Roddelen; wat doe jij?

 

roddelen

Eén van de schadelijkste energieën voor ons collectief bestaan is roddel-energie. Het boomerang-effect krijg je er gratis bij als je je er aan begeeft. Deze energie is bijna net zo schadelijk als de energie wat vrijkomt door gebrek aan Zelfliefde of de energie dat ervoor zorgt dat jij niet meer geloofd dat je van alles kan zelf genezen als je maar gelooft dat er andere manieren zijn dan dat je altijd hebt gehanteerd. Om dit te verwezenlijken is het belangrijk om drastische veranderen te maken, nog veel dichterbij het Zelf en Zelfliefde dan ooit is geweest. Als je roddelt dan heb je jezelf niet genoeg lief waardoor je de ander vasthoudt in onvergiffenis. Je loopt er dagen mee rond en je bereikt niks. Want vergeven doe je door jezelf te ontslaan van de verwachtingen die je hebt van de ander. Of het nu je beste vriend, je moeder, je schoonvader of je leraar is, het zal pas verschuiven als jij er de energie voor laat passeren die je misschien al heel lang meedraagt in wrok.

Onlangs geraakte ik in gesprek met iemand die bij mijn thuis langskwam en die persoon kende iemand die ik ook ken. En hopsa daar ging alle energie van jaloezie. Ikzelf had geen mening over die persoon in kwestie die we beiden kenden, maar dat beviel diegene niet. Ik zei; ‘ik voel dat het pijn doet als je praat over haar’. Toen viel er een ontkenning in ons gesprek en ik voelde alleen nog maar de pijn bij hem. Ik voelde dat ik verder niks meer hoefde te doen dan dat wat ik zonet had gezegd. Bij deze werd het collectieve veld bevoorraad van positiviteit, maar werd hierdoor ook zijn energie omgezet naar positieve energie. Hoe ging dat in zijn werk?

Ik vroeg de Engelen om hem bij te staan. Zo vertelde hij over zijn kat die suikerziekte had en dat ook hijzelf dat had en net ook nog een medische ingreep achter de rug had. Dus hield ik mijn mond over wat zijn paard me liet voelen. Ik besloot dat AartsEngel Michaël dit het beste zou kunnen beslissen en ik groette hem gedag in het teken van kompassie en mededogen en gaf hem over aan AE Michaël. Dit gebeurde door gewoon te zijn met mijn Engelen en zijn Beschermengelen. Volledig in de kracht van presence-healing. Mindfulle energie-overdracht. Het is dus veel simpeler dan het lijkt als je mensen wilt helpen, je hoeft ze niet een berg aan aandacht te geven waardoor je zelf in het gedrang komt!

Zo werd de energie van roddel begeleid in energie van mogelijkheden en dat gebeurt wanneer iemand deze actie beslist te laten gebeuren om het tij te keren!! Zowel jij als ik zijn daar volledig toe geëquipeerd. Maar veelal is dat niet het geval dat daaraan wordt gedacht en gaat alle onvrede de kosmos in. Kan je je indenken hoe oorlogswrok onze mondiale samenleving beschadigd? Het is als wat een sigaret onze longen, maar ook ons gehele lijf tergelijkertijd aandoet.

Als roddel belangrijk wordt en het staat voor je neus zou ik voorstellen om het gesprek energetisch te keren. Of de Engelen(of waar jij mee verbonden bent) aan te roepen of zelf je communicatie skills aan te snijden en gesprekken te spiegelen. Meestal is humor een ijsbreker.

Je bent dus krachtig genoeg om een begin te maken aan ons collectief welzijn…MAAR doe het niet in overmate van kompassie door uit jezelf te treden en je eigen energie ervoor uit te lenen. zelfliefde2Dan ben je uiterst verkeerd bezig! De wereld is er niet om binnen te dringen in jouw persoonlijke energie, jij bent er om de wereld te inspireren door uitermate liefdevol assertief te leren zijn en altijd te kiezen voor de doorstroom bij jezelf en de ander. Het liefst bij jezelf als je voelt dat je op een moment iemand niet kan helpen. Want het mag nooit als een verplichting voelen, in dit geval stel je het uit of laat je het weer los tot er een ander moment aankomt.

In zelfliefde,

Michèle

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s