Engelenboodschap voor vrijdag 07-04-2016

De paarden lagen vanmorgen echt neer in de stallen, een fenomeen dat zich over de voorbije weken voordeedt. Hmmm…kzag mezelf er al bij liggen als ik kijk dat mijn energie al net zo ongegrond is als wat. Ik kwam bij het paard D. en ze wilde niet verbinden met het aardse. Jap herkenbaar, zoals bij vele mensen en dieren momenteel. Toch hielp ik haar via de hoeven om haar te laten voelen hoeveel makkelijker het is om toch te verbinden. Haar baasje zal haar hierbij momenteel even moeten helpen.etislaapt

Het voordeel bij de dieren, voor zover een eigenaar dat respecteert, is dat ze zich gewoon permitteren om te rusten en lui en onproductief te zijn. De mens gaat zich al gauw begeven in een schuldgevoel omdat de prestatiegerichtheid niet is zoals vanouds. Kzou zeggen wees dankbaar, want als het zou zijn als vanouds dan krijgen we ook alles maar weer als vanouds. Nee, daar willen we niet heen. Althans als je graag wilt groeien als ziel! Je echte wensen te realiseren hier op aarde zonder dat je afhankelijk bent van het collectief. Kijk we kunnen niet meer dezelfde oude fouten maken, veranderingen niet omarmend, enz. We zijn met, jawel in deze tijden van terreur, zovelen die graag vrede willen op aarde, alleen willen we de transformatie niet trotseren die daar nu collectief te zien is. Dat kan je zien aan de vele mensen die eerder een snauw geven dan een zetje. Dat is goed nieuws roep ik dan, de humor inziend van onze menselijkheid, grapjes erover makend ipv me boos te maken. Gisteren was ik bvb. boos op mijn huurmateriaal voor een klus in de tuin. De schuurmachine kon niks goed doen voor me…tot ik me overgaf aan mijn gevecht met de collectieve energie. En ja dat kan ook als je voor een baas werkt. Nu lijkt dat enkel niet haalbaar. Maar dat lijkt alleen maar zo.

Hoe we geleefd hebben al die millennia na elkaar vanuit een oud systeem voelt niet perfect genoeg meer. Zonder die snauw, die aanval, die verdediging, zonder het opkomen voor jezelf in boosheid kan er geen vernieuwing plaatsvinden. De paarden voelen zich niet al te lekker, maar ze accepteren hun lichaamsmoeheid, hun zielemutatie. Wij als mens kunnen daar niet zo goed mee om, nog niet, maar weldra komen we aan op onze zelfgekozen bestemmingen. Kijk naar Slab city in Amerika waar het mogelijk is te leven zonder geld en maatschappij. Of kijk simpelweg naar jouw wens om niet meer gebogen te lopen onder geld en facturen, hoe je nadenkt hoe je uit die sleur komt.

orkaan
onweer-online.nl

Hou je vast aan het collectief ongenoegen, doorzie het en weet dat het een plan heeft. Als je dat kan zien en op afstand kan kijken door in je kracht dicht bij jezelf te staan dan zul je zien dat we achter de schermen hulp krijgen van heel veel transformatie. Laat die even binnenkomen.

Dat is heel even wat ik meegeef voor nu en hoop dat dit stukje tekst je meeneemt naar jouw persoonlijke visie op onze huidige verbindingsacties(-oorlogen). Het is niet niks, maar het is zeker niet bedreigend als jij afstand neemt van de drama door in de vortex van de oorkaan te gaan staan. Het is gewoon hoe het nu nog even moet gaan. Tot de vliegtuigen uit de lucht zijn, technologie nog maar een kwestie is van ‘tja zo kan het ook!’. Ongenoegen, slachtofferrol omzetten in kracht waardoor nieuwetijdssystemen het overnemen van de oude politiek. En die systemen zitten in ons allen, jij hebt een nu reeds een prachtig nieuw idee in je hoofd…wel lieve medemens je zult gauw weer spontane actie ondernemen….kijk maar…

Wens het! Droom het! Doe het!

…een andere volgorde wijst je regelrecht terug naar het oude.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s