesters. Sommige momenten al eens een beetje hardhandiger dan andere keren. Zoals laatst toen ik een beet in mijn oog kreeg omdat ik weigerde in te zien dat bepaalde destructieve (voor mij dan althans) relaties moest afbreken. Of toen jij, Michèle, een beet in je nek kreeg terwijl je mij bij hen spiegelde omdat ik niet durf op te komen voor de dingen waarin ik geloof, waar ik voor sta. Het is me nu allemaal zeer duidelijk geworden. Wat is mijn levensdoel? Welke stappen moet ik hiertoe ondernemen? Welke relaties die me niet langer dienen en/of misschien zelfs nooit gediend hebben, zal ik uit mijn leven bannen? Kristalhelder zijn de inzichten als de bergkristallen drakenschedel, waarvan ik onlangs de hoeder ben mogen worden. Sta in je eigen kracht! Ga ervoor, zonder aarzelen of omkijken! Geloof in je Goddelijke plan! Maar vooral ook de aanvaarding – nee, de erkenning en het stille meegaan in (zoals in: naar de buitenwereld toe vind ik dit nog altijd zweverig en bizar maar ergens diep vanbinnen ontwaakt er iets in me) van mijn spirituele pad en de bijhorende naturopatische behandelingen, die ik op hem uitvoer, van mijn allerliefste man.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s