Ik zeg nee tegen elke negatieve collega-lichtwerker

Ik dacht te schrijven over al datgene waar een mens mee begaan is op de wijze waarbij de mens zichzelf pijn doet. Over het waarom mensen helemaal geen ingewikkeld leven hoeven te leven en waarom opgelegdheid jezelf letterlijk en figuurlijk opbrandt.

Gisteren nog kreeg ik een vriendin over de vloer die in het verleden bij een sjamaan terecht kwam die haar had verteld over mediteren en waarom het belangrijk is dat iedere dag te doen, ervoor te gaan zitten. Net als vele andere mensen die me vertellen over hun gevecht met ‘het moeten’. Je moet simpelweg helemaal niks, die sjamaan, die studie…allemaal goed en wel maar wat gebeurt er momenteel in het nu? Heb je wel tijd gehad zonet die ongewenste/overbodige gedachte te weren? Dat is veel belangrijker, dat is mediteren. Of was deze positief? Heb je die positieve gedachte wel opgemerkt?  Heb je reeds besloten dat je elk moment aan het mediteren bent en dat prima kan hier met beide voeten op deze prachtige aarde?

Stop met deze onzin!

Reeds enkele mensen gaven serieus uiting aan mij om samen met me te willen werken en keer op keer raakte diegene gestrand in zijn of haar vastzittende vorming van hoe de aarde gisteren of een seconde geleden functioneerde. Stop met leven in het verleden!!!! Of er wordt een konijnensprong gemaakt naar de toekomst. Ondertussen zit ik te luisteren en wordt ik geleidelijk aan moe van weer datzelfde riedeltje. Kijk zie het zo, als wij als mens niet gewoon ons talent durven te leven door het om te zetten dan vraag ik me af waarom er dan een studie voor nodig is…alsof deze dat gaat doen. Je er gaat leren hoe je een talent leeft! Als je getalenteerd bent dan zit alles in je…Beethoven, Leonardo Da Vinci,…of gewoon dat jongetje/meisje met een inzicht of een bepaalde persoonlijkheid waar iedereen naar luistert…of je bent een kanjer in rekenen waardoor je een bedenker bent hoe een economisch systeem om te gooien en je weet dat je visie op school niet ondersteund wordt. Nee, het is de bedoeling dat je je talent leeft en je niet langer bang bent om daar uiting aan te geven, want je weet verdomd goed dat twijfel een list van het ego is. Je bent bang voor niks!!! Mocht je dat nog niet geloven; iedereen is getalenteerd!!!!!!! Echt iedereen!!!!!!zon1 Ik wijs je dan ook terug naar de deur lieve Lichtwerker van je eigen innerlijk wereld mocht je voor me komen te staat. JE WEET PRECIES WAT JE PASSIES ZIJN!!!! STOP MET ZEGGEN DAT ER EERST NOG DIT OF DAT OF MISSCHIEN WEL DEZE PERSOON MOET LANGSKOMEN…STOP JE WEET HET!!! Een lichtwerker weet precies wat hem of haar te wachten staat, maar het werkt niet meer om het oude vast te houden en de nieuwetijdsenergieën te negeren. Het zelf beslist, niet de omgeving. De omgeving heb je enkel nodig om jezelf in te profileren en er de ander te vertellen over waar je in gelooft zodanig de ander kan geloven in zichzelf. Inspirator te zijn opdat de wereld healt!!

Maar hé omdat ik zo moe geworden ben van het toekijken hoe getalenteerde intelligente mensen in rondjes draaien zonder keuzes en besluiten te maken in waar zijn/haar passie ligt gaf het me toch inspiratie over mijn eigen volgende stap. Ik heb tot nu toe al mijn besluiten steeds in het nu genomen en mocht zien dat veelvuldigheid een algemene deler is voor mezelf waardoor ik wederom kon besluiten dat het visionaire archetypische aspect van wie ik ben alle daadkracht verdient. Ik heb ooit één studie gedaan en daar is uitgekomen dat ik het nooit gebruik, omdat ik een eigen talent heb in het healen van paarden. Een studie doen om een diploma en certificaat voor te kunnen leggen is een besluit doorgeven aan het universum dat jij niet gelooft in jouw talent en zo zal je via de wet van aantrekking ook datgene ervaren of aantrekken. Het is een gebrek aan zelfliefde. Als je kiest een studie te doen en het voelt goed dan is het uiteraard wel de bedoeling.

Wat mezelf betreft voel ik dat er een support aan komt die achter de schermen aan het broeden is en zijn werk aan het doen is, waardoor ik in het nu vertoef in een staat van vertrouwen, waarbij ik volledig in ontvangstmodus sta. Ik heb dat zelf gemanifesteerd door via een visiebord te werken met de Engelen. Ik besluit hieraan uiting te geven in het hier en nu door me met open hart naar het universum toe te keren waardoor dit kan doorkomen! Eerst vertrouwen geven dan ontvangen, andersom werkt niet! En ben ik bang? Nee…ik weet, en zo is dat altijd al geweest, als ik vertrouw dat ik op elk moment hetgeen aangedragen krijg wat ik nodig heb. Het juist antwoord op een vraag, de nodige inspiratie,…

Ik wens iedereen een ego-loze dag vol fun toe!!! Vooral vol geduld en passie!!!

Liefs,

Michèle

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s