Collectieve energie(2/11/16)

‘Confronterend en conflicterend’

Of je kan het oude nog niet lostaten omdat je het nieuwe nog niet vertrouwt, terwijl je weet dat je niet ter plekke wilt staan trappelen. Je bent sceptisch, zeker nu het collectieve veld best wel onrustig is.

Neem tijd voor contemplatie, blijf jezelf vragen stellen ook al weet je niet hoe en wat! Maar vooral wees je bewust hoever je weer verwijderd ben geraakt van ‘leuke dingen doen’ die geven en nemen weer herstellen in je energiehuishouding. Hoe lang is het geleden det je een time-out nam van je werkzaamheden. Heb je er nog vat op?

De vraag is waarom je telkens de neiging hebt om dit onderdeel in je leven te verwaarlozen. img_2334Je persoonlijke copingsniveau onder ogen ziet zonder dat je je afvraagt wat je omgeving er van denkt! Je voelt je niet voor niks moe onder de collectieve energie, want deze brengt jou net deze boodschap!

Wat kan ik doen om mezelf terug te vinden? Heb ik behoefte om het met iemand te delen misschien? Of welke act van zelfliefde kan ik (weer) inbouwen om veel meer in verbinding te staan met mezelf en mezelf hierdoor ten alle tijde opvang!

Er wordt gevraagd om eerlijk te zijn naar jezelf toe voor je in conflict gaat met de ander! Confronteer eerst jezelf!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s