Levensdoel in volgende fase

 

foto-3

Vanaf hier schrijf ik vanuit de nieuwe energie in mijn leven, met co-actrice Poes.

Mijn vandaag overleden kat Poes heeft mij zo ontzettend geïnspireerd en wijzer gemaakt op mijn pad van verlichting dat het hier ter plekke kriebelt in mijn buik. Al schrijvend in de boekhandel waar mijn collega-schrijvers allemaal neerliggen kijk ik uit naar de visie die ik nu tegemoet mag treden, in het schrijven van mijn eigen boek. Ik ben er in gekropen en ik laat me leiden, al ben ik er een hele tijd mee bezig. Het is een proces, maar het vloeide niet zo, al weet ik precies waarover ik wil schrijven. Jap de visie bij elke beweging is waar het om gaat. De inzichten omzetten op papier. Ze leven is gewoon makkelijker. Ik had het zo nodig om de vertakking gevonden te hebben en uiteindelijk mijn boek te schrijven. Op reis door Nederland. Alleen. Samen met al mijn gidsen en Beschermengelen, mijn overleden dieren die 1 op 1 ascended masters bleken te zijn. Sterker nog zij zijn degenen die mij meenemen, al hebben ze mijn grootste kinderwens reeds waargemaakt; ‘het kunnen praten met dieren’. Deze is uitgekomen…wauw ik ben jullie snoezen zo dankbaar, zoals de Beschermengel van Poes mijn net noemde; ‘Snoes!’. Ik voelde de snorgaren al op mijn gezicht verschijnen.

Tijdens het schrijven van dit stukje hier bestelde ik een stukje cake en bovenop die cake lag een roze hartje met daarop; ‘snoes!’

Nou ja…wie is de snoes hier Poes?! (binnenpretje)

Hmmm,

Michèle

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Levensdoel in volgende fase

  1. Hoi lieve Michele,

    Wat mooi om te lezen… een nieuwe fase en Poes inspireert je vanaf de andere kant van de regenboogbrug! Veel liefs Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s