Schrijvers delen visie: oproep aan schrijvers

Ben jij ook schrijver en heb je soms het gevoel dat je wou dat je met andere schrijvers je visie kon doorspreken?

Dit zonder dat jouw visie op de proef gesteld wordt maar het helemaal de bedoeling is om elkaar aan te vullen in wat goed is voor ons collectief bestaan als mens in al haar verbindingen?

Vind je het fijn om samen te schrijven aan een boek waarin ieder zijn of haar inzichten plaatst waardoor de essentie van spiritualiteit ineens duidelijk wordt op wereldniveau?

writersgroup.JPG

Fijn dat je sowieso mijn blog hebt gevonden. Ik ben zelf schrijver van dit blog, maar ben ook bezig aan een eigen boek waarin ik vanuit mijn persoonlijke spirituele verbinding de link leg met de bredere betekenis van psychiatrische aandoeningen. Het ontstond in een persoonlijk verhaal en het eindigde in het leven met de wetten van de metafysica. Een staat van zijn die ik vanuit mijn nieuwetijdsenergie heb herinnerd.

Toch voel ik een bredere samenwerking hierin, eender dat van verbinding met mensen die net zo geloven dat het samenvoegen van wijsheid kan bijdragen aan wereldvrede. Daarom nodig ik je uit om jouw gevoel over dit voorstel hieronder te delen of dit in een persoonlijk bericht te doen: https://un-imposed.com/contact/

 

Alvast bedankt!

In Licht en Liefde,

Michèle

 

 

Geplaatst in: Psychiatrie, Schrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s